people dem bad ie si man
donzik U left out mavado
donzik Lol. Is time the world know the innocent shit was all an act.
I use to love her, she was my singer from 08, now shes such a disappointment
SMH…..har condition badh?! MAVADO…mi mumma bloodclaat..a really true…but wait shi neva use to par wid nuff fren…whey har fren dem disappear. all shi an tonieann use to par nuff nuff.
From proposal to SCANDAL…. just watched the proposal party on YouTube wonder how many of her victims/f**ks and Mateys where in attendance ???? Him need to not comment or like him should a shame listen to the song dat him play fi hear before him pull out ring and proposed == SIMPLY THE BEST by Tina Turner…. Suh now him should be playing DIDN’T WE ALMOST HAD IT ALL by Whitney Houston….dwfl
So u look pon di post unda his son pic, lmao, I weak!!!!!!! Shi need fi count har lucky stars fi dah pickney deh… U neva see smoke widout fire still, shi probably just a seh “anyting u can do, I can do it betta!” Wi caan blame har fi dat…
I wish them all the best! IShawna is young foota is young both of them have their whole lives ahead of them, foota is hurting right now because he had more love for her than she did that is how it always is one lef pain up and the nex one alright!!
I dont think she loved him less than he loved her. Remember they have been broken up for months so at this point it is about the disrespect. I do not doubt that she loved him as much as he loved her, she may have been hurt by him one too many times and in relationships that causes resentment
Evelinnnnnnnnnn Shani and the metters….ayeeeeeeeeeee Chuetyyyyyyyyyyyy :peluk :peluk :peluk
all weh a gwaan it luk like a foota rite it…em muss urt ooooooo. Ishawna mi did a root fi yuh all wen dem seh yuh ole a duh gymnastics and yuh let me dung..all vado?? dutty vado :nohope:
eena mi bounty voice “Peeeeeooooopppllllleeee deaaddddd!!!!!
______________________________________________ it bad yah
She coulda so bold face doe
den nuh bare bareface a gwaan bcause foota would have to kill me before mi admit anything and all when mi neck chop off mi still a deny
people dem bad ie si man
donzik U left out mavado
donzik Lol. Is time the world know the innocent shit was all an act.
I use to love her, she was my singer from 08, now shes such a disappointment
SMH…..har condition badh?! MAVADO…mi mumma bloodclaat..a really true…but wait shi neva use to par wid nuff fren…whey har fren dem disappear. all shi an tonieann use to par nuff nuff.
waldy
She and toniann still a friend.
Waving footah… Yuh Nuh glad yuh and di ole f**k box lef? Shi mussy think she can do what you do and still be a lady.
Bubblelikesoup
Waldy?!?!? mi very slow Met.
Yes ooo…u nah read ooo….waldy deh wid toniann and also di miss lady here
O yes di man wid the roaming cocky.
Why she and kenesha not frens any more though
Mi waan know Di same ting..people need if come talk up
From proposal to SCANDAL…. just watched the proposal party on YouTube wonder how many of her victims/f**ks and Mateys where in attendance ???? Him need to not comment or like him should a shame listen to the song dat him play fi hear before him pull out ring and proposed == SIMPLY THE BEST by Tina Turner…. Suh now him should be playing DIDN’T WE ALMOST HAD IT ALL by Whitney Houston….dwfl
But him know di person Metsy
yah…di person know from a-z so yes i believe him mus know is who
I guh fass pon had IG….shi sidung quiet a buill…but how you got 12000 following and only 200 to 300 people liking ur shit…ijs
So u look pon di post unda his son pic, lmao, I weak!!!!!!! Shi need fi count har lucky stars fi dah pickney deh… U neva see smoke widout fire still, shi probably just a seh “anyting u can do, I can do it betta!” Wi caan blame har fi dat…
a it mi buck up since night but she steadily shading on her page
Good night, I am wondering why people surprised. It’s always the wide eyed innocent sneaky bad. She tek her fair share of the dancehall community, it must be very hard fi Foota hold up him head inna polite society. Ego mash dung a grung by him ex fiancé vaginal gymnastics. Dem gyal yah attitude is, take no prisoners.
“vaginal gymnastics” :tkp :tkp :tkp :tkp
Night ooo di way it set up sweet a gwine say prayers for both of them because danger danger oo
In a bout seven months time a wanda what ago post
Slap pon mout mi talk too much lol
I wish them all the best! IShawna is young foota is young both of them have their whole lives ahead of them, foota is hurting right now because he had more love for her than she did that is how it always is one lef pain up and the nex one alright!!
I dont think she loved him less than he loved her. Remember they have been broken up for months so at this point it is about the disrespect. I do not doubt that she loved him as much as he loved her, she may have been hurt by him one too many times and in relationships that causes resentment
i just came to read the comments … cause they funny as hell
@Mr no name who is 2 months preggy?
Because you said “you wonder what will be posted in 7 months time :cool
mi sehhhhhhhhh a wadinggggggg
I is doing a likkle fawsinnnnnnnnnnn it look like wifey leaving :hammer or has left
every picho a di man gone_______________________________________________ a whey chuet deh
Reporting live from a Yasso noiccccceeee station hayyyyyyyyyy wooooooiiiiiiiieeeeeeee but wait :request :request
chuet di ooman whey dem seh mek di page did talk up likkle pan har next ting mi go google ooo
Met how can I locate this page oooo but lawd
check up u ting check up mi dus send it priority shemail style
I doe wrong har from bowing rite out
Whoffah picho Met, Waldy?…..weh mek u neva grab one or two fi put inna di pinkwall album
no soh
Evelinnnnnnnnnn Shani and the metters….ayeeeeeeeeeee Chuetyyyyyyyyyyyy :peluk :peluk :peluk
all weh a gwaan it luk like a foota rite it…em muss urt ooooooo. Ishawna mi did a root fi yuh all wen dem seh yuh ole a duh gymnastics and yuh let me dung..all vado?? dutty vado :nohope:
evening ooooooo :kiss
a nuh fooderrrrrrrrr ….him maybe ina di orchestration
mi love how jmg people dem run go follow di page :nohope: all now i doe falla kawsen seh :nerd