MS O SEH SHE NUH WAA ADVERTISE

image1
image2
image3
image4
Good evening met & metters,
Me seh the one O go a Jamaica go pop dung the place with these heavy f**king metals around her neck. Really??? A swear fi yuh cyaaa keep up with the hype just left it yaa mon. Mi loose afa yuh miss o God liveth…. I do believe that woman “nuh affi send every dolla pon clothes” yeah but u can buy some new style mi tyaad a tha lawless shirt deh at least wear a next color like red or blue or pink…. Yuh know what u need fi mek marshastylez 4u!!! LOL mi nah lieee marsha be extra as shit but she can dress! Pow tek a page outta har book don’t… I’m so disappointed, u really mek the gal dem a yaad style yuh doh mek it happen again. OH!

0 thoughts on “MS O SEH SHE NUH WAA ADVERTISE

1. Senda is a big time hater and a hypocrite. She par wid O and har crew when they home in Florida. She is the only one outa di crew stuck back ina Florida thatโ€™s why she hating. My girl is not O fault why you cah come moggle too . Get you weight up and stop hating. You see where hating put you soo far. O she money fi spend. Too bad you no have none hater. Low O and stop grudge har fi har man. It is all coming from Cham , you feel like you coulda match him better but Cham know why him pick O.

1. Oh please sender leave the lady alone nothing is wrong that’s how she dress unu too good man…..so wah if she wanna wear lone lawless it us their brand and we all know she can dress so blah

2. really oh my the girl is well attired to me and sender I would want to believe that since is her husband doing the production of the shirts, she could have picked choose and refuse whichever colour she wants.

3. What’s the problem. She did buy her clothes to wear it more than once. How much times you wear your clothes sender. You Paris Hilton now buy new clothes for one wear usage

4. sometime miss o look good but she cant dress the gal them a jamaica look so much better than them. Marsha cant dress she and these dam color color clothes and shoe like a mad woman she a talk up bout GYM AND LOSE WEIGHT MARSHA DO LIPOSUCTION ON HAR BELLY IN FLORIDA SHE A FOOL HERSELF BOUT GYM HER FRIEND NICKY BRING GO TO THE SAME DOCTOR THAT SHE USE IN NO SECRET MARSHA WE ALL KNOW EVERYTHING.ME HAPPY FI YOU THAT YOU MARRY AND GET TO PAPER SO YOU CAN GO JA BUT STOP LIE BOUT A GYM WHY YOU LOSER THE FAT FROM YOUR BELLY BE PROUD OF WHAT YOU DO ITS YOUR BODY

5. Lookin at her Instagram pics it’s clear she’s not a flashy type of woman..I think she’s pretty and dresses nicely ..she’s the only woman in Dancehall I’ve seen that doesn’t dress loud and flashy ..Sender what exactly should she be wearing?

6. Sender It too early fi yuh badmind tun up so high…. I don’t see a ting wring wid di lady…. look like yuh beg cham a peice n him nay look…. lawd fah unuh can worry bout di wrong set a tings…. Gwaan choo yah O n sender I’m sure she get di lawless tings dem by the boxes so a nuh muss di same tee but if a di same 1, wear it till all a di black wash out yah O

7. MISS O CANT DRESS PLZ GAL THEM A JA A BEAT THEM BAD WITH THE DRESSING MARSHA DONT KNOW NOTHING ABOUT DRESSING SHE AND THIS DAMN UGLY CLOTHES AND SHOES WHY MARSHA TELLING PPL THAT IS GYM WHY SHE LOSE THE WEIGHT OFF HER BELLY THE TRUTH ABOUT THE LIPOSUCTION YOU DID IN FLORIDA ON YOUR BELLY THE SAME DOCTOR THAT NICKY USE FOR HER BODY YOU FOOLING YOURSELF ITS YOUR BODY BUT TALK YHE TRUTH. CONGRAT ON YOUR MARRY AND GEETING YOUR GREEN CARD MARSHA

1. Seet yah. di same hater weh send een di story a reveal har fren dem secret. My girl your life won’t be any happier or better if you contiune this hate. big up Nicky and Marsha a unuh seh enjoy life and style no haters allowed. Work hard play hard.

1. Same so. Anyone with common sense can read between the line and see ah she send in bout Ms. O. Some ah dem gyal yah need fi go care fi dem fatherless baby (s) and leave constructive women along.

2. Why are you sooo mad though? You brush you nasty teeth from morning or drink some tea you come pon Met website with you hateful typing. Leave the girl alone, Babycham dont want you! or him fcuk you and duck you? Go wash you dutty draws 5 times and go look a life.

3. Who should be trying to impress. The lady wear what she wants, who gives to f$&ks that she not wearing what unoo like and that the girl dem ah ‘beat her bad’. She not seeking anybody’s attention or spot oval she gas her man and I’m sure her friends snd family. Do really, what’s your gripe with the chick? You need something constructive to do with yourself

4. Good night, you are being repetitive. You can’t find anything else to say about them, like who is their matie or who is their bunner man. All you seem to be focused on is their style and surgery. Yawns!

8. A bear cheap clothes marsha wear!! And full er f ace a makeup!!! And filter filter filter!!! Mi nuh c marsha inna no pieces clothes bear foolishness!!! And shi come down yah inna dem and nuh stay rite!!! Mi really a wonder a wah a gwan a Farrin cause jamaica gal a beat dem bad!!! Mi no see er inna no good good clothes!!! Kmft!!!

1. A people like you get trick. All you now, me just manipulate your weak mind. How you mean what a gwaan a foreign. Women in foreign have a lot of bills and taxes. Unu think foreign have money tree in the backyards. Furthermore, when people have assets, business and money they tend to be more laid back and hype once in a while just for fun. If you use someone’s outfit to tell if they are successful you a fool. I know people who owns multiple homes and businesses and hardly shops for clothes. You have red eye and man will trick you with clothes and them friend vehicle.

1. true. I was out with a friend a few years ago. some guys were trying to talk to us and my friend said she wants the driver. The truck did noat belong to him. in facat athe owner wasn’t even at the club that night. I was craking up when she called me a week later saying her new boyfriend’s friend wants to meet me and iat turned out that the truck belong to the friend they were trying to hook me up with.

9. Ms Cooreville it look like yuh did waan some a di lipo to so u vex say O or Marsha neva finance u…. As mi say yall worried about the wrong set a tings. Di lady children in school n di lady n her husband a work fi tek care a dem family n demself n unuh a talk bout clothes… I swear i cant understant mi jamaican ppl obsession wid clothes n boot. Start obsess ova book n pencil

10. A always di show off one dem bruk and hungry a kill dem.If she wah wear di one chain 7 days a week nutten nuh wrong wid dat.I don’t know here personally but ur statement up top sound bitter fi no reason

11. Nothing nuh wrong with the Girl Fandangles, Leave her alone she is indeed a cute girl. SMH. When I go to Jamaica I go to relaxed not to be in any competition with no one, The other day I was there for christmas and Jah know, I bought one bag a clothes and made the mistake of only taking 4 shorts, Me sah! to the way how I was sooo relaxed and wanted to ease me mind off a dutty farrin I washed the 4 shorts and wear dem again and never business, all the clothes that I bought most had on the tags when I was leaving. Sender you is one badminded person, Not every one want to dress and be in no hype when they go back home, some of us go home to relaxed. GWEY.

12. Sender look how u mek she mek har page private nung.. Cho.. Mi ignorant fi yuh!!! Mi use to go ova deh go faass an vibez affa she an har fren dem a dance an a f..k roun’ more time cause dem full a vibes. Nuttin nuh wrong wid har or har dressing… Leave di ooman alone, as long as she bathe and change har drawse and brassiere she good if she wan’ have two shirt in rotation as long as she wash di one wah she nuh have on mek it gwaan dry while she wear di other a fi har business.. Some a unu love dress an bruck a bet har fridge have food in deh a bet she can go supa-mahkit an swipe har card(har own cyaad) an nuh haffi hol’ har breath till di regista seh approve… Lef har mek she wear wha she waaaaannnntttt

1. Hot and hungry, that nuh inna my book. ~ Lady Saw
      A nough gal hot a road and dem fridge empty and still coach wid dem parents.
      If she is repeating her clothes or wearing cheap clothes and she owns a car and house, her children well taken care of then leave the woman. Nough gal hot and their children hungry and naked. I am not on her page but I’m sure her children look good, Cham and Ophie not going to let their children naked. I agree with you 100%

13. so why the way how ophelia dress is a problem to u sender….most of the girls u see wearing flashy clothes u would be surprise to know what they have to do to get them, n the risk they put their lives into…u see how much ppl getting arrested for shop lifting, credit card scam etc…that girl has her children to take care of, she has her home and a complete family….i swear jamaicans are so badminded….they place focus on material things than things of good value…..y u couldnt send in, that this girl is a good mom and wife who is very involve in her children’s life….she dnt have 10kids for 10 different man….her man want her…he embraces her in public as his wife, unlike most of the so call hot girls out there….women must learn to uplift each than trying to dim a light to make urself appear better….

14. Senda u too wicked and badmind! There’s nothing wrong with wearing a necklace numourous times, it’s a necklace! If u have a piece of cloth, shoes, or in this case a necklace, that u love to wear, ur going to wear it every chance u get. It’s not about who can dress beta. Some a unnu too wicked and bad mind.

1. Senda fi go drink battery acid fi de new year! bitch mussy jus start get har own draw and hanger ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ and get frighten fi clothes, lolol

15. shes a simple girl, she like simple tings. MOST OF THE DI TIME MARSHA STYLES DRESS NICE BUT SHE DRESS TOO LOUD MORE TIME. CAN ANY BODY COMFIRM IF POPEYE NICKI THEIVE LIKE HAR FRIEND NICKI AND HAR MAN POPEYE FISH CAUTION??

16. jealousy is a bitch. she can dress too me. she dont dress loud like dem gal dem ah yard and she nah wear poop in ah. so stop she dress cute and simple it look like sender jealous of miss o and cham woieeeee, i like the way she dress she dont dress like a jamaican which equals clown. like the likes of yankee michelle dougie plantimun that is who jamaicans think can dress dwl

17. Leave people business ALONE!!!! Sender u sound like the same hater that’s always commenting on her page. Like unu have some kinda beef from high school and u still haven’t gotten over it!! U need to grow up. Go read a damn book or sumn. Can hat mi fi some a unu yuh see…

18. Broke bitches and sluts love other woman things…bitches back off a de woman.
    Amazing how nuff once upon a time barefoot, bruk back slippers bitches love gwan like dem know style when a t.v and ole magazine educate dem! LEAVE THE GIRL ALONE!

19. Sender, I would advise you to go do something constructive with your time. It is a new year and you need to let go of all that O has done to hurt you ( maybe it is you who are hurting yourself). Feel your pulse, that’s called another chance at life. You are alive and well I assume, give yourself a chance in life and whatever you grudge the girl for go seek the same for yourself, it is there for everyone. Everybody knows that Miss O can dress, she neat and elegant and cute with her chubby cheeks :). You go Miss O from one God child to another God child, ppl love u ok.

20. Miss Cooreville you hav a problem with Marsha u see weh u name true you kno that’s where the gal born and grow look how much gal leff guh farin and cahhh come back,the gal guh and come in no time beat dem badly and it a kill you,if she did dress too casual is a problem and if she dress up too much is still a problem Miss O is a black girl but wait nuh fi har money buy har clothes why is it a problem Miss Cooreville beg the gal dem a par and stop stare through your window pon dem when dem a mek dem flex a 2015 try a new approach cut out bandmind

21. MET all whe a gwaan me feel like a 1 a O fren dem a try bantan her u know me na lie maybe a d said ugly pitbull face Marsha cause dem vicous u see. Everybody whe follow O pon instagramm know dis girl a go wear whe she waan wear n she have a nice body so tings look good pon her without she a fi extra up nutten – a dat wid unu – unu tink say when ppl come a Jamaica dem fi spend an look extravagant when a no so d real world go, O have her 2 pikny dem fi help support, her husband fi promote him brand n b elegant doing so and her mortgage fi pay so me no kno if unu tink a scamming life d girl a do a farin fi come mek a spectacle of herself fi please unu …Damn jrancrow :cool :cool

22. @PPLB u out fi kill me wid dat lass comment..But anuh lie u a tell, a reel talk, a WORK DI UMAN A WORK AND HUSTLE HONEST BREAD A FARRIN. DEM STINK LIKE..