MUMRA MADDA MADDA

0 thoughts on “MUMRA MADDA MADDA

1. my lawd what ah site…an di foot dem to rass….an dem hab nerve fi do ah close up shot. dat uh right… :takut :takut :takut

2. Whoever put this picture up I wld like to know so I could take off my condom and f**k the shit of u.Life must be berry berry sad for u,yes she is my mother a 10 a we she have and grand.She look good nuh bloodcloth,dead dog guh suck unnu madda.

3. No disrespect met….Let me emphasize this to whoever sent in this picture,I wld remove my and f**k the shot out of whole unhappy world…Life must be berry berry unhappy if unno.Low hat mek she live hat life….Har kids luv and respect Har.She nah walk and throw cocky pardna,suck dick or sell Har pussy low to bloodcloth in Jesus name Amen..Unno doh have nothing better to do.

4. Gd day met no disrespect…. But these low life ppl yah whey love put up ppl pics whey oonu nuh guh clean oonu Dutty house clothes kitchen bathroom n oonu dutty drawzzzz dem whey store up like wen tings innah storages leave d ooman alone anuh fi har fault shi luk betta dan most a oonu ole zarrrrr…. D ooman av 8kidz n 13 gran pickney… Oonu guh get a life

5. blurnats.. lmaooo ..this have me a way.. it nuh matter how many a unnu she have or how good she 9 of a mother..she look crawny like she neglected her skim since she born…damn what bleach can do. she looks to be in her late 70s.. and I really don’t think she reach them age deh yet..lorks.

6. As her son, u fi talk to her yute. Mi very protective a my mother. More time she cuss and ask if mi think mi a her father or if a mi bring she inna the world and not the other way around. My mother not even a go out look ntn close to dat and nuff time mi run her fi go change, and she comply cause she respect mi as her son, and nuh wan nobody have ntn fi say fi bring shame to mi.