NUFFY SEH CECILE A LOOK BACK DI MAN ITS ”CLAIR”

0 thoughts on “NUFFY SEH CECILE A LOOK BACK DI MAN ITS ”CLAIR”

1. Smdh…wth nuffy nuff fi chue…man a do talk up videos,dem a wear jeggings with animal print, dem soon stawt wear waist trainer 2…Cecile should a dun him….him 2 brite…pms a tek him I swear…chasteberry and black cohesh should alleviate some of your symptoms maam!!!

2. Me read the STAR article, and the quote is “Reading and comprehension is very important,” she said

Rass face big like pudding pan! Since he isn’t a ‘deadbeat’ (wasn’t even thinking that) you should know how to communicate with the father of your child, ask for things in a timely manner and if the time isn’t in reason…go sit you ass dung and stay off a social media with the shit so it don’t come cross to john public.

Now, IF YOU DIDN’T MEAN ANYTHING WHEY YOU GONE PON YENDI & CHINO NAME FAH?! YENDI SHOULD STEP TO YOU!

3. Deh ugly ya name Cecile a seek attention….tell me now, she claim seh school want picture of man and pickney and she afi put dat pon social media? You nuh tell the school seh de bwoy deh bout him business so you cant get nuh picture wid him and de pickney until further notice? Ok, so he is a wonderful, supportive dad that you have no problems with right? Den how you a threaten fi carry him go a family court? Nuh dat you mean by Yendi and Chino cartoon gal Cecile?

#FOOL YOU TEK PEOPLE FAH#
    #BWOY NUH RATE YOU DATS WHY HIM NAH RESPOND TO YOUR MESSAGES#
    #GO SIDDUNG#
    #TEK ONE WID OLE TUFF POPCAAN AND SEND IT GUH GI DEM#
    #LOOK LIKE YOU “CLAIRLY” WANT BACK DE MAN FI TRUE 😀 😀 😀 😀

:travel 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

1. Yow #queen you have a point 😀 Me sure school will accept step-phuck picture to…the one wid him hair up and baby pon lap would do.

Nu de same gal dis whey did a hide up the baby like top secret document and now have her a siddung pon new phuck lap?

Tell you bout these hoes.

PP

4. Nuffy no live no weh talk about dat,nuffy woman put him out fr Pmore an him a cotch wid a grl,nuffy talk bout dat. Cecile u love voice big song n dubplate fi DJ ehhh,popcaan u a voice fah now.grl do better n leave Mr big deal all spicey