MOVADO WATCH UPGRADE SUGGESTED

fara u say u a live some type a good life and all u snapchat about is u a tek train everybody man buy them car and u no get none. last night when u take d picture of your piece a watch mi did have to screen shot it and send it to mi group chat b**h every gal have value except u.because everybody a whore fi atleast a stainless silver watch but u a tek man fi dat b**ch u need to step up your ambition and start ask fi at least a movado watch man.
mk

17 thoughts on “MOVADO WATCH UPGRADE SUGGESTED

1. Mi neva affi ask fi mi MOVADO JR MI GET DAT! 6YRS MI AND IT DEH NOW! ALL WEN MI DEH BESIDE SUM PEOPLE IN DEM GOLD MKS ALL IN MY MIND LIKE BITCHES PLZ! BUT SENDER CARTIER IS A GOOD BRAND AS WELL! C’MON…sender anuh everybody aguh get car inuh plus nuff gyal a drive and the cars not in their names, right now di money men dem naa buy di gyal dem nuh car dem a mek di gyal dem drive one of theirs yuh zeet! The men dem a get smart!.. and it might be a case where is house or business she a pree first.

2. Sender you dumb and backward as F**K! Cartier is more expensive than movado dumb ass! Next time google the shit before you send in pic wid you backward country fu*king self!

3. Why would she need a car in New York ?? People really doh have nothing to do but watch out people life …MIND YOUR BUSINESS TODAY….

4. A good brand? Movado is like $200+ a classic Cartier like the one in the pic run around $5000. These bitches don’t know the value of things just as they don’t know the value of dem front. If everybody not wearing it they fail to understand the value.
    Everybody have up CHANEL Bag but never see dem with a Mulberry.
    Any ways there are levels to the game and these women are stuck on level 2
    Actually most times you can get 2 for 1 Movado watches on Xmas special.
    Also these idiot women with these need for car that comes with added expenses. Invest in education that doesn’t expire or have a yearly expense attached and no body can’t take it back. Car when you can take train and open a lil fix deposit for $1000 .
    Stop badmind people wid sense . Obviously home girl in teh pic on a different level from you sender

5. So let’s get this straight y would the girl need a car if she live in the city where public transport is very convenient and most time faster than driving lol sender when u live in a nyc car not necessary bcuz a nuh just insurance and gas u have to calculate u have to add parking to. poor rich middle and indifferent tek d subway in nyc. Now as to the watch come here come let me whisper in your ears because me shame to talk this too loud a entry level cartier starts at about 2300$ us$ and not even the highest end movado watch don’t cost that so please leave the young girl alone. Not because it’s not a dancehall uniform don’t make not name brand u hear

6. Good Morning Met,Metters,Peepers nd Others…..
    de boodclaat hate is realllllllllll,germzamite yuh nuh shame?!?!?! a since wen movado more dan cartier yuh suh full a hate fi de gal weh clearly have more taste dan yuh, yuh don’t even know shit or about shit,yuh think a everybody waan drive wen dem know what it comes wid……who fi tell the gal have a plan a guh by that plan,yuh know how de gal budget har life.
    yuh know if she a seh well a currently $116.50 fi a monthly metro card, mek mi gwaan beat that cuz monthly car note,insurance,weekly gas,cleaning and other car maintenance fee may surpass all her rent? unno fi gweh enuh kmft

7. Ok unu tekk it eezy pon har clearly shi nuh hav nuh sense n nuh kno nuttn…
    Har man probably buy har a movado fi valentines n fool har tell har seh a di deeres ting…
    So to d sender, tap watch ppl n dem tingzzz. Hope u heard of this ting caal Google… use it n search out yuh story b4 yuh staat chat a baga fukkry m embaraaaas yuh fukkin self…
    My girl swear seh shi winning wid har Movado… a joke ting…

8. Why this dumb bitch sending herself in??? A d second time now mi see you do dis shit. You really want attention this bad Mrs. Wasserman???? U F**KING SICK!!!!

9. If I laugh I dead!!!! Is which idiot send this??? Girl mine u a Sex dog and think is a man cause the woman wrote Cartier and u saw Movado

10. Ms.b my vado watch anuh 2 bills. Mine was $1000 at the time of purchase :malu .. it is not the feminine looking one hence i said movado jr. Yes u do have some low price ones tho. Audemars, Rolex and Cartier are luxury watches as oppose to Movado. But Movado not cheap.