NO KANISHA , YUH REALLY RUN GONE A JA?

Due to how kanisha gone a Jamaica fi see Bassa weh na look pon har. She all gone down a him yard gone look fi him mother and him father, she still a try force in a har self in a Bassa family

17 thoughts on “NO KANISHA , YUH REALLY RUN GONE A JA?

1. God know unu can done now. Kanisha shame tree dead. There is no telling the devil looking girl anything. Mek she stay deh mek man tek har fi fool. Kanisha is in a world by herself.

2. Bassa dont want har him post up him new gal pon whatsapp as him default pic n it says wife on it.. Bassa all unfollow Kanisha pon ig… No sah dem sad eeh man

3. If I were kanisha I would give media a break bassa is a Use a kanisha he don’t want no one that’s how he do the rest of his babymothers he find a new one now scamma dolly becareful. Remember you did warn she all have up bassa pics pan her face book page as her dp kanisha stop Mek bassa clown you and take away your change cause that’s what he want his family is not a nice person they ginal like him they friend with everybody save your money and stop waste it time going to come you need it and stop hype about vanity cloths is nothing phone is nothing and all the phone ,cloths ect bassa still don’t want you his babymother them look good and him diss them so who you think you is to him learn wisdom beg God to give you some . One man weh not even stay good are he have nothing he block you when him ready friend you for your things and that’s the man you want and love wow joke is and you .next again kanisha why you still have up bassa pic and your fb and ig and the boy nah use you and scamma dolly have him up he don’t have up one pic with you a pose with you stop clown your self kanisha delete them him pic them off your page you a fool .

4. Woi no man kanisha yu all go a the bwoi yard just fi find out he’s not there for a while now, he’s spending quality time with his new boo scamma dolly. Yu need fi wise up girl him nuh stop post her pic them on him WhatsApp rapidly plus he deleted the pic with u and him on his instagram. And to top it off his family is only using u, bcuz they see that u r stupid lol

5. Woi no man kanisha yu all go a the bwoi yard just fi find out he’s not there for a while now, he’s spending quality time with his new boo scamma dolly. Yu need fi wise up girl him nuh stop post her pic them on him WhatsApp rapidly plus he deleted the pic with u and him on his instagram. And to top it off his family is only using u, bcuz they see that u r stupid lol

1. Kanisha will never learn. Heard she went to bassa yard today again. Smh poor girl. When will u ever learn. She need to find something constructive to do with her life than to hype over what she ain’t got

6. Kanisha you fool nuh rass you don’t see the bwoy don’t want you stop turn your self in fool mascot gal .

7. Him delete the one pic that him did put up for her birthday and delete it and she still have the picture them wat a gal fool no sah .kanisha go bathe fool fool gal laugh at you . Him style you big time. Man clown ba

8. Kanisha a you did say his First Lady you a Wah now last lady boy style you big time . tell that’s how bassa do all his babymothers but people did tell you and you still hope you learn now stop make the clown boy clown you and tek you for fool scamma dolly soon find him out too a somebody else time now him family them know his dirty life laughing at you cause them know him don’t want you bassa could a never want you and beat you go and come joke is on you .

9. Kanisha yu nuh see seh bassa just use yu and dump yu like a piece of trash that u are. No sah a weakTime fi yu wise up idiot gal. Too bad yu breeding scam nuh work pon bassa. Cause as far as mi see it every man yu tek yu tell them u a breed. And all now nuh baby cnt born

10. Kanisha yu nuh see seh bassa just use yu and dump yu like a piece of trash that u are. No sah a weakTime fi yu wise up idiot gal. Too bad yu breeding scam nuh work pon bassa. Cause as far as mi see it every man yu tek yu tell them u a breed. And all now nuh baby cnt born

11. Bassa lucky Kanisha go Jamaica to lock him up a lock Kanisha go for lock up bassa cause bassa beat up Kanisha rob her phone n theif her clothes n sel it n Kanisha have it on text so bassa lucky bout Kanisha come down there a look for him bassa stop telll lie n give my fren her iPhone six plus you thief from her n true Kanisha no want lock u up n embarrass u cause she have all ur text message them n u theif her louey bag n she bring u go police station and that’s how she get it back I’m going to make Kanisha post the text them to met so met can see say u bassa is a theif n a liar

12. Why unno don’t leave ppl business alone scammy dolly stop worry bout Kanisha n bassa mother friendship u madd cause them a fren …don’t hate Kanisha go hate your so call husband kanisha n paro is going to be fren till the end n you r nobody can’t stop ✋ it ….so stop worry bout Kanisha belly n paro n just Gwan enjoy bassa while it last F**king fools you mad cause paro no want no fren from you

13. First and foremost mi fren nuh run in a inlaw. So get yu facts straight. So if she nuh waan deal wid paro a fi har business. Paro can gwaan nam out Kanisha but she can’t tek mi fren fi no fool. Them ago always like Kanisha cause she a tek har money a mine them. And all that she do it still na go mek bassa pay har no mind. Bassa nuh stop dead over me fren good good