NUH MEK HIM MEK YOU BLEACH MISS

3 thoughts on “NUH MEK HIM MEK YOU BLEACH MISS

1. Yessss BEAUTIFUL BLACK GIRL! Don’t make these people with them self hatred issues & insecurities make you feel less than because you’re not a ‘fake’ browning!

When all of them are dying from skin cancer in 10 years & you’re healthy, then you’ll see that you made the right choice

2. Lady tek yuh L and keep it moving because yuh still sound insecure asf. You are no different from all the other insecure women, who despite having everything going for them, still think they’re incomplete without a worthless ‍♂️ to fuck shid up..

3. Poohchiney mi nuh insecure not one bit yu a di one guh tru all a dis jus fi put mi up on pinkwall yu and yu fren dem..Unnu chat to much it cum back to mi seh a yuh still.. Yu life sad gyol yu is 26 n still live at home wid yu madda n yu auntie and sista a Share bed..Yuh nuh wah mi mek di world know how dunce yu are..Mi will send yu picture n voice note lil girl.. Yu mad mi nuh affi gu a obea Mon fi tie man…Him wah leave and ya leave suh dats why him beat yu bad when him ready and all buss up yu fast yu nu ave nu ambition gyal… Mi nu kno how children hospital hire a dunce batty like yu but since a only toilet yu a clean mi can si why now…Somewhere in Jamaica right now a gyal Weh doh like mi have mi picture ina har phone PRESSURE DEM‼️ Yu might afffi get admit to hospital cos yu sad bad…..All di man yu seh yu a tek and yu cya even get a proper bed set dat bed set from di 80’s mi love out datedBut yu a hot gyal…. mi weak gyal bye and cum offa mi name now‍♀️‍♀️