NICHIE SHOW HIM FACE

Met please run tha story yah fi me nichie say she a follow the man from state to state but she can’t post a picture wid him because boom dey a Miami wid him baby mother wey him live wid a when some gal ago learn look like har mother never teach har self love

10 thoughts on “NICHIE SHOW HIM FACE

1. Clowns roll with Clowns Nichie,Tina & Tamela the sister dem a man clown And Tina a Gyal clown bunch a clowns

2. Real clown niche a no boom you a run down a beans pussy wey you a suck because no one can see the man you a talk bout boom don’t want you have some self esteem stop make him f**k you on convenience when him feel like and stop give him the 3some them with beans

3. is not beans is daffy to the ting ,niche been a tek back daffy ,boom know say niche only give him 3 sum ,dutty mouth boom ,him teeth wah brush

4. When you ladies are gonna wake up and see the light and stop make theses no good man take you ladies for fools look at ugly boom to oh Lord help Marie idiot daughter

5. Suh a why she cyah post di oda man? A wah? Is a next side man dat tuh?

6. Latty that gal never own a man fi har self she always a side chick she can’t post no man nichie go get some self love fi real stop walk and f**k gal and man and don’t have none fi yourself

7. Boom go and take care of your kids them if people only know how much of a dead beat you are they would be surprised boom does not take care of his kids