NOW SPICE, HOW MUCH WOMAN YUH TEK INA DI BUSINESS?

SPICE A NUH DI FIRST TIME YUH NAME A CALL PAN WOMAN ROUN YERE……………….YUH NAME CALL PAN MORE WOMAN DAN MAN BUT SEE SAW LIMB YUH UP YAH NOW

saw-Optimized

0 thoughts on “NOW SPICE, HOW MUCH WOMAN YUH TEK INA DI BUSINESS?

1. MOrning MET it is here but this ya 1 ya large to rass :ngacir2 :ngacir2 :ngacir2 :ngacir2 I must say I believe every word fr Saw cause me hear dis long time

1. @PPL Business Mumma Saw telling 100% truth. Spice love puxxy. She and the Vibes Crew inna Atlanta love puxxy, bunch a carpet muncher dem. Is Spice and the one name Peaches Stylist rub clit all the time when shi guh Atlanta. Them breed but is puxxy tuh them mouth. Mumma Saw yuh telling truth and is not only female inna the business, is female in and outside the business spice suck out. When the truth lick Spice shi run guh tell lies on Mumma Saw. Spice tell the people dem bout yuh clit rubbings with Peaches Stylist is dat yuh must tweet about.

2. Morning Metty, yesss man, is about time SAW gave har a proper reading, I love this reading bad :ngakak

she wants attention, well she just got one and it’s sweet…. :hammer

3. Top of the morning,imagine spice fire shot and lady saw lick it back,but lady saw Neva afi kill spice execution style,di pink tear off a di wall today

4. No saw went all in nothing nuh leff. if i were spice mi ignore saw cawz there is no comeback after weh saw write and i believe saw everyword

1. none not even a likkle inch she can shimmy in………saw floor har…that is what she get fi go fass wid di woman.

1. Now it a go get physical because Saw mek it real personal but a nuh now spice a trouble Saw so I understand

1. Everybody know sey spice can’t fight is har man royal sisters and cousins dem ago want do d beating. Saw u are going to need some strong back security and some holy water fi dem devil deh..

1. Just like dat annoy, Spice CYAAAA fight juss bare mouth. She only hype becaws ah de leaches dem fight fe har. Spice might get ah rude awakening fe ah fass wid Lady Saw

5. A pussy feelings she a carry yes. MI never see a woman pick pon another woman so yet. Saw say no and di bitch caah tek no fi an answer.

6. Di woman go pan radio u call in and change u voice den call back in fi done har ..Spice really dont have no class eno man and di way she wicked she talk bout suss sites a call har when she know she already dash it out online. Uno see how August hot, a so di leo dem come in like di heat ina august..Yuh cyah really deal

7. Finally sum bady put dutty lookin spice in her dirty place..I can’t stand dis ugly black gal..she luv bully ppl too much I guess it’s cause she cudnt eat dem front..saw beat her baddd she cum back from dat .well deserve

8. Lawd lady Saw mek spice marrow fly a ground in a one kill shot. All Spice ugly wig and boot git up an seh nope we does not want it with Saw.

9. no but i think she know she mush f**k with saw.. how can somebody have yuh dutty secrets and u keep picking on them

10. This is why you nuffi trouble people leave dem alone an you dutty secret dem won’t expose. I blame Jflag fi mek Spice tink she a smaddy. Ever since Saw turn are down is like she more obsess with the lady. Me nuh wrong Saw fi tek up the grenade launcher an sink it in har.

11. well she thought wrong. Mi granny always seh let sleeping dogs lie. or yuh hand inna lion mouth tek time draw it out but it look like spice kept pushing her hands further down lion throat

12. @Met, pinkwall bung di raas dung..Why di raas spice go provoke bipolar Marion and know say har mouth nuh partial..Grace is beyond outa ada and Saw deal wid har wicked and she cannot recova or come back from this ONSLAUGHT!!!!..FULL TIME SHE LOWW DI UMAN BLOODCLAAT.

13. Morning metty a memorial day nuh labor day. Saw kill a gal n wlk gone. Grace duh nuh answer oh,mek me tell u wen something nuh bother someone there’s nithing to talk about. Shots fired spice down

1. morning ooo………..spice got what she was looking for she is too lie and wicked..and mi see pan Facebook yessideh nuff a dem a insinuate bout saw this and that den change dem mouth today. Dem nuh know nothing bout entertainment business…someone cannot run out on stage like that…the band would be confused and stage manager wouldn’t allow that so without even lady saw explaining I knew spice was lying trying to make it look like it was about her

14. Good fi her day she cuss the woman bout how she can’t breed , but she should be thanking Saw for encouraging her to bring hers, I dislike this gal so much , not because she black and look slimey , but because her ways slimeyer. Nasty pussy sucker like that, is the woman pussy clit she a carry feelings for.

15. Respect is due, spice really is an ungrateful bitch. Lady Saw paved the way for these scuzzbuckets’ and this is the thanks she gets. Spice when it gets to a personal level you have to pick your words, carefully.
    Saw gonna tap that ass :bikini: :bikini: morning met, jmg, jmg crew, bloggers, peepers and all, blessup.

16. Why the hell did Spice go put har head inna de ants nest? Now she get ‘bite up”, so to speak. On top of that, her worst kept secrets are out. Spice, your “suspect” phase is officially over. Saw talk out de tings dem! The lesson learned here is to never trouble trouble when trouble don’t trouble you.

17. Like how Saw dey pon a talk out de tings dem phase, a want har bipolar personality fe hit another level, and she jus call out de name a Spice dem lezzies dem yu see. A dat time dey mi woulda dead wid laugh! Spice, yu wrong, wrong,wrong, fe go pinch Saw pon har bottom (so to speak), and mek she fart pon yu! A betta yu nuh answer har back yu nuh Spice, and mek de scent a de stinking fart go away by itself!

18. Yes love how saw give it to her ugly bloodclat . That she must get old long time top lesbian and a hide it. Spice remember how u f**k off Pampute when she did a breed nasty gal the whole a town know bout it

19. Spice SURE ah Saw so she ah draw out de ooman. SPICE MEMBA YU IS A PUBLIC FIGURE..OLE TIME PPL USE TO SAY, YU CYAA KETCH QUAWKOO YU KETCH HIM SHUT!!. DE LEACHES DEM MIGHT A CAN BEAT SAW, BUT MEMBA SAW HAVE FAMILY/FRIENDS WEH CAN BEAT YU RASS, OF THAT I AM SURE! DROP YU WUD CHINK, BUT WATCH HOW FARR YU TICKS DEM PUSH IT!!!.

YU PPL DEM MIGHT BEAT TODAY, BUT YU FRIGGIN DUTTY TONGUE, CRAWNY BODY, STINK CRATCHES WILL GET F**KED TOMORROW. EVEN PPL IN AH CLICK WILL BUSS YU RASS FE SAW, OF THAT I AM SURE!

Lady Saw have some DAWG HEART ppl so mek sour spice galang.

SPICE NUH YU NICHOLAS RUN GO BATHE WEH YA BEFORE UNNUH F**K!!! yu haffi suck off him hood before him f**k, OF THAT I AM SURE. Ah you mouth skill yu ah use fe hold Nickky (mi fren pet name fe him LOL).

20. Met spice lie long time from school days. She will fabricate a story and make you think its true. She believes her own lies.. see now she said saw trouble her. And she believe it!! Grace is a user. She will milk you until you dry or until she no longer needs you.. whichever comes first.see now lady saw tell a lil of her business and her head spinning

21. Spice need a good scrubbing yuh si how ar kin black an look like tar,she too nuff man an love too much fu.kin attention..she always a badda Saw…Lady Saw kill di bitch an DUNNNNNNNN to blood.lath mi tyad a she now..

22. Unu come off a d bloodclaat gal bk,unu sound badmine nuh f**k a days y Jamaica caa betta Cuz all unu do a put down eachother especially as females n think it look n sound good but it dont,I happen to like spice n lady saw suh weh dem av is nun. Of my business me still a listen dem music unu need fi go look a life unu nuh si how spice a progress be glad nuh