MORE OF MATRIX WEDDING PICTURES

53 thoughts on “MORE OF MATRIX WEDDING PICTURES

1. She a breed tony need fi tap it dou fi wah him a post an a sah ppl kn sah a sum bady hurt him an him dou d wedding fi both hurt dem back an get d greencard him noh tap dash wud froom last night

2. dem a dun him all bout pon social media omg one man sah lawd god every day a ediat is born a sah d ooman a ediat but dem sah shi a 24

3. Fi a florida him married him affi goh hard fi get d greencard eno cause dem.noh ramp dung dah dem check.u.out to a T SOH HIM AFFI MECK sure d marraige real an all dem tings dah soh him affi goh hard fi get it

4. Where he find her what’s the tea? Cause by the honeymoon done he will be having some more outside kids. Every state he go he breed somebody. There is some catch to this wedding . He don’t take care of his kids

5. Mi noh understand how him talk up tings bout ppl has him like an all those things but him a behave like sum big gal wen ppl chat things bout him him up all night a cuss an a block ppl wah sah anything him noh like pon him picture dem him a cuss a gal last nite an block her yet him think him can sah wah him like bout ppl him look like a maga homeless man inna d suit

1. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak

Him or some church elder :ngakak.

Good luck to any woman whey de wid a mumma lashy, worst go married a well known man bitch…girl pride mek out a steel.

6. ALL brides are beautiful! I hope my fren understand WHY I’ve unfren n block her om fb.She wrong fi a share fishlady post pon mi page saying she sooo happy fi Maggie.

This is the same fish lady who matterhon write off via youtube n spent a lengthy time discussing her underneath n coke.Has she no shame,how disgusting can u be to a beg fren from a “man” who class u suh?how desperate fish lady is to be fishing for likes n relevance fi a gas up madge??”lady” have u no shame???

7. Matterhorn marry Bella fi papers him father filing a tek too long fi come thru and she obsess over him see she affi accept the baby weh born this year inna NY. She seems like a nice little girl yes ppl I heard that she’s 24 but she’s very delusional. Anyways congrats

8. The fish found new waters is all I have to say……swim right out the bag a babymamas and ended with SHE……somebody plz make sure is a cat under that dress

9. First thing mi say when mi see di pics was wow she look young! Very beautiful girl but she look younger than me so if she really 24 this marriage will not last atall. I’m all for marriage when two people are genuinely in love but di first ting he say in the caption was how people dead and gyal dem jealous. Really tho Matty??? instead a you make a nice sentimental post you gone straight for mix up. Di gyal look bout 5-6 months pregnant so either she come from Christian family or him a look permanent residence/citizenship in farrin.

10. did someone say she is 24?!?!?! Congrats but that piano picture floor me :ngakak :ngakak :ngakak maggie weh dah extraness deh fah the wife seems more into him than he is to her

11. YARDILOVETHUG@@@@ Fool d ooman a blogger him cuss MET TO and dont Met post him picture here A wah dou u look how much pol d fool diss up an now him humble like wah d ooman or u friend care who u wah block maybe u friend glad fi get ride a u

1. I’ve got just ONE rule I set for myself on here n that’s to not disrespect the regulars.it’s pretty simple but principled one so we will disagree but I won’t disrespect.

Matrix did not tell met bout her underneath n made a connection with coke.fiesty as him is he never lied abt fish lady n her well documented travelled middle pussage!I accept I’m a fool fi asking bout her shame tree cut down status.indeed my fb gf did get a RIDE n I got no complaints…if only there was a way to get RID of spam on JMG! 🙂

1. Hmmmm G,it probably wasn’t worth a responce in retrospectbut hey…rain still a fall n slow day at the office oo. :angel :cool :kimpoi

12. Better to go with the bisexual/homosexual argument bc he is not that hard pressed to get a greencard. If I am not mistaken he has his permanent residency in Canada.

13. D way him did pon ig a dadj wud u kn a sometinh happen y him get martied plus if u notice fr wah day b4 him get married him neva seems happy like fuss

14. A true a papers him married fah an yes she is 24 look pon d video u will see dat its all a act shi noh really inna it an yes d baby nice an mi si d mother inna engagement ring tink d girl live a bronx

15. Mi hear sah sum one f**k.pon him wid a selector an it a hurt him bad uno notice sah him noh post up him kids dem again him look like a neat ole man inna d suit

16. Wid all di Kids Mattie have all ova di Globe, Why was there none present? This wedding seems to be a combination of things.. Him cah get ova TOniann as you can see the girl resembles here, him breed di gal, and him hurt from di bunn weh ToniAnn gi him plus di ress a baby madda. If you notice him dash out how “ppl jealous” and di wife a “Goodas fi dem”. Mattie go teck out the rotten teeth and then you can come madd ppl okk. Plus di woman dem aeh dem nah teck no bunn froim no man wofah wood deadd ah than Maddan dead dem. Dem cah badda wait pon dat fi rise when dem ready.

Mattie is weh yu and Noah di Powah fall out ova ??? is bewt is a gal :ngakak :ngakak :tkp

17. Congrats Girl, You caught yourself a nice old man who does not disrespect females and him one bag a baby mother and kids. Her face looking like she won a big prize, So he is 44 and she is 24, How old is Matty first child? These old men with them dun out hood :ngakak Congrats again on your big winnings. The camera man who tell matty to pose off on the piano is a wickeder, Like it look soo fake just like the nuptials.

18. Mi ano battyman detection but nobody Nuh need glasses fi see wah gwan yasso. Everything bout him have mackerel smell

19. LOL@@@…A TRUE HIM NOH TAP DASH WUD HIM NOH JUST POST D PICTURE DEM AN MOVE ALONG HIM A POST EYES ETC HOW PPL AGOH GET JEALOUS AN A THOSE THINGS U NOH SI D QUOTE HIM POST SAH WEN PPL COST U PAIN ETC HIM HAVE BUG DAUGHTER INNA FARIN AN MI NOH SI NONE A DEM A D WEDDING HIM LOOK LIKE A NICE OLE LONG TIME COUNTRY BIG MAN U NOH SI HIM TAP.POST UP HIM KIDS DEM DAT OY A BIG GAL

20. don’t he had Canadian papers he just the other day said he grew up in FLA will check but we would hear who the Canadian eediat is that gave him papers memba hey gave him visa and took it back and he was always in Canada for his birthday but when he got back the U.S. visa him fasten over deh, bwoy no good loose bowels of the mouth

21. matterhorn fava some off brand Chinese knock off cigarettes named matieborn. anyway congrats to the lovely Mrs. and Mrs.

22. A green card him do this fah!!! Cause his father was filing for him and its taking mad long so him do the next best thing!!! But my question is who pay fi the wedding? Cause him and him mother Eva a bawl how tony nah nuh money when none a him baby mother them asking for money fi the kids them so a cyah him pay fi this!!! The same day him married n ppl a tell him congrats him say a lie so clearly him nuh happy a rass fi even did a try hide that shit that’s why me nuh wrong him baby mother fi send court paper to him rass fi child support a hope all a them send him child support paper him fi mind him bloodclat kids them hst

23. Unu nuh seh one next pickney deh pon di way and it’s not di wife … one next galmah breed but that’s hush … oops hope I don’t spoil it.

24. @11:47Shut up Tap lie fi real ratid but if she has a child for him
    Does he not already have one the same age. Wow a duh him woman dem fertile or him
    Disarm strong

Leave a Reply to Tiffany Cancel reply