NO STARRRRRRRRRRRR

19 thoughts on “NO STARRRRRRRRRRRR

1. Oh God :capedes Tongue waan brush, dem ole hair deh unda har arm want chop out wid one bill…..Oh gosh!!!!

:tkp

2. Absolutely disgusting!

Har tongue look like de dutty buddy that was on here last week!

The natural hygiene ting nah cut no dash :hoax2

3. a them girl yah the old 70s white rock star dem like …pure nubian roots…..ital …hugly ! all bob would a go head over heals…..

4. dis yah gyal pum pum need fi eat. like when me can put me face inna grass
    i eat mi picnic meal , bwoy mi tell yo mi love pussy pon me tong

this is portmore champion pussy eater

1. Hello Joncrow. How are you. welcome to JMG. So glad you could join us. There are a few unwritten rules that we adhere to over this part of the world and I’ll be more than happy to share some with you.

1. When a name has been taken by a fellow blogger…..we refrain from using the same name or take on the same persona

2. We are ecstatic by the fact that we can remain anonymous. However we do not let it get to our heads

3. We keep our freaky and nasty bedroom antics to ourselves since we are well aware that no one is interested.

Mi realize say yuh frighten fi di fact say yuh can remain anonymous an chat a bag a shiit. It look like somebody just tell yuh bout JMG. Is like yuh get a new phone fi Christmas. Try nuh mek it lost or try nuh lend it to nobody cause yuh fart if ppl find out who is really typing this crap. Cause mi sure di person typing is not who you are. Yuh nuh haffi tek on no character my yute. The anonymity here already provides the platform for us to be ourselves. Good night. And again……welcome.

5. CITA him jus A hear bout it cuz him just a wallah him tongue every weh mi a wanda if a cuz di wall paper pink him tink a pussy :nohope

6. yo unnu leave mi alone , mi nah bodda no body
    all mi ah do is repping fi portmore
    caz mi ah portmore champion pussy eater
    and a nuff gyal in yah want mi eat out dem pum pum ahh 2016 pussy fi eat mi say , an fi did yute way si battyman moce yo blood claat . mi no f**k no man batty ,only di woman dem batty mi f**k , mi no deal with man no faggit shit my yute portmore mi say mi come from barn an raise no boy can’t touch mi
    are mi big bredda deal wid di case