NO TO B%%&**(

IS A DREAD SELECTOR ENOOOOOOOOOOOOO..HIM IS A WRAP HEAD DREAD A TELL DI MAN DEM FI WINE UP PAN DEM ONE ANOTHER…FIYAHHHHHHHHHHHHHH BUN

DREAD-Optimized

http://youtu.be/ha_-kq3xI94

0 thoughts on “NO TO B%%&**(

1. HEY HEY WHOOIIIII NO SAH ,…A SO DI CITY SET :games …MI SEH MI LIKKLE FREN DID TELL MI SEH DI DREAD NUH NYAM PORK BUT HIM NYAM P**SY i CAH MANAGE …AND LOOK WEH DIS YAH WIKID BREDDA YAH GONE INNA DI FULL SUIT A KHAKI AND ALL TEK TIME FI WRAP HIM HAIR ….WAT A WIXID FUXA

1. Met mi a look if mi see Sir Loudy and Mikey Mention inna di crowd no to bloodclaat nope!!!!!!!!!!

1. dis a histrieeeeeeeeeeeeeeeeeee u si how dem a gwaan bad?????????? and di dread a jump and rail? :travel

2. two perfect gays you just mention,, you wouldn’;t fine them there . kill them dead they’re not gay,,,,i know severall men that slept with mikey mention , he likes masculine men that does not look gay, and sir you just have to look at his lips to know what he sucks,,

2. funny how kartel song a play no batty business and di fish a wine to it, so ironic this sad bad!!!!!!!!!

3. Nasty dutty johnkruh dem…. all da pussyole selecta bitch deh a com batty up bobo ting, som real Ras fi wul him an scrape off him dread wid a dull razor kmft. fiyaaaaaaaah

4. :ngacir2 :takut :takut. Oh my God I can’t believe it!!! (singing Luciano*where can I find a place to live from this jungle created by mankind*) :ngacir2. This is some real nastiness all of them dance alike damn freak of nature’s

5. Mettttttttttttttttt!!! A come dah one deh come fi him man cuz him a dance wid d other young lady! Look yah nuh man! Dwbrcl!!!

6. :marah :marah Dem ting ah get GLOBAL ATTENTION now, so dem feel like dem safe n free fe do as dem please. :nohope :marah

7. i believe in human right and equal rights but this shit right here nigga (kat williams voice). this shit is disturbing

8. The dread look like him wa whine up pa 2 a dem tuh, watch him yeye dem :hammer …so is this the same way Rickey Trooper would have behaved ( for the money of course :nerd ), had he really accepted a gig like this? Responses…anyone?? :nerd

9. Omg……. my hubby is a Rasta if he every c this not even c it just hear bout it I’m sure him would bawl……..

10. But is a gay and lesbian club dis cause mi si two gal a wine up in a the cawna. Metty misa oil jum a look pan it self as if it a hot gal

1. mi seh one day mi and mi bredda go down town a di likkle jamaican boy pass wi as a male and came back a s a female …,mi seh di African side a mi nearly faint …and di likkle boy deppon di phone a cuss a heap a dutty bad wud

11. :matabelo :matabelo :matabelo

Meeeeeeeeettttttttttt ** scream***

From I birth outta Norma ……..

A whey di mumma red dis yah metty

Di dread just blood leet run eeen wid di room full a fish and just blend right in.

A real dread dat fit true a coulda Neva one real rasta man

Nuff a dem just grow di hair but dem heart f**ked up

Be a bald head yo and do u ting

Jesus wept!!

1. Nuff a dem dream of long hair and de locks a de best option fi dem. Don’t mek dem land fish fool onu. yu have fi cock yu yeye fi spot a real rass now a days.

12. There”s a lot of sick people in this video. It made me nauseated. I couldn”t even watch it fe two minutes STRAIGHT. Whoever that send in this video, thanks for showing us what nastiness, stupid, sickening, and what a bunch of ASSHOLES look like. Also, de man wid him head way wrap up is a bloodclaat disgrace to de hortical. true, and faithful Rastaman dem oofa heart, mouth, and bottom dem clean. De whole a dem inna dis video fe fucck off, and stop celebrate dem genetic disorder and perverted and disgusting behaviors.

13. dem have a set a woman weh seh dema RASTA and dem inna a siter hood but dem dont tek man hood they are u know ………………………… :dp

14. Watchin wide eyed and open mouthed wen mi si di daggering ….nooo sah. An Dred, Muta need fi have a talk wid yuh….smh

15. Mi neva see nothing like dis yet, Someone plz help mi up…. No man!!!! Im in total shock. #f**kingdisgusting :dp :dp :dp :dp :dp :dp :marah :fuck:

1. @addicted ,,it’s funny how long you made a comment and still come back to ask for SMH!!! and if him in the video..your mine must be small to think the gay community is about 20 ppl that’s in the video,,,silly rabbit,,that’s all folks….you should mine you don’t get addicted to me. but to answer your question i probably look like your man,,,smh!!!

16. Only thing mek mi angry bout dis video is that disgraceful dred. Just shameful. Him need fi get drag out by him locks. Somebody fi pop off every striking loc pon him head top. Shame.

Hi Metsy boo. Miss u :peluk

1. CHO MET! Stop it! For the longest time I was w/o wifi at home an at work dem block di page. Is just recently from mi last post dem time deh mi get mi wifi back. Cyaa dash u away no way no day Metsy. You know you are my relative in my head.
            :peluk :angel

2. ok then :mewek but u know if dem block u den u shudda email mi because i was wondering where mi brightie is :mewek2 also i can show you how fi log on through dem block :mewek
            good to see u :kiss

17. Kartel wuda have a fit seeing this! Them nuh hear the lyrics 2 the song them a dance to! gaza nuh inna batty biznez! And this damn rasta him need fi cut off dem locks deh

18. Met this a one yah call fi my bed due to that shocking video me a cut me night short.. Tomorrow met me can’t take it tonite me refuse fi entertain this tonite!

19. YESSSSS MI LIKE IT…….YALL NEED FI DA BOY DEM ALONE AND GET A BLOODCLAAT LIFE!!! PUSSY GONE PON SHELF AND A BATTY A RUN THING WOOIIEE

20. A LIE U TELL NASTY GAL….! YOU SHOULD BE LAST PERSON TALKN ABOUT LOOKS CUZ U LUK N SHAPE BAD NUH RASS. MI A MAN AND LUK N SHAPE BETTA DON U AND MI (BATTY-PUSSY) GREAT N IT TEK NUFF GAL MAN! GO WASH SALTY OLE BEFORE U START WIT CUM EATER “MET”…………

1. A practice mi a practice fi eat cum so mi nuh bring nothing like u…When mi eat it a one place it end up so u nuh worry bout me and eating cum mi a do di world a big justice . If u who nuh know mi seh mi look and shape bad at least any ting mi have it natural God design mi right and mi nuh haffi a mistake shit pit fi vagina..Yuh whey born ina man frame and tink a u ooman cannot cuss mi no day two by four steel ply bwaay

1. How u fi trace me and I am what you are trying to be but will never become? Walking steel armor .. anytime mi want hood mi nuh haffi mek nuh bathroom visit first..MI HAVE DI ANYWHERE ANYTIME

2. Enema baby u cyah chat to mi cause mi neva tek a enema yet from mi born and a it u eat, live , sleep and drink. If no enema u and u man will be swimming in shit..but u like dat doe?

1. Metttt, nuh argue wid di shyt pit dem…… Dem ah chye fi luk ah hype an feel important…. Ah ppl like di dutty rass mek dem shyt stabbers feel like dem can nuff up wid str8 ppl

Butttttt, like yuh sey, dem cyaan argue wid whey dem ah try fi be NUH DAY!!!! NUH HOW!!!!!!

Gweyyyyyy dutty shyt pit (As wi blogger wudda sey ‘Go suhhhhhhh!!!)

21. YESS GAL ENEMA WORK WONDER AND MI SUPPOSE TO GO DA BATHROOM,BUT MI STILL CATCH MAN.. IF YUR PUSSY NEVA UNDER RECONSTRUCTION DA MAN WOULDN’T BE RUNNING MI DOWN….MATTER FACT U NEED FI USE DA ENEMA CUZ UR OLE FULL SHIT FR ALL DA SHITY COCKY DEM WEH U TEK!

1. Enema is not made for vaginas :nerd . Pussy haffi reconstruct a good building is always being repaired and renewed so when time come there will be no leaking roofs.. We nuh wear pampas bwaay because a we seh bus and come back stretch and wappy back…but when u bus u haffi set contraption fi ketch it so yes we are always reconstructing a so wi build..

1. Dem love gwaan like se dem more dan we..and nuh matter how dem try look like ooman all when dem face and body come dem foot long like di equator and dem hand big like one whole continent …tuff done pan dem

1. ______________________________________________________

No sah!!!!!! Yuh rite to rawtid…… Nuh matta whey dem do, dem CYAAN look like ooman nuh day, no how

All wen di hole trech out, wid likkle kegel, it can come back……Butttt fi dem affi stitch

2. Foot dem big til the toe nail all a scrape up the people dem good good concrete and cement floors

3. ________________________________________________________________ haffi a ben up dem big foot fi go ina good ooman shoes

22. MET REMEMBER SEH DA MAN DEM A PAWN OFF YUR OLE AND IF I WERE U I WOULDA MEK MI WAY TO CHURCH AND ASK GOD FI GIVE NEW ONE!

1. It did a pawn and u did a try buy it sorry mi pay di bill in time..a vex u vex seh u neva get it fi buy a we seh real ova fake and we nuh have no sword fi tuck under we…cute dainty soft and nice a we real ooman seh dat a bayyyyy.. u still haffi a use up u enema :ngakak

1. brap brap brap!!!!!! Metsy yuh a kill mi in yah tonight. A suh yuh can trace? no sah! give it to the ole nastiness him goodly stink and smell like bloodclaat shit. God tun him back pon dem long time so tun yuh back pon dem and mek dem chat to yuh back.

23. But a whey di bloodclaaaaaaaat a gwaan ya shit offspring shit afterbirth dilapidated shit house shit vomit shit spit how the f**k u fi compare ur batty with ole nastiness u brite no rass don’t dweet u rude

1. Chuet people cuss people seh dem need two sheet a zinc fi mek a shit house but all dem need is a roll a toilet paper dem done build already

1. Met a rusty second hand bore up bore up zinc dem shit house ya meck outta n bare cockroach n worm full up dem shit house ya dem full a shit till dem a cave in dem shithouse ya full a fly real germs dem shit house ya be brite bout price pon pussy

1. And dem dont have a pussy and a talk bout price dats why some a dem belly bang like dem malnurish..worm and dem family full dem up

1. Dem belly full a shitttttttttttttttt when dem sweat u smell shit, shit build dem dem batty ole tretch no bombo n di nasty rass dem walk n fuxx any moving thing dem batty no have no principle or behavior dem teck fuxx so till when dem walk dem battyole creak like bloodclaaaat rusty spring mattress nasty u mussi swallow some mad shit fi come bout ya come brite u self. real pussy clean it self unnu have use enema n shit always a linger inna batty, batty breath

24. This shit pit unnu haffi dress like woman tawk like fi convince unnu self say unnu a woman so how u fi more than woman
    No price caaaaaaa deh pon batty cause a shit live dere tuff n ugly no rass and because unnu keep on a fuxx up back di shit unnu belly swell n full shit no fuxx kmft

1. A we se real ova fake and no diaper wearer cannot talk to we a bayyyyyyyyyyyyyyyy ooman done pan dem and dem a try claim it a bayyyyyyyyyyyyy

25. MEK MI TELL U DIS MI DONT DRESS LIKE GAL FI CATCH MAN PERIOD………..U MAY HAV DA REAL ONE BUT NOT NA GWAN FI IT AND DUTY Tawkchuet U NEED FI GO CUT AND SCRAP DA PICKNEY BONE WEH STUCK UP INNA YUR DRY OLE! REMEMBA SEH U MATIE PICKNEY @ MET

1. Dry? Den your bottom wet? A betta hole dry dan battey wet because if your battey wet a done u done and yuh nuh know? u a leak mayne :ngakak WE HAVE DI REAL BUS STRETCH TEAR OT 6’30, 12’00 MUS HAFFI HAFFI COME BEKKKKKKKKKKKKK

We neva se nothing bout dressing..u a call yuh leakage pussy and dat is big mistake ..hey bway u can quint ? a squinge u haffi squinge cause battey cyah quint a bayyyyyyyyyyyyyyy REAL OVA FAKE

1. YEA MI OLE WET, ASK YUR MAN CUZ HIM LOVE IT AND MI CAN QUINT WITHOUT SQUINGE! REMEMBER SEH ONCE YUR OLE STRETCH IT CANT CUM BACK TO NORMAL BUT MINE CAN STRETCH N COME BACK TO DA RITE SIZE!

1. If yuh a leak and seh u wet a u right size u a go know.. Yuh know mi tell u since night fi step back ina di batteyhole whey u come outa because if u came out of a vagina u wudda know seh it name mus haffi haffi come back..so u madda back part still di same size after u step out den?? :ngakak

2. Big stretch out n buss battyole leaking shit batty pikney bones can inna mi belly dem suppose to deh dere but u battyole a stock n store sperms whey u haffi a walk with cork inna u nasty battyole cause if that dam broke Canada wash right away. Go look shares in dettol n pine action company shit pit n don’t stop with me cause u claim say u have puxxy whey di clit deh nasty rass u no see say unnu missing many components of a puxxy

26. Noo sa! Wha dis mi old city come to. Mi know battyism tun up ova dere, but a dread selecta……smh. Lawd have mercy on us

27. I WOULD NEVA COMPARE MY BATTY-PUSSY WIT FI YALL DEAD OLE CUZ MINE NICE,SOFT,WET SWEET AND IT FULL OF VITAMINS, PROTEINS AND MINERALS…..#POW

1. Leak from where? Yuh know mi nah leak enough because if u mouth did full up u wudden a come talk mi business. SWALLOW GOOD AND DO UR JOB!

28. but what is did world coming to doe ehh God, when nasty batty man ah tawk bout p***y fi shelf???…is ah pity den neva shelf yuh mumma cursed womb before shi bring in ah nasty shit house like yuh inna de world!!,,and fi har mumma womb shudda explode when she yuh mumma ah come, cAWS IF SHE NEVA COME IT WOULD BE ONE LESS GERMZ LIKKA YUH PON EARTH

1. MIU NEED FI GO DOUCHE OUT DA ANTS NEST WEH DEH INNA YUR OLE AND ALSO, TEK SHOT A PENICILLIN CUZ IT FULL OF BACTERIA BITCH!

1. Oh dem jus tell u bout douche ____________________________________________________________________ lawd woie di batteyman graduate …den neva tell u seh anyting whey ants tek up sweet ? :travel

29. MI CANT DONE…REMEMBER DAT CUZ WHEN CANT ME TEK DA FUK INNA OLE, ME TEK IT INNA MI MOUTH AND WHEN IT GET TIRED,MI TEK IT INNA MI NOSE OLE BITCH!

1. I wouldnt advise u fi nose it at all…u whole body drowing already..memba yuh a leak dow tek dat chance :ngakak ..u need fi mek di jamaican batteyman dem train u betta u cant jus go roun dem and tink u got it so because u mek mi feel lazy fi cuss di way u lame.

2. Don’t listen to Metty ya bittccchhh!!! Tek f**kkk inna yuh nose til yuh nasal cavity collapse pa yuh. All when dat mash up tek f**kkk inna yuh ears hole tuh

30. Metty a bet yuh any mount a money seh dis bwoy fava Dennis Rodman on his worst day in drag… Carp fish, come aafa dis and guh swim upstream inna yuh man toilet hole

1. thank you..of course is a bait it supposed to ketch hood but if your whole body a bait a dead man it a ketch

1. A pad mi use fe catch my monthly runnings, as God made it to be…a tampons yuh use fe stop di diarrhea from leaking…

1. tampons for light days…pampers for heavy days :travel
          someone need fi come se a who a di buhbuh ina di video because we need fi know if is a costume him a wear har wha

1. hole haffi leak fi clean and mouth haffi leak fi clean..rectum fi shet heen and urs open so nuh go deh wid di leaking ting because u have it set and tink u wet

1. yes leap..whole leap …………….leap men dey r runningss uze downz?? u mussy walk wid u enema ina pocket and under u balls hee..since di whole leap a man a runzzz afterz uze? :ngakak

1. Suh misa carp fish me haves a question fe yuh…all when yuh look like ooman, yuh nuh still feel a way seh yuh voice sound like king bullfrog, Barry White..nuh likkle femininity to it whatsoever??? :nerd

31. MET OOOO IT LOOK LIKE AH DE BARREL LOOKING ONE INNA DE ORANGE DIS, MOVEEEE YUH NASTY BLOODCLAATTTT BATTMAN, YUH SMELL LIKE SHIT??? HOW MI KNOW??? ALL AH OONUH SMELL LIKE SHIT!!!

1. mi deh yah puzzle to rhatid di man go all wrap him hair mi did haffi watch it pon mute cah mi fraid fi hear weh him a seh…dat wi kill u inna u sleep

32. DICK TRACEY de battybwoy fe go back inna de rass closet !!!!!!! A who let you out???? I rebuke you inna de name of Jesus!!!!!!! Gwey!!!!!!!!! and go finish lick out yu man battyole you ass swiper !!!!!! How yu fe come a gwaan like people fe fraid a you and you f**kery!!!!!!! A nuh our fault if yu batty a bun you!!!!! A was going to tell a gay joke about de faggot dem — BUTT F**K DAT (pun intended). You will never be a REAL woman you queer!!!!!! No man should be masquerading as a woman, that”s bootleg puzzy!!!!!! Bomboole, you have no talk caw yu dey a BOTTOM level. Watch ya shittanker, go back to you pole drilling because a dat you famous for, and leave Met and all straight people alone. You stink nuh bloodclaat, a cumma try bright up yuself when yu demon – posessed !!!!!!!! Runway and go hide yu Aids infested self ASSSHOLE. FLEE!!!!

1. HOW MI GO IN DA CLOSET WHEN GOD LET MI OUT???? U NEED FI GO PUT UR PUSSY BACK INNA DA CLOSET CUZ A BATTY A RUN DA WORLD….

1. met a true u nuh live deh mi seh mi study dem u listen to him how him a count a sitten weh dem practice ….trus mi him is not Jamaican a so dem good .

33. MET you care because if you did not care you wouldnt response.. right now mi nuh response.. hear wah…. guh suck yuh gal

34. AH WHEY YUH BATTY MAN FREN DEM DEH AND YUH MUMMA DEH FI YUH UNLOAD YUH BLOOD UP STOOL, LOW DE PAD DEM AND TAMPON DEM INNA DE SHOP, CONFUSE SET AH SHITHOUSE!!

35. battyman hole tight and full a gumption!!! and it a run the place yah now… a nuff man gal in yah a go a road and a f**k man behind clothes door

36. A we say cocky inna pussy till death do us part, and who don”t like that can go chuck off inna de sea and go back to dem deep-sea fishing.

37. Mi sey unu nuh realise the beating whey a lay wait unu rass for being in the wrong hole made for a specific purpose only!! one half unfinished he/she wid big breast & a long dick pack wid everything a suffer like dawg pon di unit & all inna him mind is that God mek mistake just refuse to accept that he is to be a male. unu sick bad

38. De battybwoy dem out in full force inna de early mawning ya. A wonder if one a dem a de faggot whey mek de likkle Greek boy run way from him home. De likkle boy say him never like de way he was reared.

39. dem shity man yah nuh easy. u tek hood ina yuh batty fi yuh business but nuh dash shit wata pon woman.hold u lane MAN!

40. Ms met a weh really Gwan in ya last night? Just fi read the comments me frighten fi watch the video. Mi nuh wa upset miself!
    Why smh!! Nah control him fren dem?
    And mi wa know if him was there. Bobo selector a lindo p you name? Anytime we deh a Canada and me see you a straight trimmings fi tuh boss!

41. Morning Met and all straight people. De one dem wey straight like 6 o”clock, how you doin”? Mi horoscope fe today say do not allow unpredictable people to set you back and upset you. so keeping dat in mind, a going to shake off de battybwoy dem today. A going to brush dem off like dust pon mi shoulder. I will NEVER see tings from fi dem point a view, and a gwine leave dem to time. Yea man, dem male lover in a fit of rage will soon give dem a hug around dem neck………..wid a rope……..and kill dem rass………….. caw memba say dat fe dem male lover dem vicious wid dem killing you nuh. To TorontoCanada a who name DJ Lindo P mi friend? What a shame him bring dung pan Toronto, and de bonafide rastaman dem eh ?

42. mi glad this video come out ..for all the mothers who are raising boys…be very careful how you behave in front of them and who you bring around them…Find a church and teach them the fear and love of the Lord caw at the end of the day you do the right thing by them so IF them decide to live a life of Sodom ..yu know say them know JESUS and them can fall back pan him…..This video is LOW but my father say ” gen 18:26 “if I find fifty decent people in the city of Sodom I will spare the place” Abraham beg God and ask him if forty , thirty him gu dung to twenty and God never find not even 20 good people in the city …su mek dem keep eating and drinking caw my God naw sleep..

1. he did fine some and the real reason was not because of wanting boys but because they wanted to rape the angels which was wrong on all levels..

GOD KN0WS ALL he does not need to fine anyone there he already knew who was there for him to make the claim of purity in SOSOM.

SODOM WAS wrong on all levels of evil.

I ASK YOU IF THEY WERE NOT TRYING TO RAPE THE ANGELS DO YOU THINK THERE WOULD BE A DIFFFERENT OUT COME..

1. nuh badda twist the story..the angels were sent there to destroy the city so wedda dem did try offa dem or not God wudda slew dem same way

43. yes heavenly father .we need u I need u ;cover me and my family u comeing is near u do not like these tings u did not say adam & steave u said adam and eve no BATTYMAN NO RUN THE WORLD GOD A U RUN THE WORLD :hoax2 UNNO SEE THE RASTA ________________________________________________________________ :ngakak HIM MUSS BE A FISHSTAKE :cystg

– :malu :ngakak

44. Ain’t this just somthing and if i said to anyone that this DJ goes to this club to dj,,no one would believe me..smdhhhhhh.

Now tell me Met does that make him suspect or just greedy for Hype and Money?

1. mek dem continue…Caw mi A bawl out .. REPENT!!!! REPENT!! REPENT!! don’t answer him Met just bawl out REPENT!! AT LEAST WHENEVER WE SIN WE KNO HOW FI GU DUNG PAN OUR KNEE AND BEG FORGIVNESS AND NO TRY DO THE SAME THING OVER…REPENT!! REPENT!! REPENT!! REPENT!! REPENT!!!

45. No It’s not Lindo P..Lindo P taller and more magga..how TorontoCanada fi assume. I know Lindo and ana him dat. Dont mix if you cannot prove!!

46. All this bible talk calling down god dont make no sense. If these things were happening from biblical times according to what the bible say, why unnu think that god will take a stance against these things now. Why not take a stance from bible days when it just start. If god omniscient, knowing things will happen before it happen unnu think this will rufle him feathers, it dont make sense.

47. I don’t understand why people get so upset and worked up when they see gay people being themselves in their own environment. At least they are happy and doing their thing in their own clubs and community. Unlike the undercover batty man dem that frequent the dancehall scene and gwan like they are straight. A dem bwoy deh unnu fi a get vex pon. I honestly don’t have nothing against gay men that are out of the closet and proud. The batty man dem that I have a problem with are the ones that pretend and hide who they are just like the ones in the TORONTO dancehall scene. Especially the ones who f**k woman and men, a dem unno fi watch out fa!

48. @superstargirlz i think that’s what this video was suppose to be for but of course we have alot of people who wants to just bash gay people,and not look at the real problems that is going on in our community. our people are dying of aids everyday because of these men tht sleep with both sex but ony the male that knows, most of these women are left in the dark not knowing they husband/boyfriend is out there taking c**k. we need to wake the hell up fast

49. ***Waving***@ Y!!! Hello misses . I am positive my man do not look like you as he has no form of suga in his tank.
    The suga in your tank mek yuh lean and fimmi man is very straight like the # 1.
    I was just asking which one was yuh as you are from the Canada and yuh proclaimed yourself to be a hot battybwoy, no need to get mad with me :ngakak .
    Don’t worry mi will never be addicted to yuh as mi fraid fi doo-doo much less to mek sumptin guh up in my back alley .Noooo Sah just the thought is scary :mewek .

Now Miss Metty what a way yuh trace the battyman dem off good and proper.Dem hear people talkj how battyman can trace but dem neva know you were a class ahead of them, :ngakak :ngakak :shakehand2 u gave it to dem :ngakak :ngakak

50. @ADDICTED,,,,, as i said i must look like your man because just as you look at your man and say his straight same way you’ll look at me and say i’m straight..

NOT EVERY GAY MAN ACT LIKE A GIRL OR GO ON LIKE THE GUYS ON THE VIDEO,,SO DON’T BRITE YOURSELF BOUT GIRL,,,GO TURN BACKWAYS AND MAKE YOUR MAN F**K YOU BECAUSE PROBABLY THAT’S THE ONLY WAY HE COULD GET IT UP YOU.

DON;T BOTHER COME BACK AND ANSWER BECAUSE I’M DONE WITH YOU

51. Met it’s funny you could tell me to behave but not the one on top,,,not right mettttttt not right

GOOD AFTERNOON MY FUTURE WIFE…LOL

52. Mi ah real Toronto man. Ja mi born. Peer bombs fi dis place. Why do i here the selector a call polly name every minute. Somebody explain. Real Toronto man nuh inna fishy business. “Come down fadda, come down”

53. Dont put Lino P in dat mix. Malvern mi seh!! Nuh try style up the General Lindissmo. Scarborough will mark out fi dat. Kno dat.

Leave a Reply to Tawkchuet Cancel reply