MORE BOUT BLOOD AND DI FISH FRY

The night when blood keep him fish fry a bay batty man leggo Inna Cockburn pen, that wasn’t my concern tho, bcuz a longtime mi know blood n him frenz dem a big fish!!! My concern is blood and him frenz must keep dem batty business private if dem don’t want to be expose.. Dem drink up bay liquor an can’t control dem nasty self! The 14 yrs old girl died because she saw 2 gay men doing oral s*x in their car. Mi nuh know weh Cockburn pen come to, or should I say battyburn pen smh. two little girls was walking pass the car and one heard sounds and stop and looked and saw the batty man dem a suck each other and the one weh dead start call har fren fi come look. The man drive dem dung and shot the little girl the other one get away…

11 thoughts on “MORE BOUT BLOOD AND DI FISH FRY

1. smh, who in charge deh so weh ninja deh, a who fah pickney dem kill, dam carelessness, u see how dem bright

2. Wah mek ppl wicked an lie suh kmt mi did deh a di cookout an mi never hear di police come seh none a dat bull shit stop mixup di little girl inna unuh mixup an let her rest in peace .an it takes a batty man fi know one so fi u see all dem batty man a di cook out you must have eyes fi one r u a one Jamaican a some wicked set a ppl when it comes to carry guh bring come news no sah sender yuh lie bad better yuh just tell ppl u nuh like di boy dem an stop tell lie man oh god .

3. The girl weh dead name shaneeka Phillips…a sender yah must live a pen lol,,but on a serious note most of the story is facts. Cockburn pen mi live and mi shame to say but its true. The girl that get away talked what happened.

4. Den a wah dem a dweet fah if dem shame an nuh waah be battyman…a chu mi country get soft out still why nuff nuh dead… das why hunnu fi stawt heng dem cause see dem a come tun round kill ppl yah.

5. That is such wickedness. How can they kill a young woman over them getting caught. That is nasty of them to be having sex in a car plus being gay goes against the word of God. It is a sinful act.