NUH GUH BACK A DAH TATTOO ARTISTE DEH O

Look like they got the same tattoo artist gal clown Shawty what you going to cover up yours with ????? And it’s funny because Dwayne was f**king both of them she done with Dwayne now or not Shawty you look sad like your man Left you

6 thoughts on “NUH GUH BACK A DAH TATTOO ARTISTE DEH O

1. One time di ongle ppl used to have tattoo in di west were sailors and prisoners, now everybody andDem mumma amawk up demself. What look good bout dat chest now? Who teck smaddy dis serious in life…kmt

2. aint nobody give Af about that old ugly looking retarded bitch…that shorty girl is ugly af to me & me never yet see her ina good cloths!!!NEXT!

3. Mi have to agree yah lard she Eva a chat da ting dem and neva look good yet da money weh she tek go tattoo man pon har she fi go find braces fi hold back dem teeth deh it nuh nice!

4. Dwayne baby mother is a dum ass bitch cause no gal can’t take my baby father an me go friend dem f**king fool fool like