Dwrcl Met and metter can sumbody tell me when will dis mawga no shape gyal strawberry a go learn, she blind so till not even glasses won’t help !! Friday she go give her baby fadda Murdock 3sum fi him birthday, now Monday she and blonde blond/ slans a war ova him,, Met him a blond bomb deh fi over 2 year now, Murdock and blond bomb no stop hide and grind off each other, uno see the earring weh strawberry post seh she find inna him car now we know seh it belongs to blond bomb, it look like blond bomb mad about the 3sum because all weekend she deh pon Facebook a sub Murdock so she wait until Monday fi start a war….. Mi no see weh Murdock see pon the 2 ah dem because the 2 ah dem a whore and the 2 ah dem no have shit,, and as fi him.. Him look like fi him cocky can not stay in his pants ohhhhh…
sigh .. weh she a guh wid dem cerfitikit deh .. berry all u do a scam and beg fren from zalika .. yes met the same scammin teefin one from brooklyn weh .. well fck everybody inna dancehall. Like berry we know u SCAM. bout young stunner :hoax2
That guy looks fishy. Was the 3sum with a man?
but the woman dem nuh look so ladylike eno :nerd so anything a anything
Dwrcl
That was funny, I won’t be surprise
Is Blondebomb Shawna Met?
Is Blondebomb Shawna ?
Wait does that say Harry S Truman? She just graduated high school? What’s wrong with these little girls
Yours eyes are so good! Maybe she just got around to picking up the high school diploma 10 years late or she just finished the last 3 courses. But given your excellent eye sight, could you check to see if it is her name on that HS diploma?
Murdock don’t wannnn Berry she Fi leave him alone! She gave him ah 3sum n him still don’t wannt her cuse she Eva ah f**k Pom him n he found Har with next mon outside of their home. Met him Seh him Neva f**k blond bomb so mi Nuh understand ah wah gwan. Mi hear Seh Fi two year Berry ah call blond bomb she Fi stop cuse Har baby fadda Nuh want her !
The girl weh name blondebomb name Tania slans and she was apart of the skrum crew big whore every last one of them now she turn bisexual and f**king this lesbian scammer name passion who she go Miami wid guh scam people. Tania just get GED and she work at coffe bean a Mek coffe and she just move outta sucky mother Soyinka house guh coach wid har daddy. She hide a f**k Murdock longtime now and always a deny it because Tania can’t fight so haffi hide and tek f**k . She hating on tiffy boo charisma best friend because she sleeping wid har babyfather duty Dante . Berry your wack you have high school diploma from 4 years ago what your degree bitch you did medical assistaning classes and you can’t find job because of your criminal background of shoplifting and you get fired from Newman Marcus for theifing the people them things and Murdock is no prize either y’all all nasty bunch a cesspool freaks
Sometime mi feel sorry fi man…it mus b embarrassing fi see ur woman a make a clown outta herself pon the World Wide Web! Really my girl, yuh really have on cap and soso bra fi hype bout man weh anybody can f**k? A show high school diploma…sorry but that’s not a good look…nutten bout dat nuh cute
Berry movveee u bloodclaaattttt f**k box self and gweh from yah suh with u long time high school diploma….come with a college degree Crack head….the gal naa stop f**k u man…u run go breed fi hold him but that naa stop him…let f**k b free…u a f**k pan him and him a f***k pan u…bitch bye
Murdock been looking The likkle girl Fi how much years on top of bloodclaut years True Tanya don’t f**k down di place like him nasty baby Madda he want off di GYAL young body! Berry did ah f**k markie from 224 and Murdock at the same Time she had to play bingo to find out who was Har baby fadda. Berry use to f**k the germs old mon weh name gp and Gwan like Seh she Neva f**k him. Nasty bitch Berry ah show certificate and cyannnn even find ah good bloodclaut job. Bitch ah cry true Murdock Nuh want her and want of blond bomb good hole f**k do Har! Blond bomb wrote pon Har Facebook Berry ah stalker Lowe di likkle girl Berry cause she Nuh wannnnn ya baby fadda Murdock Eva a run dung ppl gal Pitney
Lmaoo at I’m begging you… A true me agree with you berry love theif and give Murdock… A theif she go theif a neaum and Marcus if Murdock and the twins them and get fire !! The whore love hype and don’t have shit.. And blond bomb a original scrum
Dem a di real young and restless. A how fimmi life was suh boring in my younger days? Dem yah young girls lives is like that of a 50+ yr old woman. Before dem seek dem careers, build dem wealth, travel see di world and learn a different language dem siddung a fight ova community dick and nah get no betta eena life. Do what unno waan do wid unno front, but meck summen out of unno lives. Unno think the jump from 20 to 40 short, unno fawt fi see how quick the years roll by and unno all 60 and still a fight ova man. A bet some a unno not even hab a flashlight or candle if disaster strike unno, if power gone unno nuh know how unno eat, stay deh a worry bout hood.
You want 3sum? Call Jodi FANCYFACE Whyte, she deh pon the party seen mad. She like suck di cocky and lick di pum. She real goood at dat. Call her..or spot her pon Gunhill. She has an appearance on di wall. SHE LOVE F***K (check out di audio) Now that woulda been a nice birthday, but you woulda have to mek sure you go doctor as soon as possible cuz her pums open like 7/11.4Real.
Jodi fancy face needs to be a mother to her kids