MR AND MRS BARTLEY

0 thoughts on “MR AND MRS BARTLEY

1. I am sorry but her dress(yes its her choice) look like one dancehall frock too loud.

1. Ouch your comment/s are both childish & irrelevant, coz if she don’t like it, she won’t want to waste her money on purchasing such an ugly piece of dress!

You like it? Say so and done, but price and who could or couldn’t buy it, is only something that hype people, sheep or NSCS would say!

1. Y dem ppl here drew my attention to this? dress looks good to me go grl different and unique white dress stop trending on runway longtime, so early ppl get up to go and bash other ppl smfh….. get a life low minded bitches.

1. Wake early, yes because I have a life.

Since you so successful you should be used to travelling and if you were my dear, you would realise that not everyone is residing in the same country and different places across the world have different time zones.

This site records comments and shows the US time (i believe it may be Eastern Standard – forgive/correct me if I’m wrong on that Met) Ms oh so successful, I am in the GMT zone which means locally, it was past midday – 12:33pm to be precise Lunchtime for many who work.

What a way you successful, but don’t travel, fool fool enough that I have to teach you bout the existence of timezones and lastly how come a successful eedyat such as yourself, think middle of the day is early – you must be a successful nightwalker!!! Kmft

2. Anon, when since white gown stop wear? bout ‘trending’…lolol S.T.O.P! De dress isn’t all that…..along wid de bestman inna him orange citrus jeans…TRENDING!!!! NOT!

Ouch! de beading look like a rass fruit cake…bout ‘can’t buy’… she need to remove that spot of black shit from her mouth corner…..

1. u know mi dus dus go fi tell di person up top fi walk slowly gwaan because if she does not unno gwine baptise har…..see it yah now :tkp

2. Yu crotches a badda yu dis day yah? Suck hood and discharge inna throat a TREND. But dat dress nah trend and yu madness nah trend a tall a tall a tall.

Yu is like a rabid dog whey get whey off it chain and a run round de ‘neighborhood’ a snap off everything. since that’s the case gwan have yu fun cause this dress is just a one time occurrence pon yah. Again, ugly ass dress and nasty mouth corna…RATcheat ass wedding too! :hammer

3. mmhh…yeah me jus a see de camera…ratchet wedding will have ratchet picture men too. Wha him a do up de so btw? lol

3. bite hood gal a it she waa married into weh dat affi do with you a fi har money buy anno sell f**k or suck hood a fi har hard earn money suh stop hate bad mind gal and guh look a life and guh pest yu mate and stop pest mi family dutty gal ANNONYMOUS

1. Pest you family? Suck hood that! That’s how I know you not just a dunce bat but a whoring one too, coz you have nothing more to your argument than that!

All now I don’t diss the bride, but if I and others don’t like the dress , we have a right to say!
            The issue here is you feeling like you can dippy people on the site – anno you fambily we a tek set pon dutty gyal … A YOU mad puss piss & 100 men’s spunk guzzling bitch!

And mi nuh fraid of the over used rantinvs of ‘suck yuh Mazda’ and dumb variations of the same thing so nuh badda wid e!
            Your threats are empty – coz you coulda neba know me and my Mother, coz we nuh frequent lick batty & pubic crab nyaming convention like you.

You better learn to read with understanding and communicate before you use social forum!

2. @ISPY, WHATTA GWAAN LONG TIME. ME DID THINK A ME ONE THINK SO. COLORED BLING ON A WEDDING DRESS IS VERY GARISH BUT A FI HAR WEDDING SO. ANYWAY ME A CUT LEFF BAKKRAH WUCK YAH NOW.

1. Mussi yuh inn a de big ugly Xmas tree vomit dress, for you to be getting on so, just because some people don’t like it.

Missy (or should I say Mrs, since you married now) if a you just say is you and at it was your choice to wear the hideous dress (which is both ugly and non flattering on such a body shape) and you like it is all that matters! Instead you come with one bag of illiterate childlike Cass Cass, which is what will decent people to go from stating their opinion on the dress, to doing you up something wicked!

If a nuh yuh inna the pics, yuh fi tell us who you be and why you so damn hurt!

2. We see yu love dem things de mek that black shit stuck a yu mouth corner! bitch calm dung…yu curtain cloth frock wid de craftstore gems nah sey one.

Swarovski ALWAYS trending! lolol

1. well de luks of the bride wuda have dem a ask har if she really in love cuz she nah smile none tall

1. @ Simplicity mi a wonder if she has rotten teeth, cah no lone smile and that dam piercing pon har lip side smh

1. guh skin out yu dutty ole and yu see rotten big pussy gal a grudge unu grudge mi fam nasty sell f**k lick out batty ole gal

2. guh look inna yu and yu madda dunn ole yu see the biggest rotten teeth badmind gal yu shoulda deh near mi mek mi chop yu inna yu face

3. My two older sis and younger sis are married….when I think of all the money an stress they went through all I want is o go to my church or city hall an say the vows….that’s it, not Moore noting less.

1. illiterate yu pussy clothe a waa wol yu and chop yu inna yu bloodclothe and den yu know illiterate suck hood sell pusssy gal

1. Big Tunnel pussy gyal mind dat treat reverse in ah real life!!! Yu siddung pon yu bloodclawt phone ah gwaan like yu bad, MEMBA SPERM COLLECTOR SEH AH NUH EVERYBODY IN AH YU CLICK LIKE YU.

1. Ouch really need to rest – yuh fi tek a seat and preferably a one in a f**king literacy class at the nearest school!

Man probably check you a plenty, but only because you give yourself away as being a wotless dunce bat with now form of communication or comversational skills and whose brings everything on earth back to cocky and pussy…and they know any gyal wet stay so, only feel good bout themselves when cocky shub up inn a dem so so one f**k & hundred duck pussy – Man wey look gyal like yuh can tell is only pussy you have to offer and therefore you will give it up with ease to any bidders or beggars!

1. hey nasty gal a weh yu feel like yu a come talk bout dunse yu feel mi have time fi nuh twingy twanga or nuh decent ting hey nasty gal guh suuuck out yu big pussy mumma a weh yu feel like gal can bet you have education and yu nuh married or reach nuh weh caa nuh man nuh see yu as him wife a shoulda know yu!!!!

1. Obviously you found it challenging to comprehend, for you to see it like that and feel the need to mention it!

4. Evening Met!! a really Bill Gaytes smaddy really go married to?? kmft, dem oman ya nave not 1 rass sense u know n den when d man start style dem dem complain – me na fi ask a must farin she come fr 1 a dem thirsty submissive idiots wid bad fashion sense, u can a happily married n wear dat de? kmft – u tink all like him whe get papers n go a farin u tink him a go work?? na d same bs!!

1. PPL BUSINESS IT LOOK LIKE A WOL HEAP A MAN DUCK YOU INNA LIFE WELL MEK MI TELL YU THIS MAN SOCKS THIS COUPLE A THE BLOODCLOTHE COUPLE A THE FUTURE NUH DUCKINGS NUH DEH YAH SUH AND YOU NEED FI STOP DUCK NOW CA YU A BIG WOMAN AND YU NEED FI STOP SELL YU BODY AND SUCK HOOD CAUSE IT A STRETCH OUT YU JAW CORNER

1. dutty gal leave byll gates alone ole f**ka a true nuh man nuh waa yu byll wants up toya a lie yu a bloodclothe tell ole fart yu ugly nuh bloodclothe loow the ppl dem mek dem live and come offa dem caa a batty you lick out and nuh body naw watch you stop worry bout the raass ppl dem cause dem happy together nuh bloodclothe

1. So ouch I guess I should have said Bill Gaytes is a respectable man that has a 9-5 who doesnt pimp for clothes fr male or female, who has 2 straight feet a well polished face that lacks impurities and more of all has respect for females?? look at bloodcloth unu whe no man no value n no know when a man want unu, I guess we need cruff like unu pon ya fi ppl get a laught at unu fukery mentality

1. suh bitch waappen to dat yu sound hurt HIM SUPPOSE TO BLOODCLOTHE REACH STINKING GAL YU PUSSY BIG LIKE KARTEL CASE

5. Me can’t get over it a who pay dis girl fi marry him? Fiancé visa wasn’t enough?

6. a wah kinda bride dis no glow radiant nutten she don’tlook happy on her day it look forced dwlll look like dem get married afta dance dun

7. Maybe she har preggo!! She have hand pon belly n dat is not the ring hand o!! The lady looking at the ring.

8. Damm Jamaican people some set of wicked yall always have something to say. leave the girl alone and her dress. most of you that is talking about her dont have a pot to piss in and hate on the foreign girls that come down to Jamaica and take your men even if they just using them for papers they still diss there woman for these foolish foreign gal lol

1. Yo falling star. U need fi stop come pon Met wall wid u bag a fuxkery. If u dont like di comments here delete self off dis here wall caus u have issues wid yaad woman. It look like dem thief all u man dem whe u bring up a foreen. U sound like a lonely fat bitch

2. You…hi..hello .lolol…send Met an email about you tragic story. lolol damn yanks/jamericans. what dis have fi do wid de price a mac n cheese? lolol

Anon 10:15 you are so right.

9. @ yostar, a chue u a talk and den di dutty man dem diss just come foreighn bitches like you and want run back to the origal woman bythen most a dem wise up and know dem deserve better. You a gwane like a we a di pastor weh married dem so we have a right fi pronounce blessings pon dem gtfou. It look like chue him name Byll u get confuse gyal gwane yah

10. Him face look nearly smooth, wifey did bring hi some cement fi fill out di pothole dem inna him face fi di haffi reach a foreen wedding.

11. A wonder if she see him knee dem???? Brand New Bride u look pon u hubby knee dem b4 him walk dung d aisle? not even K ketch bk fi him foot dem, me member when me go yaad n see him a come out a 1 party d morning a laugh till a nearly pop up when me see d 2 K FOOT dem a twist a walk come out a d party

12. Dat likkle reprobate name OUCH need fe tek many seats back,. Ah how IT ah defend de punny and cocky so!l? Like ah IT ah feel de stinging ? DE BUSINESS BRIDE LUK FAKE, UNHAPPY, AND RUNDOWN. HOWDY!!!!

13. No man dem a gwane like everbody can’t throw in dem two cenys. After the genkleman a no we baby father and we no chow pardner with the missis. If dem mek it good, if dem don’t even better cause very few thought they would. My manners good morning

14. Well it look like one a di family tell har you know u cannot wear white so she show up inna bad color, and the man come dress fi funeral.. before someone trace me mi have mi good up man and na mind him and him nuh need no papers ok

1. mi life sort out it sound like fi your own need help and you a read up we comments fi find out who can help u.. if you tek mr bartley cocky outta yuh mouth you coulda ask fi help properly

1. DAZED AND CONFUSE A OUTTA YU MUMMA MOUTH MI DID TEK IT YU NUH MEMBA LIAD GAL HOW YU WICKED SUH STINKING GAL

15. A dance she a go or a har wedding? I think that dress is appropriate for the reception, but not for the ceremony.

16. Congrats Mr.& Mrs. Bartley wishing u all d best, these ppl took time out to be slandering u both so guess what? u must be important , dem life sad, miserable and dull so they are seeking company. May God strengthen ur marriage, finances and health. God Bless

17. Mi nah lie unu wicked enuh a marriage is to be celebrated and look how unu a done di ppl dem. Jah know star humans nuh nice. Dun them any other time but not now just wish them all the best!!!!

18. boy mi fam yu very important nuh raass dem jus deh pon yu suh yu naw worry bout dem(kartel voice) mi did know a sey yu important but dem nasty germsy ppl yah mek mi know more big up urself Mr and Mrs Bartley str888 love and prosperity if god did wicked like man i would wish him dumb some a dem ole fart weh a run off dem mouth and a hate but who god bless no man curse

1. dat would clearly means he has an abode of his own… Sorry to disspoint unu a no everybody go for looking ass niggas like unu, not my type not even in my nightmare I would picture me n this retarded looking specie so Im so sorry, It seems to me unu de pon a campaign a try convince d world say this is not a sham of a wedding, btw Billy boy u look bout u passport yet n mek sure this time it in a u name cause immigration world wide look deep in a everything eh. have a bless day cause ouch it seems like a u a d bride or the third party in a dis messed up threesum mek u sound so hurt, theres nothing u can accomplish by this keyboard badness all we do pon JMG a states facts n opinion run along now vermin

19. @ouch don’t pay these hater any mine once toya and byll gates are happy that in more important. You can see that these are the ones byll gates f**k and left ( jealous ) so they not going to have anything good to say. England next my friends.

20. Byll gates is what he is a user & a womanizer why when we talk the truth pon yah UNU war cuss? If not all 99% weh meters come in com blog pon is TRUE… Mr. Bartley does go after foreigners weh him hear or think have $. Mi agree wid Ppl. Business what does gates do as a profession for himself than beg foreigners Sharon sabb was his 9-5 mi Ina dance she in deh & him walk go Chat to other gal weh mi kno him a f**k him his no saint…jus sayin Mrs Bartley mi a wish you the best because mi nuh tink a leopard can change him spot. Don’t leave ja & nuh carry him wid u FARNICATION AGO START hope him change all tings & get 9-5 :shakehand2 Pon ya suh we give people heads up when we talk up cause nuh people blind & act blind to di truth we legalize fi put it out there..u miss ouch u cuss like a u married u sound like u crazy & lonely pls go drop a sleep Yostar u sound stupid Usa,Uk,Cn etc is so Huge wid so much man WHY dem sorry ass gal ya afi come look people man a Jamaica. 1 did do it over a decades ago wid my baby fada mi buss her rass mek she hold har flight di nex day….cause dem gal ya use $ fi hold man…NOT REAL LOVE

1. WELL BIG PUSSY LODYLODY007 DEM BLOODCLOTHE ASS YAH HARD FI BUSS YU CAA TRY DAT NOT EVEN WHEN WE A SLEEP BEAT WHO BEAT YU MAN WEH NUH STOP COME INNA YU MOUTH YU FEEL WI A PICKNEY BOUT BEAT ASS AND SEND BCK A FOREIGN BIG DUTTY IDIOT GAL WI HEAD HOTTA DAN FIRE A DAT MI A TELL YU AND MEK MI TELL YU THIS ANY SLEEP MI AGO SLEEP A NATURAL SLEEP AND WHEN YU GUH SLEEP MEMBA A DEAD YU DEAD BIG PUSSY GAL SUCK OUT YU MUMMMA

1. AND MI NUH LONELY A BLOODCLOTHE MI HAVE MI MAN WEH NEEDS IS A FAMILY TING ANY MAN WI TEK NEEDS WI DUTTY GAL WI A STAR AND WI NEVA DEAD INNA OUR TING YET A DAT YU FI KNOW SUCK HOOD LODYLODY007

1. I bet everytime yur man tek a piss him cry out OUCH from the burning sensation. I bet your nickname came from your victims.

1. it look like your man always a tek a piss and have a burning sensation dutty gal memba sey AIDS a kill yu nasty gal

21. good day met,metters,peepers nd others..

wrong blogga yah tap wid yuh ere pusc reflection nd cocky infection a beg yuh chead bloodclaat lightly cuz a doah c yuh nor yuh save de sed tuh last unwanted inverted version of a man cuz’n,any big mi muma pusc big a bcuz it tek shape nd size tuh yuh weh a live in deh suh guh eat,sleep nd finish breath up inna mi muma saving grace…kmft

22. Its obvious that its not a typical wedding dress! This couple a follower of dancehall so if she like the dress and want to marry in it thats her business…. People should mind there own business and leave ppl alone. In town hall people marry in jeans. Ouch I know who u r just stop answer them, u you know ue cuz looking good. Has for Mr B I hope u dont come on here and reply, dont even bother read these silly comments, people on here really sad, bored and lonely.

23. Mi a ded wit laff ya man a mad ppl sumting dis then watch di ahhhhh don’t want to use the word “man” lolllllllllll this is too funny hehehehehehe

24. Mi deading to because mi realize seh a mad people corner dis tideh ya….looool…..some people fool fool nuh raaass… Mek mi shut mi mouth to before dem dunz mi….loooool

25. had a bad day but ouch and her comments making me laugh so hard, a wonda if a di man clown big toad eye cousin dis, if not, it’s toya herself, y’all funny smh

26. RASSSSSSSS wey yuh sey Stone….ENGLAND ENGLAND !!!!!!!

1. Make sure she aint collecting no benefits
    2. I hope she have both 5 – 10 thousand pounds inna fi shi bank account.
    3. Yuh betta can contribute to the upliftment of England or else !!!!
    4. Bitch yuh working???
    5. Stone any dayyyyy you reach England……. I AM GOING BACK TO LIVE IN JAMAICA !!!!! :ngacir2 :ngacir2 :ngacir2 :hoax :hoax :hoax :repost2 :repost2 :repost2

27. My opinion …The dress looks ugly her hairstyle is shit , she look sad, miserable an bloated. Best wishes to them both.

28. All d camera man weh tek d wedding pics dem want smaddy tek a half a block and lick him inna him raas head, how dem yah picho yah dark and foggy foggy and look bad so??? A cant nuh professional photographer tek dem deh, a must 1 amateur!!!!! A hope him gi d ppl dem back dem money cauz dem picho deh nuh tan good. Mi vex wid him and mi neither know bride nor groom. All that deh hairdresser look like a 2 granny plait she gi d girl and use 1 hair pin kotch it round a back. I know d look that she was aiming for with respect to her wedding dress, but it nuh quite reach, dress maker need fi wheel and come again, d design look like when mi daughter a glue on gems and sprinkles pan har dolly frock. I wish dem d best dat life has to offer though and hope good bless dis union.

29. Its a shame how we jamaicans always tear down eachother down.only people who insecure find pleasure in make others look bad.the couple got married thats a good thing.say congrats or goodluck.the first thing u start talkin bout a di dress .omgit sick me to my stomach how u bash people .thats y some of few nah reach no where nuh care how u try.be happy for someone other than urselfurself

1. Stop that psuedo-psychology, armchair nonsense.

Bout tear dung…sometime onu believe sey onu too “secure” fi tek critisim when all isn’t well. Self-esteem can be too high incase doctor phill fi get fi inform onu…it turns people into sociopaths/psychopaths.

30. @chillin its not bashing in my case anyway its call an OPINION… on a page like this you will get all kind of criticism. ppl like you must not come on this page because you automatically judging everyone because we all have an opinion. if that girl was my sister, niece, friend i would tell them the same exact thing i wrote above. its called being HONEST.

Leave a Reply to DAVGAL Cancel reply