NUH HAVE NUTTIN AWARDS NEW JERSEY

J1-Optimized-Optimized

THIS a fi all di broke ppl dem weh ah hype up dem self & nuh ave shit & live worst than dog!!!! This ah DI NUH have nothing awards !!!

BENZMAN-Benzman stop hype up yuh self like yuh got money wen yuh not got a pot fi piss ina yuh ina club ah model and AH buy liquor Pon half price from the party promoter wi all nuh yuh AH f**k Kim katoure ITS NO BLOO**TH SECRET YUH TLK TO BLOO***H MUCH!!! An yuh need fi get rid of di old Benz because it pop down no blo***th nobody a drive them old time truck ina 2015

FRESH PRINCE -dutty stinkin mouth fresh prince mi NUH no were fi start wit yuh
yuh hype an AH mogula and live Ina yuh mumma basement Ina her old time house yuh work for under minimum wage and AH use yuh last money fi hype up Ina party
Stop embarrass yuh self with dem f**kery dance yuh a do and you pop down crew ah hype yuh …yuh look like ah bloo**th fool ..stop beg di women dem for money because dem sick and tired ah see yuh ah buy bottle wid dem hard earn “BOTTLES R US” YUH BLOO**TH UNUH HAVE WOMEN AH SPONSOR!!!! DI BOTTLES FI DEM

KIM KATOURE-SUCK W**D LONG CHIN KIM…MI Know seh YUH A SELL PU**Y LONG
(Edited right out…sender we doe bus doze secrets on here………..low di lady house oo)

SLIM-BROKE ASS SLIM & DAVE UNO AH TWO PRETENDER FROM JERSEY UNO AH CLOWN!!! SLIM AH DRIVE UP DI PEOPLE DEM PORSCHE TO PARTY LIKE IT AH HIS & AH LIE AH TELL PEOPLE ITBSH HIM ONE YUH DONT OWN AH CAR YUH AH TRICK DI GAL DEM OUTTA DEM PUM PUM YUH A DATE IDIOT Prescious AN INA DANCE EVERY NIGHT AH LOOK GAL WID ARE INA DI CLUB!! YUH AH CANNAL ST SHOPPA & BROKE NO BLOODCLOTH yuh ban FROM LA BECAUSE YUH AH ROBBA!!!
DAVE BLEACH OUT SELF – AH SELL HIM ONE AND TWO THING AN AH SPEN HIS LAST DOLLA FI KEEP UP INA DI JERSEY DANCE HALL YUH AN SLIM BOTH TALK BOUT EACHOTHER AN DEN WAN PRANCE AROUND JERSEY LIKE UNO AH DI BEST OF FRIEND UNO AH F**K DI DI SAME GIRL DEM AN A PILLOW TALK BEHIND EACH OTHER BACK TO DI SAME GIRLS DEM UNO BOTH AH F**K!!! uno NEED FI JUST F**K EACHOTHER !!!

41 thoughts on “NUH HAVE NUTTIN AWARDS NEW JERSEY

1. wow well that is serious cant talk for every one but there is some facts fresh prince does do the same dances over and over again wiping up Afican stand floor every weekend like its something new , ever since he got kicked out of ny for f**king some man and making a tape like please him teet short like ,, and he does live with his mom and dont have his own shit never own a car in his life always taking pictures in some one passenger seat like really his mom must be tired of him ,, he can dress but at the end of the day the person make the clothes not the clothes make the person ,, benz man is not even cute so let him have his little joy , every one knows ppl that have there parties give them drinks cuz right now they bring the stupid crowd to the party , lol not me .as far as the young lady there is a lot more chicks that could have taken her spot cuz they are doing worse , i dont even know her , she looks irrelevant , Slim friend too lol slim is a nice person he came a long way i dont know anything about his car but as far as i see it he is doing everything any one else is doing in broke ass NEWARK

2. BENZ MAN- BROKEEEEEEEEEEEEEEEEEE USING HIS BABY MOTHER MONEY AND A F**K OFF ALL THESE LIL HOES ( DID UNU SEE JODY LEGENDARY WALK IN A DJ KIDD PARTY??) POP THE F**K DOWN!!!

FRESH PRINCE- BROKERRRRRRRRRRRRRRRRRRRR COTCH UP INNA BASEMENT AND STAY BEGGING MONEY FROM THE GAL DEM HE ONLY USE BITCHES FOR TINGS!!!!

KIM- HOEEEEEEEEEEEEEEEE F**K FROM JERSEY TO LA TO PHILLY EVERY BLOOTCLAAT WEH!!!!

SLIM- SUCK PUSSY! SCAMMER! AND LOVE BORROW HI FREN DEM TINGS

DAVE– OH LORD! POORRRRRRR AND BLEACH OUT!!!!!! DONT OWN NTH A FARRIN MORE NAD HIM BLEACHING CREAM F**KING ALL THESE JERSEY BITCHES AND THING HIM A DON!

1. Mi nuh know none a dem folks ere, but speaking of Kidd. Dat likkle midget. Always have multiple ooman weh him deh wid inna any party him keep…all when di baby madda deh dere. I mean dat a common assault, but still.

1. Msprettyplustax don’t have shit I personally know that for a fact. Her baby father sell guns that’s a fact.

3. Sender yuh sound hurt which one or maybe all of dem f**ked nd duck you so you maddd, big up mi Jersey fren dem lol

4. Big up mi fren dem Slim Benz Dave Wacky Kim unnu ah gi dem sleepless nights these losers come on here chattin ah bagga shit bcuz dem Jealous, every body dem put up on here they say the same thing about, be creative find something else to say losers

5. Good afternoon Met and Metterrrs, dis line ya have me a grung

πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€

#KIM KATOURE-SUCK W**D LONG CHIN KIM…MI Know seh YUH A SELL PU**Y LONG
    (Edited right out…sender we doe bus doze secrets on here………..low di lady house oo#

πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€

As me log on, mi get a good laugh

:ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€

6. Met AH fool yuh take people fah!!! Bus Kim secret DI sender have AH right FI be heard Kim a whore long time !!!!! I’m brother need FI know who him AH sleep wid !!!!

7. kim’s a really pretty girl.. her face and dress game ah mad uno suh. if she want whore that’s her business..

8. NOW THE WORLD KNOW DAVE AND SLIM CHAT EACH OTHER LIKE NO OTHER LOL DAVE WALK AND CHAT EVERY GAL HIM F**K ALL THAT BLEACH OUT UGLY MAN DO IS LOOK WOMAN PON IG AND CHAT HIM FRIEND THEM SO HIM CAN LOOK LIKE THE MAN. HIM BLACK UGLY FRIEND KING_BROWN_BWOY A DUN HIM TO ONE A ME FRIEND SAYING DAVE THING LILY AND ALL HIM DO A WALK AND SUCK PUSSY AND CHAT WOMAN. DAVE YU FI STOP IT

9. SENDER YOU SOUND VERY OBSESSED WITH THESE PPL LIFE YOU KNOW EVERYTHING ABOUT THEM YOU KNOW THEIR LIVING SITUATIONS, HOW MUCH MONEY THEY HAVE, HOW MUCH THEY PAY FOR THEIR LIQUOR, HOW MUCH MAN KIM F**K ND SUCK WHO ARE YOU, SO WHAT IF SLIM DRIVE PPL PORSCHE ARE YOU MAD BECAUSE YOU WALKIN, BENZ HAVE HIS TRUCK FOR BOUT 3 TO 4 YEARS NOW SHOULD HE TRADE IT IN PLZ YOU SO WHAT IF PRINCE LIVE AH HIM MADDA YAAD ARE YOU MAD BCUZ YOU DONT LIVE NO WHERE, YOU’LL NEED TO DO BETTER ND STOP HATING ON PPL BCUZ YOU WANT THEIR LIFE

10. Whooooaiieee what a day fi return AGAIN. MY IT people blocked me after one day on JMG. KMT! I see that the lil talk I had wid my lil bedren got my access again.

11. Y’all need Jesus
    I hope y’all spend as much time with Jesus as much as y’all spend fassing in ppls lives. Leave them mek them live their lives and make sure y’all straight. Pick the plank out of your eye before you pick the spec out of someone elses.

12. Fresh Prince mother lives in Jamaica senda is a fraud come with facts nd stop tryin to talk about people you dont know

13. BUT BENZ MAN IS THE ONLY ONE THAT ACTUALLY HAVE MONEY AND THAT’S FACTS AND HIS TRUCK IS NOT THAT OLD AND WHAT MONEY DOES HIS BABY MOTHER HAVE FOR HIM TO SPEND THE MAN HAVE A GOOD JOB AND HIS BABY MOTHER AND HIM ARE NOT TOGETHER, SENDER GET A LIFE…. WHO CARES ABOUT KIM HE’S A MAN HE’S SUPPOSE TO FUC PUSSY ANDDDDDDD AS FOR FRESH PRINCE LOL ANYWAY….. ITS HIS FATHERS HOUSE AND HE HAS NO KIDS AND HE’S COMFORTABLE SO WHY ARE YOU HATING? SENDER NYAM DOG SHIT AND HAVE A SEAT IN THE DEVILS PIT!

14. I know benzman personally sender get a life bcuz outta of all these dancehall ppl he is one of the few that actually went to school nd have a career job for years now how you think he got his name dem man deh been driving benz from when they use to party in brooklyn

15. No sa lol u a watch out Jody legendary the girl Neva look no way she in a see thru summer dress she Neva look like she was attending the event Cuz Tha gal not even spend 2 seconds in a do pawty … No sa!!!!! A u well bitta

16. Uno pink wall people a hype up benzman FI whaaa? Him broke no pussy cloth & mi AH seh it!!! DI people den WEH ah comment about benzman AH him and him pop down women dem yuh a hype but a drive 2009 Benz INA 2015??? Him nuh FI name benzman den WEH mi concern AH real “BENZMAN” keep DI new car because him have moneyyyyy!!!
    Fresh prince live INA people basement and nuh even got AH car FACTS SO IT NO MATTA IF IT HIM MUMMA OR HIM DAD HIM INA DI PEOPLE BASEMENT AND 30. SOMETHING YEARS OLD AND BROKE YUH NUH see DI bloodcloth TITLE OF DI POST PUSSY ??? HYPE BUT MI NUH HAVE NOTHIN!!!!! So did FI di pussy dem WEH gwan bad like dem rich & nuh have nothing FI back it up !!! uno jersey people fool no BLOODCLOTH !!!!

17. How yuh let dutty bleach out Dave beat yuh AH seafood WensDay yuh AH him PIKNEY !!! David OUTTA all people ??? Him need fi GUH suck slim cocky and beat slim because slim always AH down talk him f**king idiot!!! King brown BWY wi need fi hear weh really a gwan ? Because wi nuh seh Dave come and leave dem comment early this morning !!! him want DI attention off of him so him cause a scene!!! Dave yuh nuh fool mi yuh no Badd a BLOODCLOTH yuh AH pussy!!!!! DI jersey people AH hype yuh up and mr FRASS from BX soon come check yuh because yuh AH f**k old child malester VEN!!!

18. DUTTY GRASMITE People Uno Come OFF Di bouy Davejungist name DUTTY people , a Dave make people know the Stay bad DUTTY black man queenbrown boy ,, Weh me hear inform pon the 2 youth dem a make dem Weh gone a prison n him just a come out a hiding on wa hype pon Dave Weh make people know him …..all Di one Duty Kingston him nex one queenbrown boy soon sell out

19. Nasty Kingbrown boy Weh u know bout street life me know u a work a whole food u beta leave street life in stay Ina u league ,Dave jiunglist a bouy Weh a do road long time deh bouy deh even clean n the nasty people den know dat ,king brown bouy stop wear u fuming fake China item dem n stop walk a tell lie seh u fuk Di gal den , stop if n look back u 9 to 5

20. Talk di things dem

Angela Dutty bowy Dave Junglist u so F**KG lie. I was right there when u an king brown bowy get into it. U never beat up nobody. U’ll idiots were wrestling like u on WW RAW Live TV, u pull candle holda and corona bokkle but still nuh use it. As soon as king brown bowy pull him knife uh run like f**KG Usain Bolt ah Beijing. LOL
    Y uh run? Uh neva wan a deja vu????
    Woooiiii, mi belly………

Kingston was right deh y u neva attack him like brown bowy. U fraid Kingston ketch anotha case? LMAO

21. Angela Dutty bowy Dave Junglist u so F***K***G lie. I was right there when you an king brown bowy get inna it. U neva beat up nobody. Ya’ll idiots were wrestling like u on WW RAW Live TV
    Uh grab fi candle holda and corona bokkle but still nuh use it. as soon as king brown bowy pull out him knife uh run like
    f*****KG Usain Bolt ah Beijing. LOL.
    Ah security Com paat it..
    Y uh run? Uh neva wan a deja vu? Woooiiii mi belly………

STOP TELL LIE AND TALK DE TRUTH

Di 1 Kingston was right deh y u neva attack him like brown bowy. u fraid Kingston ketch anotha case? LMAO

22. Dave yuh hop Pon pink wall bright and early this morning without even wash yuh stinkin mouth And come tell half DI story mi never know seh yuh run like usain bolt AH Beijing wen DI man almost nam off yuh face mi never know SEH a big boy can move so fast WEH was informa boy slim wen all dis AH gwan? Him a di one instigate di whole thing slim a pussy uno AH bad boy FI Internet and pink wall unuh AH pussy in a real life rrrrr

23. Kingston yu sen in junglist? Ok papa nothing noh wrong still, but please to mke the ppl dem know say if it wasn’t for dave bwoy yu uno have the few bat up and catch things them wa yu have. Kingston remember the hill noh done claim so why yu dash weh di stick weh dave gi yu? Dave a bwoy wa creep before him walk when him was creeping by a him pull yu out a the very very dark hole weh yu was hiding in, papa rememba? Now brown man, no my bad a mean judas when yu did betray junglist yu neva knw it did a goh catch up pon yu? Seet deh how was the candle holder, bottles and all a the things dem weh dave use pon yu ugly ass last night feel? The man beat yu like yu was him child…wanna be bad man kingston how yu neva help judas? How yea yu couldn’t yu know dave name junglist for a reason lmfaooooo kigston wid the china name brand clothes and boot dem stop shop pon alliexpress everybody know say yu things dem fake like yu skin color. Uno a talk bout dave chat him fren dem batty bwoy kingston a u teach him, yu rob off pon him go look a real rich life and stop with the ig richness again give thanks to junglist a him make u know say money can make yu piece a shit yu

24. Met I been hearing this incident all day but never sure who these people a talk bout but not I know it’s Shawn aka Kingston n Dave aka davejunglist . people let not be judgemental a talk fear , Dave is the Guy that bring Shawyn out Him Closet n introduce Him to a different life Meaning wear nice clothes , drive Nice car ,how to make money n suffort etc… so I don’t eat went wrong with Shawn n Dave but Dem go way Back from Shawn have him Old green Buick n Dave a drive The X5 truck ..So In Other words Dave is The dem Shoud never try Diss …don’t a know Who is This KingBrownBoy a where He came from . but Shawun A Dave sopse to be Bredda …So Poople Do ur Reaserch before u all be Judgmental

25. Well people from weh me hear brownboy adi snitch weh some Poople know ,him make come between 2 Fren weh a par Fi years n dem him a try talk seh Dave a chat slim true him see slim n Dave a gwayn good , honestly me think brownboy a one big bitch

26. Brown Bwoy mi don’t no why davejunglist take you from under yuh Haitian woman bed now yuh think you can come n hype pon di king , but member di road is a long journey to go, yuh did inna a big leagues now you inna ah fake league . Mi can’t wait fi see you next to yuh man Kingston inna di fake louisviittion fake China stuff dem 3 for 25 dalla , Dave junglist did up grade uno now uno want come bite off di man ears

27. who is this Dave Dave is who this what me here Dave badmind evertime jafari a keep party him run go keep party pon the same date Dave u two badmine wey u a carry belly far because banky f**k out u gal that’s y u jump pon the man date which u bloodcaat back pussy bout junglist

28. @mixup 10:33, you come a ask who is this dave dave? You blood clath know who is dave….how yu knw bout wa date and who fa date him keep dance pon….why kingston must send him duppy bad ppl dem wa a make it obvious say a him a do dis? Kmft

Leave a Reply to bitch Cancel reply