MORE LIFE

Woiii Shortmann ah look (Edited)
shortman yuh find christian women fi guh marry off and deh ah England ah f**k dung different gyal and ah breed up people Noo sah shortman yuh get too bloodclart bright yuh fi watch yuh back when yuh step foot back Inna England dutty bwoy yuh hood soon rotten off.

shortman yuh deh ah Jamaica ah plan wedding and think seh people Inna England never ah guh find out seh yuh ah get married and ah keep it as ah secret I wonder whyy yuh did ah keep it as ah secret… eeehh suck p**y bwoy shortman. let mi tell everybody pon pinkwall why. Becouse mi bet yuh god bless wife dont know wah ah nasty dutty dawg yuh is I wonder if yuh new wife no yuh dutty secret dem shortman I wonder if yuh new wife know seh yuh sell drugs shortman and don’t have no weh fi yah self an ah gwan like you have things, I wonder if she no yuh have kids all over the place and still ava one more pon the way ohhh god I wonder if see no seh ah use yuh ah use her fi get green card fi guh ah America. Suck p**y bwoy what is old news to England people is new news to yah wife remember dat nasty bwoy

12 thoughts on “MORE LIFE

1. Stacy you only have your self to blame. Shortman doesn’t respect you, he was just using you and you thought by getting pregnant that would keep him.

Stop threatning the man because you made a fool of yourself. Everybody is laughing at you because you was the same one who was hyping on ppl and your babyfather when you did deh with Shortman.

Remember his family is not yours, their loyalty is to him, not you. Thats why you shouldn’t claim in law status.

I know it hurts but what goes around certainly comes back around.
    You definitely got served what you deserve.

2. I just took a look through his Facebook page, and by his friends I can see he’s a cumberlow (inna amari’s voice) :babyboy :salahkamar

3. Bad indian and deh fuk n lef gal dem ah start mess leave the man alone mek him live him life. Wen him did a sell drug, all ah yuh benefit from it. Bad indian you. Was the main bih.. every moght you run en pon shortman and collect $$$. You use him $$$.. sell pus gal

4. Shortman ah one big shithouse inna Birmingham. Dem deh type ah
    man need shooting ah tek peoples daughters fi fool an ah use dem, it just shows him nuh ava no respect fi women and him ava ah young daughter an ah treat women suh noo sahh

5. Shortman ah one big shithouse inna Birmingham. Dem deh type ah
    man need shooting ah tek peoples daughters fi fool an ah use dem, it just shows him nuh ava no respect fi women and him ava ah young daughter an ah treat women suh noo sahhh

6. It seem to me that the sender is really hurt and the man and is wife is really happy enjoying them honey moon

7. Shortman papers soon expire an because him babymother nah renew it.. him go look woman a america fi married to him… But Shortman went we done wid yu… yu nah go further … Suck pussy shortman… wait… Hurry up and come back… him f**ked up wid him babymother .. so him a look way out..

8. shortman have 4 woman pregnant at the moment. Its not only Stacy pregnant.. This look very bad. Just sorry for this poor lady.. thats does not know who she got married to.. Shortman i dont kno wat woman did to you. But what u are doing to woman us unacceptable