NICK BEGGING TIX KLEAN…………. PART 2

0 thoughts on “NICK BEGGING TIX KLEAN…………. PART 2

1. “Suh yuh wuddah waan dey bac Wid mi Nick” Wth!! Some bwoy a bait. $7000 ketch dis nastiness. He’ll take it in the ass if the price is right

2. This negro is repulsive. Jody take either the 5gs him promise pon de messages; if you can’t get the whole 7 and call it a lost to that male prostitute service.

3. Positives first. nick can spell, nuff inna dancehall can’t. With dat being said, Nick yuh dutty and low and manipulative. Jodi nuh tek stalking lightly, cuz a dem bwoy ya will kill yuh. MET, yuh see how him never dispute the sucking part, how him bypass dat, neat, neat.

4. Mi nuh know wah fi sey cauze in har voice it sounds like shi still hav feeling fi him shi nuh sound serious to me ijs!!!

5. Mi nah lie MET today nice. All mi boss deh ya and don’t know what the f**k is going on. I told her it’s my jamaican ppl having fun. Jodi we all know you still love nick. Boy oh boy nick mi like it. See me and know me a two different thing. Mi Neva know a so nick dirty stay.

1. nothing sweet mi like when she say u suck tuh….. :ngakak
      Nick a war di girl fi what doe belong to him…Nick di girl say a Robert own..and u sucking out what Robert putting in Nick

6. Jody move your bbcl because you know you a record the boy you a talk bout want back when the boy tell you him ago f**k up your dutty bbcl..you a talk bout who fa pussy or what not all now me nuh hear the boy say nothing bout f**king you or want you back him just dey Pon him ago f**k you up fi style him.. Some a unno dutty GYAL fi gwey

1. oh no he said clearly seh him a go F har up fi done wid him and it nah go so..she nah go can see him and pass him

7. how gaza slim part guh again? REFCKNMIXXXXXX

:kr :kr Suck PU$$Y BWOY STOP GWAN LIKE YUH TUFF
    CAH YUH BORROW MI 7GEEZ YUH AH CRUFFF
    AH ROBERT ALONE MI A FCK WEH MI MAN DEH???? :kr :kr :kr

WOIIIIEEE WALL UP UP UPUP

8. Met you a waste you time a entertain them because them soon start f**k back. She just vex bout the money this is a big waste a time cause she already knew what he was about. I don’t know why in her mind she taught she could have changed him.

9. MI NAH GUH TOO GET PON HIM PON DI SUCKING ARGUEMENT CUZ HIM AND OTHA MAN INNA DANCEHALL A DO DI SAMETHING, A TRUE DEM SECRET NUH BUSS YET..BUT NICK YUH SOUND HURT BAD. DI GYAL WALK INNA PAWTY AND STEP PASS YUH AND YUH SEH YUH NAH TECK IT. BWOY JODI A YOU SEH GUD HOLE.. A NUH DI MONEY WEH TIE DIS FOOL AT ALL…

10. Is this the Robert Flava weh use to keep party and a Bag White and Sadiki White fren ? And Jodi was a big fat girl but she lose little weight now ? Answer me deh ppl .

11. Dutty Jodi gweh bcuz look how much f((k yuh f**k pon Robert, you ain’t nobody good at all. When Robert used to sleep with Lala Posh and NUFF other gal yuh neva used to gwaan so like this. Since yuh buy truck yuh start hype. Jodi you ain’t shit without Robert. You and I know is NUFF BUN rover give you, front, back, left, right and center. North, south, east and west. Remember when u used to put Robert out of the house? Remember when yuh did mash up the TV? Remember when u used to stalk my Facebook for Robert? Him neva used to look at U ever. All some 3am in the morning u calling my phone.

12. Jodi waah nick but she vex bout the money. Nick a try Mek she feel good by selling her a dream but a more money him waah fi borrow end of story

13. Dat bitch wouldn’t get back a cent from me! So what if him suck yuh nasty hole! What dat fi yuh a put pon internet!

14. @Anonymous loose what f***king weight.she gan Dominican Republic n get tummy tuck n har saggy breast don. She teef some apple weh she ketch last yr.weight loss mi rasssss.she a f***kin teef. So di universe pon har ass now…har f**king mascot Roberta always a don har.him a pussy hole n she a whore down BX.

15. Weh mean war wit Roberta.talk do truth BITCH..YUH DOES BEAT ROBERTA and really beat him.cuz him a BITCH NIGGA. NICK U TEK HIM. But it seem. Dat a Yuh type BITCH NIGGAS. CUZ UR A WHORE…SO WEH EXPECT TO GET. NUH QUALITY MAN WANT A WHORE. DAT Y HIM TEXT YOU 2 3 4 INNA MORNING. CUZ IT’S JUST FOR A F**K.