MS ISHAWNA

YUH KNOW MI DID A GO IGNORE IT TILL MI SEE SEH YUH REALLY REALLY GUH IN PAN YUH PAGE. FROM LAST WEEK DI POST DEM SEND IN WE KNOW DERE WAS AN UNDERLYING ISSUE…..BUT YUH NAME NEVA INA NO POST THIS MORNING SO WHY YUH RUN IN??…….A WHA A GWAAN PAN WHAT A GWAAN???…….UNNO KNOW WHAT UNNO DOING SUH IS REALLY YOU AND PEOPLE AT WAR FI CHOO ISHAWNA? REALLY??? NO ONE HAS TO KNOW OR SHOULD NOW SO LET ME SCHOOL YOU…….LET YOUR DETRACTORS IF YUH HAVE ANY ……… LIVE LONG ENOUGH TO SEE YOUR SUCCESS ..DONT BLOCK OR DELETE THEM MEK DEM LOOK TILL IT KILL DEM …KAW MI NUH UNDERSTAND HOOOOOOOOW SOMEONE FOLLOWS SOMEONE DEM NUH LIKE! I DONT UNDERSTAND IT BUT FI DEM DERE TYPES OF PEOPLE IT MEK DEM FEEL GOOD FI KEEP TABS PAN YOU AND EVERYTIME THEY THOUGHT YOU WOULD OR WERE ABOUT TO FALL DEM HEART GET READY FI REJOICE AND WHEN DEM SEE U STILL RIDING DI WAVE DEM HEART MEK SOME BIG DIP..DONT DEPRIVE DEM OF DAT HEART CONDITION…GIVE GENEROUSLY
YOUR BEHAVIOR NUH BECOMING IT DONTTTT LOOK GOOD!IT IS DISGRACEFUL BECAUSE CORN THROW YASSO FUS AND YUH GO TRY SPRINKLE DI REMAINS PAN INSTAGRAM! DOE DWEET ESPECIALLY WHEN YUH NAME DOE CALL IT MEK YUH LOOK IGNORANT BADDDDDDDD… DONT BRING YOUR PERSONAL LIFE TO YOUR FAN PAGE OR PUBLIC PAGE. DI MORE YUH RINSE PAN JMG A DI MORE YUH SHUDDA A PROMOTE YUH MUSIC BECAUSE A MORE PEOPLE A WAA KNOW WHO YUH IS, YOU REALLY A BEHAVE LIKE SOMEONE PULL YUH OUTA COAL GRUNG ALL A TALK BOUT ACID..SHAME ON YOU

photo 1

photo 2

photo 3

photo 4

photo 5

photo 1

photo 2

photo 3

photo 4

photo 5photo 1

photo 2

0 thoughts on “MS ISHAWNA

1. she is all talk at the end of de day, a bet if smaddy name de time nd place she doah show but run tuh police… tap gwaan like unno knw de bloodclaat war code cuz yuh av sum real sick head weh wi tek it tuh yuh de way yah gwaan like yuh can tek it tuh dem..wen foota did a foot yuh-yuh nay memba acid nastiness….smaddy need fi suga/wata yuh dung nd dabbbb yuh wid sum red country ants fi mek yuh skin really bite yuh since a dat a gwaan..damn goon

1. Exactly!! Like how sad puss boo did a talk bout if him get lock up fi brush Corey him wudda glady go prison fah, and when a likkle “no name” murder charge drop een him tun church mouse?

1. Wonder if him have the proper geisha footwear too so him can take perfect likkle shuffles to and fro while he goes about seeing to his clent’s needs on the cellblock?

2. Said speed Simplicity!

De clown dem a respond to har bout pretty and class…she sey public image a no nothing to har..from that ‘notice’ she put up she is a grass yard rat! I won’t be surprise if a gal sail a pan a acid har way fuss…damn idiot because it WASN’T that serious…bitch graining and grinding can NEVER be the same. Beyounce have body guards…lol

2. Fully understand why people call this girl Iron balloon. She is not made for the entertainment business which is why she deh yere so long and cyaaaa buss all now. She has a really BAD attitude, not fit for a stage or a following. So crass my God. Which entertainer you see really a keep up foolishness this long? The day Ishawana got instagram is the day she bury her career completely to the last ratid piece a dirt. She always cussing and gwanning wid a bah a rae rae. She nuh mek fi dis at all.. bow out with whatever “grace” you have. Disgusting man.

3. A hope a flippa mouth water shi plan fi dash..cause Dat a big big threat acid a chemical …can carry go a big prison………………..ISHAWNA nuh too bright ………….cause if di ppl dem evil dem run een and seh shi threaten

1. From morning dem tell har tek it down but she say she bad and di smaddy plan meet up tomorrow :hammer

Har name neva call ina di post so whyyyyyyyyyyyyyyyy she run behind it? Mi nuh understand buttttt there is more to the story and mi waa hear di more now

1. she nuh smart enough fe si seh ah bait dem ah try bait ar up fe ruin ar likkle career weh ah try heng on to life support and afta dem dun ruin what is left of it, them same bunch of hatin asssss hoes just gonna keep on hatin and continue to try at ruining people’s happy lives….that is what they do, so why fall victim/bait to it…if ah tek she ah tek people man, den dat is a violation so she betta stop tek people man before it get sticky pan ar….

1. hayyyyyyyyyyyyyyyy u haffi end dat wid xoxo yeppie causen say :shutup:
          I still dont understand how people follow people page dem hate …Its on my fb but I keep it very slippery with prayers

1. REAL **granny grown and raised** Goodaz Girl…nuh tek people man NONE AT ALL!!!!!! :malu

2. Suh…( is it Mrs. or still Ms.??? ) Ishawna… to whomeva you are referring to as manless…that woman has enough decency fe know nuffe tek weh nuh belongs tuh she…she may not have a man, but by her not tekking people man…speaks volumes mi luv…tekking people man means seh yuh nuh capable of attaining your own man that wants you and not everybody else…get it together girls…get it together :hoax2

3. a ms fi har yeppie but di ting is from di person send in di post a how di person done har mi se sumting ina sumting because the chick went all the way in

4. oh ok den…ah mussi some sawt ah man teefings/ borrowing did ah gwaan den cause when it reach to acid and knife and big stone, man always involved…none ah dat naan gwaan unless it’s about ova my good good goooooood bwoy pickney…weh dem get dem deh heap ah time fe skylawk eeh Metty?? :cd

5. yeppie a doe know oooooooooooo but u rite oo……….from it get suh passionate man tekking deh pan di top a di list befroe dem guh find stuido work deh fi do :hammer

4. Silent stream run very very verrrrrrrrrrrrryyyyyyyyyyyyyyy deep… Ishawna, tek Metty’s sound proof advice caah she nat steering yuh wrong dawlin…

1. ALWAYS give your haters ( which should really be your motivators )..enough to sprint with but never enough to run with…

2. You should ALWAYS and only let them know what it is they THINK they know, but NEVER what it is that they really want to know and find out….

3. ALWAYS keep them wondering!!!! Keep one eye open and the other on the prize, and

4. ALWAYS stay at LEAST 20 steps ahead of your haters, cause when dem tink dem ah dig big fowl coob and grave fe yuh, dem betta keep digging couple more fidem and dem ENTIRE posse….

5. And last but certainly not least……some gal ago learn and learn the very hard way… :ngakak

5. she fe guh tek a page outta saw book..yes lady saw cuss but she put it inna a song ..vegas the same bad tuh bad de wan weh name d’angel squeeze in likkle promotion tuh

1. Not Saw I would say Angel because Angel get it Shelly so beat Cesar and give due Angel have di skills. Angel dont act bipolar on social media she is about promotion n she will drop a one status and gone lol

6. as unno deh pon de insta ting unno nuh c vawness dash up sum bedroom set furniture nigth lamp and all mi seh bwoy jmg can mek de ppl dem guh hard fi prove dem have a bed fi lay dem head e’ man all dutty foot macka she a use kartel as promotion yuh tink dem nice

1. :ngakak all Macka to…she nuh carry di dirty behavior pan social media . Simply how u fi seh Saw and when dat lady ready she shell down har twitter den cut fi bout two days because har she shame? :ngakak

1. yuh ago low Marion enuh she promotes afta she realize saw got outta hand..mi sey gaza slime bedroom settingz i tell yuh y dem nuh guh learn how fi promote doah yuh haffi rate de 7 start wen him a duh fi him ting enuh cuz him dweet ooooo :ngakak

1. A no that to enu Met if them end up acid her you ago hear say a true she pretty and all these things them badmine her.. Nothing like when you promise fi do a gyal something and them do you it first! Not everything meant fi talk aloud Ms Ishawna !

7. Aye sah..is always the former fat sour cow dem always a class ppl enuh. Shawn fi memba wen she did saggy saggy n flat chested and wear d plastic haor dem mi nuh know wah mek she think she reach smh. Child plz never hear a song fi u play ina the USA b4. U are juss a ole dunce head rotten teeth high school drop out weh used to f***k a black greasy select a bwoy h have no claim to fame fyi and u dont have no sex appeal wid u rat teeth dem Kmt. Dem imagine if u did all pretty like me..rolling eye

8. How ishawna ah call ppl fat my girl mi memba yuh from Canarsie high school days yuh did big an shape bad yuh Neva look cute mi surprise fi see yuh look suh now cause yuh did tan very bad hair clothes and yuh body Neva Mek it coming like di all roun sun ah yard melt yuh fat yuh need fi fix yuh teeth now

9. People People Hear Dis!! :hn …If any a unu know the full hundred wa gwaan between Ishawna and this mystery lady please sen on the news press to Metty cause there is always 3 sides to every story…hers hers and the truth :hn

10. Lmaooo yall wicked but honestly Ishawna is not in the same class as beyonce she has 0 talent. I remember her from myspace. she get a hype because she deh with fat selcta greasy bwoy foota. she need fi stop because mi feel she get surgery change her shape and ting however she is a nobody. Nobody knows her only in kINGSTON JAMAICA LOL

1. Side note: I just heard “BAM BAM” by SISTER NANCY PLAYING ON A REEBOK COMMERCIAL…YEAHHHHHHHH!

A dem women yah yu call ARTIST. Phuck a ishawana botswana…whatever. A JMG mek me even know har and youtube.

Hi Yep!

1. Mummy, yuh get ah chance fe watch the piece ah WWF beatdown the likkle 12 y.o hot tail panty moggeller get from ar madda dis mawnin? Mi seh it sweet mi more than mi nice nice piece ah bun n’ cheese eeh si…if more mothers would clap dem battam and hands like that, it would prevent future threats of beatdowns n’ acids like this wa gwaan wid Ishawna…

11. And dis is a prime example of why I keep my hands off of people things weh nuh belongs to mi cause ah nuff finga buss and kunkings and rat traps me use to get if mi touch weh nuh belongs to mi…and I have a scar on my right pointer finger to prove it too :malu2

12. One thing though Ishawna….be very mindful of who you threaten…because you might can start the battle, but you may very well lose the war. Betta yuh humble yuhself mumma and gwaan ah studio guh cut ah dub plate and vent pan dat :kr

13. lawwd dis person iishawn however u spellit is ah real downtown market lady bout she wah acid ppl me wouldin wishme worse enemy dat ah wah do she bout acid sumbady kmt it nuh really dat serious my girl :

14. Morning JMG,

Ishawna must remember when she never live nowhere and is two sisters what big and fat did haffi beg them mother fi put har up. She did hungry and want a bed fi sleep pon and the girls them treat her like she was their sister. I thought she was humble and nice and couldn’t understand why her mother/aunty never like har because she did so sweet at the time. She too ungrateful and nuh memba whey she a come from. She go a one party up yah and meet foota hype and run backa him go a Jamaica because she was homeless here. She fi go siddung and sekkle harself. She muss memba sey she did border obese to even though she did have likkle shape wid har fatness.

15. I know them personally and this a boil up long time but the girl Ishawna a cuss or vice versa well manly fi true from Meadowbrook days

Leave a Reply to BreBre Cancel reply