MOET PATRON, ONE ROOM AMBITION

19 thoughts on “MOET PATRON, ONE ROOM AMBITION

1. Well even if the man have one room, the room look clean and at least his not on the street or on someone’s floor, so his doing pretty fine, doesn’t look like he needs a lot of room, his company sure enough doesn’t mine… And him and his friends are eating pretty good, so we know him not hungry…

1. Same way soh
      Him nuh need nutten more dan dat. If me neva have pickney dat would’ve been fine for me

2. The time Shem a dash champagne him guh buy a [ac,].look pon the fan at the window. Worthless boasy Bruck Payne land people. This boy Shem love beat woman and cut them and him freaky bad.wannabe gangster and baller. Him cut up mi cousin Mary many times in Jamaica when they use to date.but because Mary was a fool and love the freakiness because Mary say Shem suck her toes , lick her ass, f..k her ass and eat her p…y good .me never even know sey these wild sexy was going on in a ghetto like Payne land and backtu. Dem really slack.Shem go and brush yuh dirty teeth and Guh bath yuh dirty skin and those real ugly nasty, toes of your please don’t wear any slippers in public place this summer because you sick my stomach last summer with those toes that looks like Junju,

3. I really dont see a problem wid this, the man not pretending that he lives in a mansion, him and his friends a run a little boat and a breeze out inna him clean, nice one room. If the story had said his kids suffering and him a drink expensive liquor then mi wudda cuss him. So what, poor people nuffi drink liquor and enjoy themselves too? supposed him go scam and and rob fi impress the idiot sender a so she (yes I said she cause mi know is a bitterhole gal send it een) wudda come cuss him same way and call him scammer. from him naah tief and naah deprive his kids mi good. Sometimes unuh go too hard fi the wrong reasons man kmt.

4. Senda get the f**k out ere & gweh ntn no wrong if u make it to one room it will get Better some day kmft the nah beg leave the man make him hype & do any rassclat thing fake it until god help u to make it a nuff ppl do it,

5. Just like this boy name Alex from BK. He live in one room in Canaries bklyn and pop bottles at night. :ngakak How????? :cd :bingung :bingung :bingung :ngakak :ngakak

6. People live in what they can afford, why him fi spend out him little money pon big rent and dead fi hungry and cant enjoy himself… Or maybe him fi rob and teef fi live inna mansion den oonu same one cuss out him rarrss…
    As long as the place clean everything is alright…

7. Senda yuh soun bitta… a cass yuh neva get invited fi nyam up di steam fish… Everybody have to start from somewhere, and some of up start from the very bottom. Memba wen me, mi mada n fada live ina a one basement a NY… We work our way up and out….

Senda Stop watch ppl…

8. Shem a thief.and yuh cannot a drink champagne and a dash it wey $130 a bottle fi champagne and live Inna 1 bedroom that’s stupid .Shem rob up snoop money. Snoop lend Shem money fi keep dance and lend him money to pay guh Inna many dance and lend him money to buy champagne to drink and dash pon people and after shem keep him dance Shem run away with the money and nuh pay Snoop . Big Snoop a look fi Shem fi burst him ass.Shem a woman beater at its worst him cut ,stab and chap woman and the other day ball head beat him up into stars banquet hall and him nuh duh nothing . Yuh nuh si Shem come a foreign come dey with old Carroll wey a 65 could be him grand mother because him a look sweets and free clothes. But Shem Carroll been Bruck from early 2000 suh yuh late .

9. Real chat why mi feel say a you send een this story? A wah u f&%k Shem and then him buss u ass?

10. @ Real Chat…go deal with the man because it seems as if the cousin and all the other girls is you same one. Him hurt you go deal with the case and get off social media.

11. Petah Bargain carrol??.. She old fi choo mouth mash and can’t tan up..as3k gravity leff. But dem old paine land woman deh love dem young backto boy dem. Why????

12. So what if him live in a room? At least it neat and clean and he can afford it. Some of yall deh pon section8 an ah hype. Deh on food stamps an ah hype. Deh pon tiefin an ah hype. Deh pon no lights an ah hype. Deh pon no cable an ah hype. Lo d man

13. Shem what a way u breed rocky rockstar and make she have to move gone out a state and not giving the girl nothing fi u son. But u in a party a dash way liquor

14. The sender is right, unnu stop condone foishness. If him was in a one room and in a job or building himself is one thing. But inna one room and dash out champagne and flossing a night time with nothing to show? Foolishness dat

15. ALL DEM DUTTY MAN YAH DO IS FREAK OUT DEMSELF AND DI IDIOT GYAL DEM WAH NAH NUH DAM SENSE BUT LOOK PON SHERIFA UPSCALE BARBIE BABY FADA INNA DI RED SHIRT ME KNOW DEM FROM JAMAICA LOW LIFE PEOPLE WAY SHIT A BUSH TO INNA DI MIX A DI FISH OO :mewek DEM SAY SHOW MI YUH COMPANY TELL MI WHO YUH ARRR SUH DI WHOLE A DEM A FREAK :mewek MARY TOO FREAKY ALL DEM GAL GI MAN JACKET SUH SHEM CUT HAR UP NUH SORRY FI NUN A DEM SHERIFA STOP BLOODCLATT PUT UP DI MAN DEM CAH DI MAN NUH WAH YUH BACK HIM MARRIED GUH LOOK FAH YUH BABYFADA CAH SHAWN NAH MINE NUH BLOODCLATT JACKET