MR C*CKY BULLY FROM FLORIDA FILE-JMG NUH GOOD AGENNNNN

GOOD TING SMADDY SEND IN HIM PICTURE YESSIDEH.BULLY TING PIERCED…HIM DO SMADDY INA ROUN DESSO SEND DEM GO DOCTOR BAY TINGSSSSSSSSSSSS

bully-Optimized

MaddHead

Submitted on 2013/09/14 at 3:43 am | In reply to The 1st lady.

@1ST LADY I’LL BE DAMNED IF U A F**K BULLY AND U NUH CHECK YOUR SELF CAUSE BULLY WALK AND F**K RAW , FROM NEW YORK 2 FLORIDA and d last time mi check Kimone give Bully Chlomidia, (this is known facts she told me out her mouth and send me the pic wid d fine bumps pon him hood head)……..trust mi @MET yuh doh wahh mi send een d pic.. an all who weh depan dah page ya weh a f**k bully unnu kno him hood stay it have the piercings… soooo as mi she @MET d whole time mi pregnant and him deh a road mi neva kno nuttn I SWEAR a just wah day ya me start find out bout ALL THESE DIFFERENT GIRLS and who him a tell him wah breed dem and all a who him a f**k raw

MaddHead

Submitted on 2013/09/14 at 4:15 am

BULLY IS A PRSON LIKE DIS, ALL IF YUH CATCH HIM RED HANDED, HIM WILL LOOK INNA YUH FACE AND TEK GOD OFF DI CROSS AN SWEAR PON HIM LIFE AND HIM PICKNEY DEM LIFE SEH HIM NEVA DO IT………… @ Met yuh wah kno how mi find out bout kimone, bully call me one day inna februaury an seh Chanel mi wah yuh guh tear off a gyal face (a fi him favorite thing that fi do)name kimono so me nat even kno wah gwan a ask him which kimono dat him she d one me an mi fren did fight long time ago and she f**k mi best fren babydaddy.. suh mi she ohh , wat happen him she HOW SHE A LOOK HIM AND HE DONT WANT HER, SO SHE CALLING UP HIS NAME TALKING SHIT ABOUT MY KID AND ME so right there I knew something wasn’t right I asked him if him an har deh him she F**K NO( JUST LIKE HE DO WITH ALL D OTHER GIRLS) so mi she ok den mek me get har number him give me her number and from there mi call her fi really find out wah gwan…@ MET I swear to you KIMONE start tell me EVERYTHING, ALL SOMETHINGS WEH NO ONE SHOULD NOW THAT I KNOW, AND THINGS BOUT HIM she all did a walk and a tell ppl seh him f**k her in her a*s an how she affi gah doctor , she might have cancer, an she even showed me the pill bottles they priscribed her..BOL…and funny thing when him ask her infront ALL OF US, she didn’t even stutter she SAID YES BULLY U DID …but see @MET tru me neva wah talk certain tings ALL THIS F**KING TIME BECAUSE BULLY HAVE A GALLIS, FLOSSER BALLER hypeness a road .. mi neva wah read di deeds and mi kno him doh want mi too, because no one other than his other babymother , or ex a new York know him like I do….PPL ONLY SEE THE HYPE

MaddHead

Submitted on 2013/09/14 at 5:08 am

@Met mi a guh back guh sleep ya cause mi nuh wah start all get mad and start talk di tings dem pon Bully cause at the end of the day, even tho him like fi sit dung and chat gyal wid nex gyal about me, and give ppl thing fi seh bout me, all when it nuh guh suh, but because of his platinum pierced up cocky and his charming ways…lol.. dem ago believe him…tru mi neva talk pon him yet… good mawnin/night MET & METTERS & BULLY cause mi kno yuh depan ya F.Y.I mi still a wait pon d baby registration school fee, weh yuh seh ya carry come 2weeks now, and D pamapers weh yuh (cuss me long time back when me ask yuh fi help wid daycare yuh tell mi your ONLY JOB A FI BUY PAMPAZ) well I’ve been waiting on those pampers fi d past 2months and d rest of the bloodclatte cloths fi d baby weh yuh claim yuh buy…. yes @ MET ppl in our small circle close close close friends know what he really about … I LOVE MY BABY TO THE DEATH OF ME BUT if I could just go back when me first meet him or if a smaddy else mi did breed fah (DATS Y MI SEH ANYBODY WEH PREGGO YAH NOW MI FEEL SORRY FI DEM), see ppl not gonna believe because he got the baby up all over his IG and FB and the lifestyle that he portrays ppl wouldn’t believe that I do 98% of taking care of the baby, BUT TRUST MI BULLY DONT MEK MI START TALK… cause you know everthing I am saying Is the truth. along with our close close circle knows the truth…….. DOHHHH MEK MI START TALK .. cause you kno seh, me kno seh you nuh wa me talk up.. cause diss ya likkle weh me a seh a just 11% of all a wah gwann… STOP PU**YCLATTE run yuh mouth like a gyal an carry news from two gyal to di nex..

MaddHead

Submitted on 2013/09/14 at 5:34 am

F.Y.I metters any arguments that I was ever in with any female over Bully is because HE tell me one thing and manipulating the situation making me to believe a dem do something … but truthfully a tru him an dem break up or a cuss an dem do suhm fi hurt him feelings cause “BULLY LOVE CARRY PU**Y FEELINGS” him will try call mi an seh (MI GOODUP BABYMODERRRRRRRR” tear off dah gyal ya face fi mi, but in da end come fi find out a him a try draw mi out inna drama… just like I think last Friday him an hairdressa a Barbershop inna argument him call me a tell me she a call up my name fi me come out deh come war her (but because I know how he is) me ignore him…. and the Saturday dis chick Steph weh him a claim soo much she a dutty gyal she pop dung, she a f**k Fort Lauderdale , BULLY TEK GOD OFF D CROSS seh “NOT EVEN MY D**K DEM DEH GYAL DEH CYAHH SUCK ” not even mi phone dem cyah call cause mi run dem gyal deh … but yet still he was messing with her and send me pics of her sucking his d**k so I could send the pics to her to freighten her up, just like how him and kimone send me the pic of KenishaTruellybless promoter from NY or evabless wateva d name is a s**k him hood inna her blond wig (at the time when kimone send mi d pic, mi ask him bout it him seh dem deh gyal deh can only s**k my hood cause dem f**k everyman inna NYCdancehall and plus while she a suck mi hood she have her man weh she live wid soooo why mi woulda deh wid har)…. YES MI HAVE D WHOLE A D PIC dem of different ppl even kimone pics cause bully very spiteful.. trust mi if u an him fall out be careful cause he will try an exploit u cause he did it to me when me an him ketch inna argument afta mi juss hav baby… Ladies Becareful OKAY because me kno RYAN… not BULLY that’s who I knew.. when money start involve and hypeness start that’s when him do a 360 … ladies becareful and protect yourselves please….. BULLY DONT MEK MI START READ YUH FILE CAUSE A ONLY 11% ^Kimone may your soul rest in peace and I pray that justice will be served^

0 thoughts on “MR C*CKY BULLY FROM FLORIDA FILE-JMG NUH GOOD AGENNNNN

1. Morning Met…I swear deh bwoy yah fava one BATTYMAN and him need fi go a de right place America go do him finga signal mek dem put some buck shot inna him fish tank.

hehemmm, gal who nu have no nothing bout HAR SELF mek de people dem bury dem daughter before start slanda de chic. Medical examina may not even touch har yet and yu de yah a talk bout stds and tear off face….YU LIKKLE RETNOBATE! I would do things to yu just fi de fun of it. Go learn some shame and hope YOU don’t meet you demise early and inna disgraceful manna…sey hiv/aids fi de battyman yu have as babymadda.

1. Phantom no no..is last night bully other baby mother start cuss the girl and she never seh anything wrong and a mixup she wid di dead girl so I do not blame her

2. @Phantom if you look back at the blog, yesterday, I came to defend Him fi seh, “ok ppl NOT BECAUSE a court hearing is near to come, to start speculating and saying that a might him, because even tho court is still in process case was dropped, for false accusations”” and may Kimone soul Rest In Peace, and her family find justice….. BUT ONE A BULLY GYAL come on and a run har mouth off pon mi, suh that when mi affi start talk :bola

1. mi affi defend mi self, but yuh know wah it coulda even all be Bully to, weh a write up d f**kry.. well if it wasn’t him need fi control dem

2. from maddhead cum pon di site mi ovastan di stori DUN DEM MADDHEAD DUN DEMMMMMMM an doah mek bully yuh caw dem caw bully the big bad bull weh all a gi dem disease inna dem ras a yuh dem hav strent fah…dem fi gweh

2. Mawnin Shani and Metters…..Mi glad mi ketch di post early suh mi can say mi piece before di crowd come an mi get lost in di rumble…….A don’t know none a dem…..but a one question mi have…..”Man really pierce dem koki?” :hoax2 :nerd RIP Kimone…..Anothet young life cut short. Tje devil is alive. Very much so. My heart goes out to her children. God go with you

3. Mi a follow this story from yesterday and mi nah move from ova yah today!!! Like a tree planted by the river rite yah!…………morning met!

4. mawning people :sungkem what a story so it look like BULLY IS A DUTTY BULLY DOG :dp hothead I don’t know u babygirl but stop mekk BULLY DOG DRAW YOU OUT AND TELL U FI GO FIGHT AND CUSS PEOPLE MEMBA U HAVE U PICKNEY A LIBB FAH MY GIRL AND U DONE SEE THAT :cystg BULLY DOG IS NOT A FATHERFIGURE HE IS NOT ,DOING SHIT SO IMAGINE IF U GET LOCK UP OR SOMETING SERIOUS HAPPEN TO U LOW OUT THE BAG A CARELESS LIFE GIRL ;U STILL YOUNG AND HAVE U LIFE AHEAD A YOU AND NO BADDA TALK NO MORE BOUT HIM DEEDS DEM JUST NO SAY A SO LIFE SET MORE TIME U .LIVE AND LEARN LET THIS EXPERIENCE BE A STEPPING STONE :toast ON YOUR WAY TO BIGGER AND BETTER TINGS U DONE MIX WID HIM AND GET A NICE BABY NOTHING U CAN DO ABOUT THAT ITS THE PASS ,,,BUT U CAN DO SOMETING ABOUT YOUR FUTHURE RUN THE DUTTY MAN :bola GET HIM OUTA U LIFE DISGRACE HIM A BRING PON U AND NO MORE FIGHTING AND MIX UP OK RIP TO THE YOUN LADY KIMONE MAY YOUR SOUL REST IN PEACE

1. @Pretty Nikki your soo right, I didn’t want to go there, and start talking stuff like that cause a mi babyfada and we still have a kid togather, BUT HIM? HIM NUH HAVE NOOOO HEART FI ME nor HIS KID, yuh nuh think him do the same to me?? BUT trust mi my gurl nuh nuh kno di half weh mi guh tru wid da bwoy yah, him sit down and chat mi d most way wid ppl but him come back come smile up inna mi face like everything all good..suh anytime him an ppl a cuss (dem use wah him tell dem . tek it an cuss him) a find out me a find out some whole eep a tings now weh me neva kno before weh him try hide from mi… but me nah guh talk nuttn more, I WONT.. and yes i’m slowly making step me an him leff OFFICIALLY inna 4AUG

1. He is not a baby father nor daddy. He is a sperm donor so just accept it as that and move on. He is allowed to breed whomever he wants to breed. It’s up to the women to about the child or carry the birth along. If you choose to have your baby, look at it this way…your child is a blessing from God and he/ she is here because you wanted a little you to live on and carry your ” good graces” long after you’re gone and he/ she does the same when as time goes on. Children are truly a blessing to those of us who love and adore children. We see ourselves in our kids when we were once children. Foster them and let them grow to be civil and responsible youths, who will then grow into law abiding adults who will foster their own children and thank ” you” for the good work that you have done with raising them. Sweetheart, find a good man. There are plenty of good men outside of your circle of friends or what you’re accustomed to; it’s up to you to take that first step outside the box to meet them.

1. My girl you a spend so much time a focus pon weh him a do and seh bout yuh and doe mek mi dis and doe mek mi dat, doe draw mi out…. A suh him have power ova yuh????? He’s only responsible for providing diapers? Are you funking serious? Then he still doesn’t even provide the bare necessities and you’re okay with that…and STILL deal with this bum ass nigga? THERE IS A SYSTEM CALLED CHILD SUPPORT ENFORCEMENT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lemme explain what that is….that is a court system which allows a single parent ( mom or dad) to bring forth a case against a deadbeat sperm donor or carrier, who refuses to mine their child. Once the judge hears or sees ( for all you fancy bottle poppin ass muthaf**kkas out there who love to floss and not pay your child support and the judge sees these pics and embarrasses your corny asses in court LOL) all the evidence, a court ordered amount will be issued against the defendant to pay. That court order is then binding in a court of law. If and when that flosser doesn’t abide by that order, that is when the boys in blue come a lookin fo yo asss and haul you off to jail. Then that person has to see the judge once again to explain why a bottle of Henny or red bottoms or Gucci is more important than paying for the support of your child. You shouldn’t have to force someone to help raise your child, but if that be the case, then so be it…cause my child comes first before any and everybody…

1. And stop worrying about what dancehall people think of you cause I guarantee you…they don’t even think much of themselves, let alone you. As long as you do what’s right in your eyes and before God, He will see you thru it all. Sweetheart, you get wiser as you get older. Hug your child, spend quality time with your child, read to your child, allow your child to read to you while you listen, take long walks and talk with your baby, etc., etc., etc.,…. Your child will love and appreciate you in the end…with or without Bully…

2. @MaddHead

Base on your own accounts, your baby father is not painted in a very good light. I’m confused as to why you came on the site to defend him, when your own statements show him to be a big pxssy. Which man would encourage his babymother to go fight another female? That is assault charges, second/third degree felony charges. That means he doesn’t have your best interest at heart. Now I understand why his name is being called in the death of this young woman. You sound like a very level-headed woman, how did you come in contact with such a loser?

2. @Pretti Nikki your also VERY RIGHT about if I was to get lock up he would care wat possibly wah happen to di baby…. Cause on Aug 4 when mi gah jail fi him an d girl weh (afta police come mi find out she inna d house). police left d baby inna him custody, I was locked up for a day and half, when I came out I didn’t pick up the baby right away but judge tell me nuh fi guh 500 ft. suh him have d baby fi 4 F**KING DAYS 4 days , HIM A TELL PPL HOW MI ABONDON MI BABY MI NUH LOVE HER….(4DAYS YUH NUH 4 DAYS) (AND THATS HER FATHER THEY LEFT IN CUSTODY OF HER CAUSE THEY WAS LOCKING ME UP) … d bwoy didn’t even keep her the 4 days he had her, he passed her around, from Bredda, aunty, sista, him gyal, ppl weh mi nuh know… and den wah tell ppl fi call me come get the baby CAUSE IF I DONT … HE RYAN ago CALL DCF (DEPARTMENT OF CHILDREN and FAMILIES) to come get the baby, cause u cant keep her… U CLAIM SO MUCH YUH LOVE YUH DAUGHTER and u have her up all over IG & FB but you wah turn yuh daughter in to DCF cause u have her for 4 days (((((4 F**KING DAYS))) @Met I was also moving at the time and I told him ryan keep d baby till me move mi stuff dem and not even dat he coulda do……. @NIKKI I SWEAR ) when the police handed her in his custody d night mi get lock up.. Dem ask him the spelling of the baby name, he couldn’t even spell her name, they ask him birth date him tell dem October.. the baby born in November … and its such a shame because he was right there with me when I gave birth signing the papers and all and the baby look spitting image a him…. but if yuh ask him how much a bokkle a moet cost a d clube and wah party a come up, him know exactly wah fi she but him nuh kno bout him pickney…SMH

5. After reading your post about the c*cky bully contracting chlamydia for the girl you mentioned above. I wanted to let you know that chlamydia has no symptoms and the c*cky bully may have gotten herpes from the lady. Therefore he is a real danger walking around and everyone who had any type of sex with him is carrying the disease.

6. MADHEAD .yes him do the same to u and worse boo but don’t be like him :hoax2 all this bitterness is not good for u nah mean it hot but hush him is a dutty man and thank god him tekk him outa u life u better off without him look ere GOOD, BETTER, BEST ,my girl and yes I know u hurt and he did u wrong but let it go ok focus your energy on u and your kid yup ,,,me no say maybe nuff a BULL DAY GAL DEM AGO CUSS U BUT NO WATCH DEM THEY CAN HAVE HIM NO MIXUP NO MORE STRESS OR TEARS !!!! WE YOUNG AND LIVE A MERICA A WE SAY BRIGHT FUTURE ELEVATION AS A BLACK WOMAN :CAUSE AMBITION IS PRICE LESS :toast GOOD LUCKY HONEY #PRAY

7. wol onnnnnnnnnnnnnn den dat mean seh bones a NYC a get bun longtime caw em n kanisha bless nuh deh?? :nerd suh oe she fine time fi suxx off bully diseased hood?? Ewwwwww :nohope FLAGYL to di rescue

8. Good morning Met…the girl that died Kimone,a bully har babyfather? Second question maddhead and chanel a babymother fi bully as well…third question,uno sure bully nuh hit tha fan caz uno a seh him f batty…him kinda have the same look weh ninja man son have still

9. Woiieee dis story sweet nuh lie along time kanishsbless bones frm nyc walk n suck off da man dem under quite me know at least 4 dancehall man she take already while she deh wid bones

10. woieee mi tek too long fi reach yah today…DWLLLLLLLLLLLLLLL bullly weh u a do wid piercing . nooo all a teck rare entrance. mi bodi!!!!! madhead dash it right out!! I wan see di pic. a di bum bump buddy :matabelo :bedug

1. mi wudden mine get a lux offa di buddy fi true ……….wid di piercing and all..mi waa know is who pierce it man or woman :nerd

11. run di whole a him rassss file him is outta orda a tek pic a gyal a suck him nasty diseased hood. him file need fi dash out. he is not my type but if smady a look pan him dem fi runnnnn.
    @madhead if he dont want to serve a purpose in his child life let him go. Uncle sam nah pek ur pickney dead wid hungry! A foreign we deh, Him fi just stop get pussy and be forced out of the dark closet him a hide inna

1. The pierced Koki is allegedly a carrier of STDS as well. :takut … How can a man pierce him Koki and keep it clean???. :bingung That must carry bacteria

1. chuet what a stress..him know where him buddy going dat it need earring pan it n any how it drop out ina where him really intend fi use it ina……..dem deh people deh nuh have no shame ooooooooooooo

12. calling calling maddhead where r u girl fren yuh a jmg favorite yah now mek dutty 1st lady AKA Bully gweh from bou yah

IOctane…”help wi load di ting dem faasahhhhhhhhhhhhhhh get rid a snake outtah grass” :kr

sen onn di pic wid kanisha doahbless a suk off bully cocky to pwetty pwetty pweaseeeeeeeeeee oooooooo :maho

13. but MET mi ah wonder ah which batty man pierce him cocky!!!! Whoa talk di tings caw mi know she no woman nah do dat :cystg :salahkamar

14. ok so MET im gonna draw my own conclusion just fi see if it mek sense. BATTYMAN PIERCE HIM HOOD THEN HAD RELATIONSHIP WID MULTIPLE PEOPLE CONTRACT HERPES NUH KNOW WHO HIM GET IT FROM BUT TINK AH DI DEAD GIRL CONFRONT HER, LEF AND CUSS HER SHE UPSET SEH HIM LEF START TALK TELL PEOPLE HIM SEX HAR INNA HAR BATTY! HIM SHAME GET HIM BABY MADDA FI BEAT HAR. WHEN SHE STILL AH TALK HIM SHOT HAR CAUSE HIM WANT THE PENDING CASE TO GO AWAY….. SEE IF YOU LISTEN TO ALL THIS NON-SENSE YOU CATCH A LICCLE SENSE OUTTA IT! LOL