NOTNICE’S MISSING ACTION

Met Met Met we did a ask Weh Not nice dey?? But him cum bac wid a bomb this weekend at dede tight n buzz heart of love BBQ wid him two gal dem baby madda vs so called wife …. Plus wife a hear say baby madda n not nice a f**k inna har car dwrcl what a piece a mix up!!!! Bwoy metsy mi see deh gyal yah chante (wife) fe years and mi a sey she can do better but a who a lead ??? come talk up di tings A who him want up????
notnice-Optimized

0 thoughts on “NOTNICE’S MISSING ACTION

1. MI DEH A ROAD AND MI NEVER HERE CHANTE INNA MIX UP THE WORD STRESS MI NEVA SEE PON HAR….DISS A JOKE NOTNICE NUH AVE NAH BABYMADDA UNNO JUST SAD LEF THE APPY COUPLE

1. he has no baby mother… uno luv di mix up eeh. the man love the girl to da fullest n everyone know that.
      di man run weh every gyal jus fi har get the facts str8

2. I was right by the gate and nothing like that happened. He was with his wife the whole time in the party. the other girl is a friend who got mad about someone else. dont mix the two stories.

3. Met Chante look betta dan di baby madda but di baby madda win cas Notnice rate di baby madda when di baby madda a talk up di tings dem Notnice walk left him wife n lef wid di baby madda

1. bullshit
      he left them there
      they were arguing
      and thats when she told her no she not really pregnant she just wanted her mad

4. is true… she is not no baby mother. me n girl cousin talk n she said she n him are just friends and there was a misunderstanding
    she n the wife cleared it up n they all went separate ways

5. Him n har deh fi years now but mi hear the baby madda 3mon but dah gyal dey a fool cause him n da wife nah lef mi sorry fi she

6. Lmao yall too wicked
    u cant even see her belly thats how u know uno love the mix up
    she already told them she not pregnant
    seem like is the same person writing n changing their name cause you want a story …Metty talk up a who

7. ONE THING MI AGO SAY ABOUT THIS IF NOYNICE REALLY HAVE SOMEONE PREGNANT CHANTE SHOULD LEAVE HIM CAS SHE CAN DO MYCH BETTER N SHE DONT NEED THAT….,NOTNICE U HAV A GOOD WOMAM DONT MESS IT UP NOBODY ESPECIALLY NOT DAT

8. I am so confused, how many Not Nice out there? I have seen 3 different pictures of men all called Not Nice and from reading comments dog d’s like people are talking about one?!?!?

Leave a Reply to Met Cancel reply