MURDAH SHE WROTE

FOOTA LIKE DI POST OOOOOOOOOO :ngakak a weakkkkkkkkkkkkkkk FOODER YOU IS R READING …NO IT DEH YAH BAD SUH DUS A BITE LIKE OLE SORE SUH
murdah-Optimized
Screenshot_2014-07-31-02-01-24-Optimized
FOOTA-Optimized

0 thoughts on “MURDAH SHE WROTE

1. den nuh bare bareface a gwaan bcause foota would have to kill me before mi admit anything and all when mi neck chop off mi still a deny

1. people dem bad ie si man
        donzik U left out mavado
        donzik Lol. Is time the world know the innocent shit was all an act.
        I use to love her, she was my singer from 08, now shes such a disappointment

1. SMH…..har condition badh?! MAVADO…mi mumma bloodclaat..a really true…but wait shi neva use to par wid nuff fren…whey har fren dem disappear. all shi an tonieann use to par nuff nuff.

1. Waving footah… Yuh Nuh glad yuh and di ole f**k box lef? Shi mussy think she can do what you do and still be a lady.
    Bubblelikesoup

2. From proposal to SCANDAL…. just watched the proposal party on YouTube wonder how many of her victims/f**ks and Mateys where in attendance ???? Him need to not comment or like him should a shame listen to the song dat him play fi hear before him pull out ring and proposed == SIMPLY THE BEST by Tina Turner…. Suh now him should be playing DIDN’T WE ALMOST HAD IT ALL by Whitney Houston….dwfl

3. No sahhhhhhhhh a foota build da page ya man foota u to rawseeeee bad man lmaoooooooooooooooooooo

4. I guh fass pon had IG….shi sidung quiet a buill…but how you got 12000 following and only 200 to 300 people liking ur shit…ijs

5. So u look pon di post unda his son pic, lmao, I weak!!!!!!! Shi need fi count har lucky stars fi dah pickney deh… U neva see smoke widout fire still, shi probably just a seh “anyting u can do, I can do it betta!” Wi caan blame har fi dat…

6. Good night, I am wondering why people surprised. It’s always the wide eyed innocent sneaky bad. She tek her fair share of the dancehall community, it must be very hard fi Foota hold up him head inna polite society. Ego mash dung a grung by him ex fiancé vaginal gymnastics. Dem gyal yah attitude is, take no prisoners.

7. I wish them all the best! IShawna is young foota is young both of them have their whole lives ahead of them, foota is hurting right now because he had more love for her than she did that is how it always is one lef pain up and the nex one alright!!

1. I dont think she loved him less than he loved her. Remember they have been broken up for months so at this point it is about the disrespect. I do not doubt that she loved him as much as he loved her, she may have been hurt by him one too many times and in relationships that causes resentment

8. @Mr no name who is 2 months preggy?
    Because you said “you wonder what will be posted in 7 months time :cool

1. Reporting live from a Yasso noiccccceeee station hayyyyyyyyyy wooooooiiiiiiiieeeeeeee but wait :request :request

1. chuet di ooman whey dem seh mek di page did talk up likkle pan har next ting mi go google ooo

9. Evelinnnnnnnnnn Shani and the metters….ayeeeeeeeeeee Chuetyyyyyyyyyyyy :peluk :peluk :peluk
    all weh a gwaan it luk like a foota rite it…em muss urt ooooooo. Ishawna mi did a root fi yuh all wen dem seh yuh ole a duh gymnastics and yuh let me dung..all vado?? dutty vado :nohope:

Leave a Reply to Met Cancel reply