Oh Gawddddd ooooooooooo Flippa mi belly cut me fi u just now when u come a road u a great grandpa
Just a little dialogue between the police n doza
Police: What is ur name?
Doza: tweet tweet tweet tweet tweettttttttt tweet
Smh
It’s call snitching, my dear , by next month or two Feds will start picking up all the people him sell out. They always give it a little time so it don’t look so bad for the snitch.
A word man work a lurks man a lurks.Now nuff people si di light,dem owe him, from long time so them go easy pon until next time.Noting no free ina life,information is an expesive business.The more u kno the more importation u is to dem.
Ahh people the case is not closed. It’s two separate actions, the first one is closed the second one is very much open. Most likely a Joinder (two cases merged together). Met or sender if you go back on Pacer you will see. As fo the release he is probably out on bail.
si waan numba deh pan di bottam a di page call it. if mi lucky suh. when mi seh mi done, mi finish. over. full stop. no continuation.
I need fi go start sell weed mi sehhhhhhhhhhhhhhh a scared a dem
it very encouraging fi di man weh nuh start see yet. but a man like him fi just bow out now.
sell***
Hold oh a bail him deh pan dis court ting complicated mi a come deh
ooOOOOOOOOOOOOOOO, doah sell eit Metty full time certain man fi stop and live and fulljoy and thank Gad!
greedy dog mus choke oo
Oh Gawddddd ooooooooooo Flippa mi belly cut me fi u just now when u come a road u a great grandpa
Just a little dialogue between the police n doza
Police: What is ur name?
Doza: tweet tweet tweet tweet tweettttttttt tweet
Smh
:hammer :hammer :hammer :hammer
RAAATTAA DOZA A BiG FEDS INFORMA LONG TIME..NOTHIN NEW IN THE DRUGS WORLD EVERY MAN FI DEM SELF
One question I have Met, is who Doza praying too? Look here, I want him come explain to we how him dey ah road!
It’s call snitching, my dear , by next month or two Feds will start picking up all the people him sell out. They always give it a little time so it don’t look so bad for the snitch.
A word man work a lurks man a lurks.Now nuff people si di light,dem owe him, from long time so them go easy pon until next time.Noting no free ina life,information is an expesive business.The more u kno the more importation u is to dem.
Like I said before Doza is working with the feds lonnnng time so all who deh a road better watch dem self.
All who affiliated wit dis man…RUNNNNNNNNNNN :ngacir2
Its weed….bail easy fi get. Coke a diffrant sittn. No bail fi fin man.
case unfounded fi finny
The man get bail and soon go in to do is time.
S-N-I-T-C-H=Sorry Nigga I’m Tryna Come Home….in doza case for christmas…lol
Ahh people the case is not closed. It’s two separate actions, the first one is closed the second one is very much open. Most likely a Joinder (two cases merged together). Met or sender if you go back on Pacer you will see. As fo the release he is probably out on bail.
Yes him can get bail but dem put him out fi work..he gonna set up deals and do a lot of things…run run run…