MOUSEY AND SHELLY -_-

What a way Shelly lef mousey!! And find new man a Jamaica!! A full time now. Good for her. Mousey did tink Shelly did a go run backa him har whole life, no way no how. All mousey did waan do is party an live big affa Shelly, him did move out an lef Shelly and she bawl suh till, now homegirl good again.Now him a walk an a watch the gal front! While she an har new man a live the good life pon the north coast and different parties in Jamaica. All hear bout marriage but not quite sure but homegirl have on ring pon finger!! Hear seh mousey A bawl cause she set up har new man good good A Jamaica! Bwoy a wear the most expensive outfits and shoes weh Shelly buy carry go give him a Jamaica. Gal a gwaan good, look good and just a glow. Good riddance to bad rubbish. Mousey yuh time up!!!

10 thoughts on “MOUSEY AND SHELLY -_-

1. Shelley thanks for sharing with us that you have moved on to Jamaica man mining..and wedding bells (for papers) are ringing ..
    dwbcl

2. Shelly is not prize toy you get either kmt Bill Gates is nobody. Toya married him and all have baby and him still nuh reach England yet and she dam well move on.Bill Gates need to change him name to iron gate all now him cant have money Use to run behind Lucky them and the rest a the man them from England.So good luck with the knock off clothes them my girl.

3. Dah big idiot gyal yah tek fi har man minding VERY serious! Ain’t no stopping this dumb bitch from working seven (7) jobs and minding man, huh????? If yuh lef’ one cruff, weh yuh did haffi ah nurse like baby and move onto yet another cruff, weh yuh hard earn money haffi keep, is that something to brag about????? The day you find a man fi mek yuh Sir back, relax and get likkle rest inna di bed weh yuh cyaahn sleep inna, due to how yuh ah run from one wuk to di next, like dem pepper yuh, who caters to your EVERY WANT AND NEED; financially etc, is THE DAY you have grounds to brag, but until then, get your all in one, neckless, kid’s meal toy looking, Bob the builder, ill shaped, foolish, man minding ass the fu@k outta here and go sit your ass down somewhere! The fu@k!?!

4. She looks good and I’m glad to know that she moved on but as the person uppa top seh, it doesn’t sound like a better choice. Mama the ? Is what is he doing for u because every man have a co#k, so sex is the least. A real man would b concerned about your well being and when u r buying him things he would tell u to spend the money on u, that’s how u know a BROKE MAN LOVES YOU. A man should look out for your best interest, he should always make sure u r ok. He doesn’t have to be rich, back and foot rubs r free. Nice walks r free, making sure the children are ok and cooking a meal is priceless

5. But the man nuh own her up, him dnt want ppl kno sey him with her a she a make it b kno. Section 8 pay her rent so she can do private cases fi mind iron gate.she sey she born good out a mom so how bob the builder come in .I kaint with Shelly.

6. Shelly just a move from man to man an a spend lavish amount a money pon dem. Mi know har long time. A long time she waan lef mousey suh the first man she get she tek. And nuh ask if she nah spend!! Man nah own har fi true , a she a do the most!

7. Shelly gwaan spend u money pon di,newborn n chill..post ain’t necessary baby.. we already know u were made for this.. no breast milk though..bill gates too old n tough. Damn man mascot,from one cruff,to the next…u buy car give the man and u same one have to rent it..u sad…

8. Sad case my girl, a who yuh man? How yuh can buy car gi man suh? Why yuh dont open a car rental company? If,you should a walk and collect back all the cars yuh buy gi man, yuh could a open a car mart. Even the new man yuh buy car give fi rent out and how much barrel a clothes. Gal yuh kind bad!! Lets see how long Bill gates a go stay for, because him really ole and redundant. Mousey right fi hate yuh, yuh f**k too much!