0 thoughts on “NATIVE AMERICAN SHUTS UP ANTI IMMIGRATION DEMONSTRATORS”
damn …time to go home protest is over….damn bright …tell dem mek dem know afta dem come deh a si unu a trade wid di African dem dem follow di ppl dem ship and a talk bout dem conquer
I love it! Just the other day I saw a pick up truck with a sticker that read “take back america” and I felt like pulling up to them and ask them if they were native American because only they have the right to make that claim.
damn …time to go home protest is over….damn bright …tell dem mek dem know afta dem come deh a si unu a trade wid di African dem dem follow di ppl dem ship and a talk bout dem conquer
di sun just appears and shine pon di vanpires dem so.dem scatta like roaches,di thruth powerful bad dem cant digest it.
a how dem shut up so quick?
Run dem weh yes!
I love it! Just the other day I saw a pick up truck with a sticker that read “take back america” and I felt like pulling up to them and ask them if they were native American because only they have the right to make that claim.
Di man se di flag a di blood a di indians. They came , killed the people over their own land and now a bar other people from come :nerd