MOY UP WID DI JEFFERSONS

moy-Optimized
Tina strickes back …. moy dwayne push yuh aside fi guh full him belly , the diss is real .nobody cant tell mi seh office nah f**k tina . Everybody ago seh they doing it for the little girl but a the trick dat no sah mi goodness. Moy ur days are over cause tina a look a come back and she have har money worst dwayne office love likes him fall fi it . Him party a come up mi hear seh a she a keep it, what a piece a drama when all a the matey, the f**ka gal dem and wife up front roll out . We ago see who a real wife a this yah party … moy it dont look good yuh mek a new instagram cause u and dwayne leff no sah tina a walk a tell har fren dem seh him and har a f**k no sah, this upset mi stomach dwayne office. germs . Met she need fi talk up cause mi know she a gal weh wi talk up the thing dem pan har ig. Come tina talk up .

0 thoughts on “MOY UP WID DI JEFFERSONS

1. A di man wife. Side chick need fi understand separated don’t mean divorce. She have paper work fi di man. A Tina own him. Moy sorry but a life. Tina a done wife. So if dem a have sex its fi har husband not yours. That goes fi all a Tina woman and man a Dwayne wife a him own the pum pum. *run gone pee pee*

1. Yall said the same shit about LANDO and where he at now? him dont and never want tina .. TINA ah idiot gal man just use her thats why she love attention so much they only know her when they want something then go ghost on her then she start posting pare naked picture wid har bored self :cd

2. Mark 10:9 What therefore God has joined together, let not man put asunder. Romans 7:2 For the woman which has an husband is bound by the law to her husband … 1 Corinthians 7:10-14 And to the married I command, yet not I, but the Lord, Let not the … Ephesians 5:28 So ought men to love their wives as their own bodies.

3. Can tell seh unnu neva grow up wid parents cause unnu don’t know what is love if di man neva did a do nothing fi him kids unnu woulda crucify him but him a play him roll as a father give credit where it’s due dwayne and tina nuh deh fi years now and if him fi ever diss moy it nah go be wid tina cause mi know my friend ah just unnu low life scrum love tarnish ppl name tina not keeping office party the youth a keep him own party for tge first time unnu need fi leave dwayne and moy moy mek dem live dwayne don’t stop being a good father to ur kids that’s what a father figure do keep up the good work and moy moy don’t mek dem bring u down mama this is what they live for mr office january 10 loud loud in club tender/club legacy mi friend

4. Tina knew exactly what she was doing when posted those pics. Me wah know how you or anyone know she dem nah phuck. Oh because he said so… come out a husband and wife business…

5. Matey,wifey, and the fu*ker gal dem walk out pon Jan 10. Mount Vernon nuh good again. I’ll be there to see it. But one ting tho, there can be many fu*ker gal and many matey but only one wife.

6. What do you guys refer to as money? $12,000? Miss me with the bullshit about have money. She makes ends meet and that’s it

Leave a Reply to zz Cancel reply