MORE THAN A FEELING

mmhm

Kemarhighcon Aka KemarBattyBowy! Btw wat is a Highcon? Is that a word? From yuh hear da name battymanism cum to mind so ah man shouldn’t question that. Y u would ah perm ur hair den wear a dress to Sean Promotions party? Weh dress ah go? Yuh dweet already then yuh cum bac again. Now mi c y Sean,Ricky, Jiggy stop par with u. Yuh ave woman tendency! Batty bowy yuh done ah get weh wid da shaving a eyebrows and bleaching. But cum fi think bout it dancehall Neva see u inna a party with a gal yet or even fi deh ah road with a gal. Lie ! U use to walk round with this woman weh har wig eva look like it ah drop off har head. Den yuh nuh stop post Chris Martin like him a sex yuh. Dem need fi start call you Chris Gyal. Every day yuh deh pon ig singing BIG DEAL yuh need fi know seh yuh is a BIG BATTY BWOY. All you do is post bout man all day every day. Sometimes the man look like him nuh member u. Wah gwan with u? Ya 22 and and ah live a dutty life. Big man get your dutty act together. Can get nuff gal but who woulda tek ah man weh ah fight fi har dress fight fi har perm and har bleaching cream. 1 min yuh face brown then next min it black with some dutty mark in it. Whats next bro barrow ah gal shoes? Lml Batty Bwoy get your act together. Neva c ah man luv force up inna man yet. Ah man you pick? Kemarhigcon aka KemarBattyBowy. People ah watch yuh. Yuh life need fix up and draise fi clean up yuh woman tendency and batty bowy activities.

0 thoughts on “MORE THAN A FEELING

1. Yall not going to talk about my friend like this! Hell no…. Sender. It look like Kemar f**k you and run you. Thats why your feelings so hurt? Listen big whole gyal. Go figure out how fi tighten your underneath. Don’t class up mu good friend! Kemar and Chris and best friends. They have known each other for years. Chris nah leave out Kemar.. Only somebody that got they heart broken would send in a post like this.. And yes me and my friends are a big big big deal..

1. bitxh shut ur trap! friend r not Kemar is a undercova battyman at 22 yerr ole and dont work no where everyday get up a sing song and inna studio wid fellow batty man jay x bitch good bye!! mi agree wid d sender him big n wukliss him need fi stop mek sasha mine him because it comin like a two son she have now !!! dwllllllll

1. But Jayx is the same thing, all him do is beg woman money, instead of finding some thing to do.
        Don’t tell me about a music career…..please!
        Guys or (bitches) like these are weak men. You have to lean on a woman not for occasional help, but all the time to survive. Your a pussy eating nigga not a rapper
        Give it up.

2. Don’t draw me out!! I never disrespected you or call you names.. The bitch thing is taking it too far. Now. Listen me! Kemar works. If Sasha want mind him that is her problem. How you know him a batty man? You saw him having sex with another man? And so what if him wan go studio? What is that to you? You people really need a life. Sometimes the stories that get send in is just a waste.. Everybody entitled to their opinion. But when you going to make accusations like that come wid your proof! And don’t come bitch me up..

3. I have proof kemar tek batty f**k fi half of what him wear! He f**k girls to and more than sasha mine him! He don’t like work and buy tings. Anything fi name brand

4. fram yuh look pon him yuh can tell him a tek cocky, de one wah a defend him kno seh him a batty man but jus a try cover it up. No straight man nuh dress and gwaan like gal, so de friend wah a defend him, yuh need fe talk to him and tell him stap de battyman business an go find wuk.

5. I don’t know this person, but truthfully you can’t judge a man by his apperance. Take a good look at the men now a days. DON’T be a hypocrite look at your friends too alot of them look and carry themselves like him and I’m sure ya’ll going to say the same thing like his friend “No sah..Him ah nuh battyman,yuh nuh see seh di man ah gyaliss”.

6. naw but im in tears wasnt he in argument at this very party over him woman weh have her next man
    the person claiming to be kemar friend sound like u a get f**k too and nuh wah admit say him have batty tendencies

7. Sasha better watch that little boy befor kemar suck off him likkle penis or worse try mek him suck off fi him. I don’t know what’s wrong wid dem man clown how yuh fi mine man and him have other ppl him agfi f**k di gyal dem fi hide di battyman tendency but she know and still mine him fool! Man suppose to mine woman idiot.

8. Kemar is no battyman & the youth works y unno get up everyday and try to tear down ppl…Kemar works 2 jobs and I know that for a fact a nuh hear mi hear. Sender yu sound jealous and hurt!A wha thru him phuck you and duck yu…yu angry??? Unno stop spread rumors bout mi friend, pussy a nuh Kemar problem him wear wha him waan wear, him is no follower…I’m sure some of the women commenting would phuck him if he gave dem the time. And he’s not 22! If a woman waan give him things fine a fi har business mi know Kemar fi years and he’s never begged me for clothes, money etc the youth a live unno avoid him…if unno nuh like him and stop start rumors

1. You just saying you know him dwl probably one of those he dont give the time of day. He don’t beg yuh because yuh nuh have it babygirl. Which 2 job kemar have lawd mi belly kemar barely auh mek it.him a try keep up dat a di problem a dat reach him

9. Any body weh know Kemar personally will know seh him is a facety boy! So beg….no no no!!! 1.He ain’t no fish and I can swear for him 2. He has not 1 but 2 jobs (two bagging ass jobs) 3. Dating Chris….really? The man been bestfriends since high school. So what if he post him everyday real friends support their friends and that’s what he’s doing. 4. He don’t bleach!!! 5. Kemar is 24 6. Wukless? Lmao that one got me….that’s a no no. If he was a hype guy the person that wrote this would choke on everything they just said. 6.not to mention that bagging education that he has. He don’t need to hype or declare what he has. Yall just f**king mad or it’s a salty bitch send this in and that’s facts b. Lowe the nigga mek him live him life and stop the hating. Go sort out yall life and stop being sad and pathetic. Kemar you barely past 20 and doing it. You doing something right and they mad. If you ain’t got no haters you ain’t popping nigga *in my Drizzy voice* nah stop cheer fi the g. Continue beat the studio and mek the girl them wet up them patty. Yuh must bust and I will be the first to purchase your album. Stop badmind!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1. me well want uno name the 2 job dem weh KEMAR have dwlllll tek fck and beg gal??? OKAY !! that a d only 2 job him have on top of the fact seh the UGLY TOAD LOOKING BWOY facety fi true unu figet fi seh him a woman beater as well!!! UNU FI GWEHHHH u same one weh a pick up fi kemar a fck him so shut up u a idiot him probly have u as a puppet him no ask u fi ntn cuz u nuh have notten fi give him DUH!!! lmao only front! u deh ya a swear fi people inna 2015 a joke dissss!!!!!! KEMAR IS WUKLISSSSSSSSS and love woman mine him same so !!! bitch ass nigga!!! and mi never fck him yet but mi know di likkle idiot bwoy all him live fa a fi tek pay ugly picha and post pon instagram

10. Kemar Big up yu damn self baby! Yu woman catalog long nuh rass….badmind is active inna dem evil ppl….yes mi babe yu lifestyle a mad dem cause dem caan figure yu out! Lol dem ppl yah jealous nuh hell! Di youth and Chris a fren from way back when whey unno know?
    Kemar have 2 jobs…if him beat any a unno oh phucking well unno rasssssclathhhh deserve it! Kemar live yu life baby…bout 22 a whey unno get unno phuckery information from…whoever sent this garbage story in don’t know shit bout Kemar a str88 hearsey unno send in….whey jealousy and badmind a go…Kemar yu a Big Deal mi fren yu very very important. Stay up Kemar!

11. Snapplefacts sound hurt! Lmao. A Wah? Mind a you send this file enuh. Even if it sound like me ah f**k him so f**king what! As long as it isn’t batty. All yall niggas doing up here is contradicting yall f**king self. 1 min he’s a fish next min him only beg gal now him ah woman beater. Him must beat you dumb bitch! Come off of his name and worry bout your damn self because you sound like a salty bitch that got f**k and duck. Lmao and now you mad. Continue tek yuh selfie yah boo because you can do that. This bitch just mad cause she didn’t even get close to even try touching you. Lmao you mad or f**king nah! Get a grip you wack hoe and low the boy mek him live!

12. If it looks like a fish, swim like a fish, dress like a fish…it’s a fish! No real man nah dress so. mi nuh care wah non a unnu say, NO STRAIGHT MAN, NAH DRESS SUH!!!!!!