NO DOUGIE DUS FINISH DEM AND CALL UP SOME NAME

0 thoughts on “NO DOUGIE DUS FINISH DEM AND CALL UP SOME NAME

1. i caw wait fi dem upset em ooooooooooo suh em caw call name caw facebook has no peace inna dem timeline because a dem mouth piece yaw :nohope:

2. Doudie your ah man not a woman we all know your a battyman but come on now mon mi nuh wann nuh battyman friend cause battyman nuh like woman period goe tak care ah yuh stinking mouth and leave ppl business alone

1. Zervahhhhh….mi feel wha yuh mean cause dem put dem life pan SN suh dem fi prepare fi backlash……but a nuh every ting Dougie fi tek up….cause mi tink him did say him nuh throw subs….him just talk str8888….Suh if dis post nuh have no name an is not a sub…den is just random rambling on his part…..Yuh know mi have a certain gyal pan mi page an if she put up a dot….mi get cross….Sumtimes mi jus waan cuss har str8888….but den mi remember say dem post nuh affect mi daily livity….suh mi jus walk an live …..Dougie luv trace too much.

1. Him could a inna batty till him meka come fi him…HIM HAVE A RASS POINT! Nu body nu dislike women like other women. Onnu fi know onnu self and stop put every frigging thing pon line.

Next….if de man is a certified battyman den him really know sey ONNU MAN NU WANT ONNU! lololllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll go have a seat.

3. tambourine dougie, u spoke truth.

mi no si how di man being a battyman or not relevant here so. di man a chat truth, u throw ur corn dougie u neva call no fowl powwwww!

4. Yuh notice Dougie subs dem always directed to woman….Him always a trace some woman bout some man argument….Dats why him can cuss dem cause him know say a him di man dem want……My interpretation of dat post is dis…..”DUTTY GYAL MOVE AN GWEH….YUH NUH SEE A ME DI MAN WANT AND NOT YOU. A ME NAME DOUGIE GOODAS WID DI TIGHT BATTYGINA SO ALL WHA YUH A DO FI DI MAN…HIM STILL DON’T WANT UUUUUUU…RAYYYYYY. A ME SAY GOODAS…AS…AS..ASSSSSSSSSS”

5. Doggie is a bloodclaat batty man that needs to shut the fvck up
    On most occasions!!!!! He always finds himself dissin women
    & putting up status bout women ugly women broke women this women that
    STINKIN BIG BATTYHOLE DOUGIE GUH LOOK A BBC LIFE!!!
    BITCH.ASS.NIGGA ALWAYS COMMENTING ON EVERYTHING
    LIKE WHO ASKED!!???

He be doing this #talkditingsdem on twitter lashing out on females
    Him & the one Omar platinum to a dem need fi fvck each other
    And whole a seat in a one pile a shit !!!

Like who asked you shit batty mon?
    Mind yuh bloodclot business as long as
    Anuh youuu them man want Weh u a fret fa
    U want a dick inna u mouth SOOO BAD!!!
    Stop cuss ppl fi dem man

Lmfao!

1. FP…again, all when him a battyman him have a POINT. If a gay man can be disgusted wid de oman dem behavior what says us females who are also disgusted by de ‘h!t him a talk bout?

Me know sey bobbette is one a de first person who come to mind here and countless other crutchers who a run manframe bed and breakfast.

6. Leave Dougie alone…a mi big friend….and him also give good advice on his page, like how to invest your money….and get an education, amongst other things.

7. yuh knw mi nah laff wid him doah…..a wah mek yuh av de gal dem a worry why dem pus-c a store yuh shit….a yuh sey gud betta best battigina nuh chue :nerd

(Simplicity soon sign in)

Leave a Reply to Observer Cancel reply