MR TEK IT BACK BALLY WI GET DI POLICE REPORT!

AFTA BALLY GI FRENCHIE NIECE DI MONEY AND SHE GO USE DI FEATHER PAN SHAWN SHARPE AND DI RES A MAN DEM….NOW SHE STUCK A SHAWN SHARP…BALLY BRING BADNESS TO DI GIRL AND TELL HAR HIM WANT BACK DI VEHICLE AND DI MONEY WHEY HIM GI HAR AND A GWAAN X A WAY TILL POLICE HAFFI INVOLVE… NOW SHAWN SHARP HIM CANNOT GIVE DI GIRL NOT EVEN A DOLLAR FI GIVE BACK BALLY…YUH SI ALL DEM TINGS YAH

25 thoughts on “MR TEK IT BACK BALLY WI GET DI POLICE REPORT!

1. Somebody couldn’t warn har bout d deportee say a crosses she buck up inna. Shawn Sharp nuh stop pose up wid d white Benz. I don’t blame Bally tek back everyting yes! Nuh mek dem clown you.

2. luv sweets Shawn sharp get ketch like some stupid gold digging bitch weh neva locate di gold b4 dem start dig loll

3. stinking mouth dead Hood likkle Hood Bally! Me know fi a fact say the gal Mumma pay yu back the money! Stop walk and chat the gal,you too mix up fi a man yu chat too much a yu stinking mouth a yu downfall! Stop stalk the gal because shi nuh want yu. A same way yu use yu mouth inform on your fren dem to the Feds. Informer Bally the Feds use and refused yu. Now dem dip yu nasty dead hood rass yu still in a mix up and walk an chat like a bitch! WASTE MAN BALLY

4. But is 3 deportee saga this, because Kesha is a deportee from England…Each of them looking something that none can’t give. I can’t

5. I don’t wrong him tek back everything because she diss u in front of the bwoy. It reach pinkwall suh mi know dem a laugh after u. Bally need to find a woman his age alot of look good big oman a look a big man. Mek u man Shawn mine yuh, di likkle money u a gi Shawn I bet he is giving 2 a younger girl, a suh it always guh.

6. met come back ya,,,,, dwllllll met I never met this man but I met his sister who was along with another key player who I knew very well from southside who was murdered in Connecticut, But balley was spoken of as a kind person who set lots a people, who cussin him no get NUTTEN, don’t care how much u give YOU never give enough,,, its human If u tek man things an a diss… man tek back bed,, muchless benz, an if him inform….chain reaction snaddy call him name race is always for swift

7. when dem a tek the man money dem never know the cock small and dedddd for him money tun upppp, ungratefulness,, is drowning all of us,, a bag a deportee coming home,,fi buck up all who rob dem, jus be carful

8. Shawn Sharp him hitch up pon the just cool deportee Dem from England a look a hype… Every party Dem keep pon just cool corner him deh deh with Benz park up like show case… Keisha is very nice but always a mine man fi true.She use theif a England and do the same thing nothing new very cool girl otherwise

9. CHILDREN LIVE WHAT THEY LEARN. AH SO SHAWN SHARPE MUMMA (MARIE KURLOOO USE TO FRIG DOWN THE PLACE FOR MONEY. ITS VERY GENETIC

10. BALLY A ONE A GOD GREATEST GIFT TO ALL A TOWN , BADMIND WICKED GAL, HIM BUDDY SMALL BUT HIM NAH NUH AIDS DUTTY GAL ,BALLY A DON CON ARTIST HIMSELF GIVE THE MAN HIM MONEY MEK HIM GO BUY PUSSY ,SHAWN A TIEF ,KEISHA A BUY F**K ,THE WHOLE FAMILY BUY F**K EXCEPT TANNY , TANNY A HUSTLER ,SHAWN TEK MONEY BWOY AND F**K DEM OUT AND MIND UR KIDS LOL, JAMAICA NICEEEEEEEEE,TOMORROW NITE MOLYNES RD TUN UP!!!!! SEE U THERE ,LITTLE MISS WID THE BAD HEART .SEE U TOO

11. Bally and him brother barbee a gal CLOWN a same way Susan 81 CLOWN out Barbee! The two brother dem get dip an deh a Jamaica,Bally have a good heart take care a nuff people! The way how Susan 81 f**k pon barbee and CLOWN him out. Him get dip an Fraid fi come a south. Shame a kill him,mi neva see one man fool suh all when Susan tek 10 men and barbee know him still tek her back! So dis is nothing new to Bally and barbee gal mascot mi call dem!!

12. KEISHA say shi don’t owe Bally anything because him never lend her no money! It was a gift!! Bally threatens KEISHA say him want back him money. Because him hear say Shawn a drive the car dat him buy. Bally a carry pussy feeling suh KEISHA go station guh report him! Bally you a wicked because KEISHA mother pay you back your money you claim you loaned her. Now Bally want back the money him give KEISHA to take out the car!!!

1. So how de mumma have $17000.00 fi pay back bally and unu just write say de gal say a did gift?

Mek the mumma neva gi har the money before man felt the need to? Shr should all buy her daughter a benz if she can a pay back har daughter pussc debt.

13. Bally leave farrin gone a Jamaica with the mix up! You a big man now yu need to change your ways.

14. Nah lie Bally deh a yard a live like a waste man. Most of Bally runners/workers doing way better than him. But dem nah look out fi him.

15. Bally don’t know you fam but word is you a legend I respect that. Word to all hustlers take a page out Yankee and British born hustlers book look out for number 1,them never lose their shit by mining HOES and then HOES in better position than them when shit hits the fan.

YOU LOT TAKE TOO MUCH RISK TO BE WASTING IT ON BITCHES. INVEST INVEST INVEST.
    YOU WILL RISE AGAIN PEOPLE SAY YOU HAVE GOOD HEART BLESS UP

Leave a Reply to bactoo Cancel reply