MY BUN AND CHEESE FELL OUT MY MOUTH

**** WHEN MI SEE DI LADY FINGERS INA DI MAN MOUTH****
IMG_3589
Boy met! Them story bigger than me n you… Well not them I should say Dj Damion a.k.a Dj mattress a so we call him down a west cause so you see one gal leave a so you see a next one come ,me Nuh know how him nuh catch aids yet cause I’m pretty sure this yah boy nuh use condom else him wouldn’t get whole a six kids!!! And Wah day when him baby mother come catch him with gal it was him wedding anniversary with him and him wife before him bill and keep calm… Me glad my sister never did a look nuh relationship with him when she and him did a f**k cause is a lil dutty boy under the quiet a swear!!!!

IMG_3547
And all his baby mom them as the same problem with him that’s why none nuh stay worse the two I know ever a dun him say him nah Tek care of his kids I’m not sure bout the last one cuz that lil girl baby always in the cutest stuff and a nuff time me see the mother come collect things Fi the baby so it look like a just the last baby mother child him take care of…. Idk how the wife stay so long with him a guess cuz she nuh live yah but Fi me Deh with a man Fi so much years and me meet him with one kid n him go get 5more pon me??? Hell no Nutten can Neva go so n him nuh breed her? Unless she a eat the baby them n if so be the case I don’t blame her a Rass cuz that Deh boy nuh Fi get breed Fah big man thing! Like a woman him live off a most of the time cuz every gal come him yaad yuh see them a match go up the step with bag a food R sumn!!! Only him last baby mom me see go up deh go cook me shock how him Mek all she come catch him with gal cause a somebody him move like a she a the wife when yuh see all them a walk n a hold hand boy man a crosses that’s why me just f**k n go tru cuz yuh Cyah trust them, them a wicked! Him put up him wife pic pon Whatsapp couple days well now n me kno a hustle him goodly a hustle off a she cuz me n nuff other ppl know him nuh want she a rass! Met she come last year November and me say wouiiiiiiii Cyah tell her she nuh look good Enuh inna batty rider shorts nuh stop model pon the balcony with her no ass n big belly nuh wonder Damion as never posted a full body pic with her YET her vybz nice thou she full a drama!!!
IMG_3588

Damion ma tell you this yuh see as how yuh wife shape bad n shit and yuh baby mother them Deh bloodclat woman Deh too good Fi you str8 up them Fi go find better man n nuh look pon u cuz u nah nuh change a change yuh been a hoe from me kno u from south till yuh move come a west n u nah change!!! A your cocky rule you n a hope both them two woman yah wise up before yuh carry sumn deadly come give them!!!!

IMG_3482

0 thoughts on “MY BUN AND CHEESE FELL OUT MY MOUTH

1. Did the sender say….. “Me glad my sister never did a look nuh relationship with him when she and him did a f**k cause is a lil dutty boy under the quiet a swear!!!!” Mi gone. Dwlll

2. Sound like u sister just as careless and low like him. The fact she just go dash out to careless wukless dwag makes her the same as them

3. But senda why damion whoring life a bad da u so? Please me cause mi would not care bout anada man buddy un less mi interested in a him.

4. The first person that mentions my name in reference to the above first picture will be removed from the premises, i will put in my request immediately to RaggaSHANI!!!! :cool

1. Quena to raaas. Yuh know sayyyy I was gonna aahhhm ahhhmmm ….. Dwll ________________________. Mi gone again yah. Lol.

5. @Quena, thought for a second she was a relative of yours…@Met, me wrong, is it quena relative or NOT, im puzzled?? I see some resemblance dats why me ask..:nerd :nerd

6. Toya Pink why a your pickney alone a get maintenance. Yes cause a u send in this . Move you f**k out rass that’s why Damion mush you up make you can’t even come a road ole f**k box

1. You have it in Fi toya her sumn? I don’t know her to talk but I see her about all the time and you sound like a lil hater bitch!!! Cuz the gal and her kid every damn clean…. She just have baby Unno did wah see her back inna dancehall so soon?? Seriously haha can see say all you bbc careless if you would a leave your young baby n go dance can really see the type a mother you is!! Damion is a Fren of mines and him and him babymother good so unno stop worry bout the bloodclat boy n him baby mother or him wife unno sick me

7. lmao!! That girl Wey name me rass how you that is the girl send it in you saw her??? No man like u hate Fi the man baby mother thou….. Sumn wrong with u cause me see the girl a road n she far from mash up the girl just had baby the other day Unno did expect Fi see the gal Inna dance? N why would she send this in and a dun her self pon top of it boy unno fool sah!!! The gal travel plus her family them live a Farin so as me see she post pon Whatsapp ” with or which out a father her bloodclat child them good so come off a them dick” like ” mi rass have it in go toys pink to rass” she f**k out but she know her baby dad thou n the boy Neva did a hide her so like a U one know she f**k out