MR BLESSING DI LOOM TEAM

9 thoughts on “MR BLESSING DI LOOM TEAM

1. Lmaoooo, den on a serious note, a which one a dem cahbine sup’m yah go a dem bed and dream up this shit and decide fi sell it to people? Me nah lie still inno, unno brave like a 10 batty man a swear. Met I have question, the 6 point add million that Nicky says is owed or missing do you know if it is the base money or it would be the amount to be paid out based on the different schemes? Me kinda no sure if a 6.7 she collect cash and want return it as is or she calculate the proposed payouts and a beg back that amount…. One more thing, do you think they pumped a portion of money in it in the beginning or dem just throw out the bait and hope say people bite it? Cause when me go in a pardner the banker either hold on to the first 2 or so hands in case someone delinquent or him have a little personal money fi cushon. Like shebada would a say “mek we reason a no argue me a argue”

2. Mi bloodclaat. A which one a dem a fuck Nikki Chromazz? Memba seh Nikki love crotches enuh. When she did move and she guh live di people dem ask fi a tour a di new place and ask har who she live wid. She couldn’t answer. Nikki a Mr Loom Blessing a fuck yuh and floss yuh out dats why yuh cyan chat nutten. Bubble yuh baddi fi di Loom Blessing Boss. Yuh love likes too much and yuh get caught up inna money problems.

3. Nick Take the people dem money and go do surgery that don’t even make she look no better , she love done sher she better go find the people them money,

4. :berbusa: :berbusa: :najis Eeew what is that???? What is demdeh??? A suh mi know ppl lost. Den gal really a mek dem deh touch dem???? Mi seh a ova load of pussy juice das why dem stay suh…But dem affi tun bush still cause dem tan very bad man cocky wouldn’t get stiff fi dem. God a wah mi need holy water, bible an wah else??? Please cause dis cyaah just a happn suh oh gosh man.

5. Is this one of the butch who protecting nikki? And she claim she dont know dem.. nikki your lies are falling apart. Ppl dem fi beat you.

6. Did I read right??? Nicki said “mek we theif them money”

Oh my gosh no she needs to be incarcerated there is enough evidence out here on these people.

Can’t believe my people are so stupid… how can you give money to invest to someone that’s worst off than yourself …. How???..

Stealing from poor people … to do up body and sleep on good bed?

Nicki you are a despicable human being the devil find work for idlers remember KARMA baby girl. LOL we all get what’s ours when the time is right do evil and only evil will be returned to you. Covetousness made you STEAL. You are a THEIF!!!