MOY MOY UPSETTING DEM

Young gyal like u name stink ah barber shop & hair dresser. Tyad fi go road & hair bout MOY MOY UPSETDEM. Upset who doh? Babygirl yuh nah upset one soul but yuh self. Yuh Nuh see how yuh miserable? Stop look position in Dwayne Office Life cause bitch you will never be Tina. And stop put up di pickney dem piktures cause you can not be a role model to them. Dats why the man gi yuh the abortion money suh quick fi dash weh the yute. It come in like yuh fi get. Dwbrl! Yuh Nuh learn? Look pon ah few man weh yuh f**k ah bronx. Some are high society,hustla,etc. Yuh seh you is all about money and money make you come. Suh why is it dat yuh Nuh f**k fi something and not fi free like yuh papers them so yuh can stop fantasy bout sweet sweet JAMAICA. Dwayne cah help yuh so you need fi low him. Yuh love talk bout yuh nah Mek yuh man look like fool ah road and ah gwan like yuh ah goodaz when yuh f**k all them man yah while you and Dwayne Office deh. Yuh p**y nah Nuh
principle and it doh look good MOY MOY. Stop Mek Dwayne Office look like ah fool in the streets. All the pray yah pray yuh still nah reach Nuh weh cause yuh Nuh stop walk and f**k the people them man. Yuh fi change yuh name from moymoyupsetdem to walking f**k. Mi can not botherrrrrrrrrr. Black beauty yuh seh? B**h yuh look stink and stress out. Look how look? Yuh look like ya 40 years old. Bout body real…all when it real it Nuh look good. All when Tina pay fi har body it look good. Stop try fi be like har cause the girl ah do good. Even if she ah f**k dick,Tom,and Harry at least she ah live ah better life than yuh. Cause all the f**k yuh f**k and suck it Nuh Mek it. Look pon who yuh f**k to? Blood…Lawd! Sick stomach! Go fix up yuh life in ah farrin and stop clown up your self and f**k fi nothing cause yuh name doh sound good in ah farrin! Dwayne must shame fi seh him f**k out yuh nasty hole cause him Nuh stop f**k pon yuh abayyyy!

0 thoughts on “MOY MOY UPSETTING DEM

1. Lawd God Moy why u doh leave dewayne alone so dem can stop scandal you fi him. Memeba JMG is worlwide so all ah you classmate dem know seh you no deh a farrin a live no good life so stop it now. You was a wrech a yawd now you tunn big sketts abroad. doh have di baby round all these men okay,you doh wah she falla you footstep. :sorry

2. She need to stop confusing the poor child bout daddy this and daddy that. Ah full time you change yuh dutty ways and have a likkle something bout you. Dwayne don’t want har. All Dwayne care bout is fame. Him dont want nobody especially Nuh bitch weh cah keep them legs close as soon as the man turn him back. Probably all in ah him eye sight to.

3. She a upset dem because she upset sender. See this the shit mi never get bout these pussy watch women. In one breath the man no want har and in the next breath she must stop make the man look like a fool smh. Sender why she a upset you til you confuse so?? Lowe the gal already and go make up you mind

4. my girl what ya f**k that ugly man? No mi wah fight har. Have pride you girl. Stop walk with yuh pussy in yuh face. If yah tek ah man tek one good one and done. Mi Nuh get you girls. Stop run down hype and run down assets. Them man ya just f**k and park. Poor Dwayne office yuh born fi get it with the nastiness dem u pick but with the help of God he will bless you with a nice girl one day. LOW BRONX DUTTY GYAL THEM!

5. A hop3 all deze man here suh doh meet r daughta a luddy di gal luddy wen yah madda u act pussyclaat bettah man 1 gal cah be so hated suh much

6. Agree with lol but ah suh them breed young and feel seh the man nah lef dem Pickney nah hold man again,you wouldn’t knoe that caz look pon the pik. Hope your dawta come out to sumtin gud and come help u out.

7. tina aka stink breath don’t look good she did when she was a little smaller all that extra weight don’t agree with her. as for moy I think she love f**k she should start sell with tina they could make good money

8. Dwl ah must Tina send this in .. Tina gweh yuh are no better than she so stop ee noise .. Don’t Lando make yuh dashi belly ? All now no man Nuh want u dey just wan f**k u walking disease low Di gal

9. How Moy fi in ah competion with Tina? Tina lives some where’s Moy doesn’t. Tina has a job Moy doesn’t. Tina is legal in this Moy isn’t. Tina has a full time father around moy does not! That’s why she ah confuse the little girl bout daddy. Tell the little girl weh har fadda deh you girl. All if Tina dash weh pickney fi lando ah Nuh ntn Dwayne tell you fi dash weh yours cause he don’t want you. Ah Tina left lando not the other way around. Man eva ah left you. Mi haffi wonder if ah so your pussy Nuh good. My advise to you is sort out your self and stop pree Dwayne cause Dwayne nah look your direction. Dwayne ah do him own thing. Stop come pon ig with yuh ole pik them. If your man post some recents. Fi ah young gal your life is shitty. Fix it and be a romodel for your princess. You will never be Tina so stop it.

10. Tina mine up har pickney. Taniyah evaaaaaass Klean. Go mine your pickney weh yuh Nuh stop force pon man fi mine. Think ah di gurl fault Mek yuh cah get a good tittle in ah Dwayne life come in like yuh grudge taniyah. Moy stop cause you will never have a good life cause you go and f**k fi all the wrong reasons. Dwayne office trick yuh lol yuh think you did ago get something lol.

11. TINA LEFT WHO LMAOOOOOOOOOOOOO PLEASE TINA OR TINA FRIEND YALL LUDDY. LANDO DONT WANT SHE. HE WAS USING HER FROM DAY 1. TINA DONT WORK ANYMORE HER CNA CERTIFICATE EXPIRE FOR SO MANY MONTHS & THE HHA JOB SHE HAD SHE LOST IT CAUSE SHE WAS MOLESTING THE OLD MAN SO PLEASE STOP WITH THE F**KERY. TINA SELL PUSSY EVERYBODY & DEM MUMMA KNOW THIS AS A FACT. SHE TRAVEL & SELL. ONLY THING MI CAN SAY IS THAT SHE DO MIND HER CHILD CAUSE DWAYNE NUH HAVE NO MONEY BUT AS FAR AS BETTER LMAOOOOOOOOOOO A JOKE. PLEASE STOP. TINA A USE PINKY CREDIT FI GET GLK BENZ LOL WHEN THAT SHIT IS SO CHEAP ALREADY. HER & PINKY LOVE GIVE MON 3 SOME, TINA A LICK OUT JAY X BATTY SHE NUH STOP BRAG BOUT HOW SHE FREAK HIM OUT LOL KIZZY A FOOL TOO. ALL THESE HOES ARE LUDDY

12. Poor uno Tina is working and yes she and lando still deh for those who are clueless. Them just don’t want the world on their biz. Molest? Uno can Mek up story bra. Uno just hot fi Tina suh. Tina is not the only victim. When gyal ah go round and ah f**k people man den woman we turn pon you. MOY stop run up in ah the people inbox and ring down them phone and go try look ah man fi yuh self cause ya seh Dwayne Office and him nah seh Moy moy upsetdem.

13. Moy again? Boy them love yuh. Yuh fi do better u ave a lil girl ah live fa. See she done nah Nuh father figure around so ya gi har to other people fi call daddy. Thought you woulda stop done yuh likkle body. Yuh well wah in ah di hype and nobody Nuh kno u.

14. Dwayne and she Nuh deh again. Ah bay old pics she put up. Ah Nuh fi har man. Dwayne need fi tell Moy Moy the truth and tell har seh him move on. Come Dwayne office new movement fi di the year. Da ole hog did fi park up long time.

15. Ah lieee thing this bout Tina have a job dwll unno how long Tina outta work even when she did have the one job she still sh f**k and suck fi money and left Her child off a this

16. At least she can mine hers. Your pickney live in ah the same things on a daily basis. All of what u say she doing she still ah do betta than Moy.

17. lmfao a true all moy post is old picture bitch stop put on a show cause u know u life sad it nuh hard fii tell look pon dii ugly man dem u f**k den ago come pon ig like u innocent bitch please everybody a laugh u look stupid stop it.a salt u salt mek u cah keep nuh man.Dwayne office need a hottah gal moy was a down grade from Tina.moy u nuh see u inah dii relationship alone lmao try again it doh,look good girl

18. Rass mii just a see all a dis moy bright ehh bout she a talk bout taniyah Dwayne office & tina did a great job she pretty like money.stink pussy moy stop chat bout dii people dem pickney a wah u jeolous cause 3verybody confus3 bout ur son/daughter? & a true di bitch did f**k plugs mii here dat 2 & dii bitch still nuh get weh she a look fah

19. No mi nah laugh y uno nuh leave di pickney dem outta dis stap,talk bout who ballhead from who pretty.moy u tooo,ugly fi a hype fine a ugly man weh match u style u wont be in all,this bs