NUHDIRT HEADACHE

Tiffany a full time now you fi leave hamma alone because is not him get you pregnant after u have Essie nuhdirt,hamma nuhdirt, an Neely blacks a f**k you at the same time you get pregnant by Neely blacks an wanna give hamma nuhdirt but just tru the man tell you say u need fi go fine your right full baby fada u a take set pon the man BBC frm here before last till now an u can’t stop now no man one man can’t a mad one girl so an the hottest ting to she 3 years older den hamma no man Tiffany u can stop now because a 3 Man U did have a f**k you one time you too bad lol what a good thing hamma a nuh fool because him wuda get a jacket weh nuh fit him dwl Tiffany Jacket stop wear lol no man Tiffany you too bad

7 thoughts on “NUHDIRT HEADACHE

1. Nudirt suss and no punctuation again? Eight sentences, no comma or full stop insight. Mi wi wait pan smaddy fi ready a gi mi a synopsis of what was said.

2. Suh den wah if di pickney come ana fi hamma own???? eeh louuuuu gal whey send dis een????? wah if a hamma own??????? hello???? mi talking to yuh! hamma a f**k pan yuh. yuh bloodclaat yuh hunnu dead in yah…. today a friday an ano latty in yah.

3. Girl a you a mad over hamma go take some English lessons and leave the girl alone. One thing wid me enuh, NO DUNCE GAL can style me.

4. It look like hamma beat yuh bad. Him get weh him want and cut lef yuh. Unun bitter when unu get weh unu deserve eeh. My girl guh get a New First Aid in English $1000 at Kingston Bookshop. Hamma some grammar skills inna yuh head.

5. Suck pussy Charlene or suck hood tiki boo or yamn buddy dollybody unu come suck out mi hole kmft ….i don’t even know unu Hamma a blood last somebody have cry eye wata ova me me Nah ask Christ that Hamma suck pussy inn real life that’s y if dollybody say jump the big hole boy affi jump kmft Hamma a somebody …Hamma fi mine Quan and own him up to horse body Kay hate unu suck pussy charlene don’t Mek mi hold you and tiki boo hold yuh ground …stinking lice beware Cuz ya get it

6. Unnu a a call up Charlene name dutty Tiffany wait till we buk u Charlene call u last night and u a gawn like baby to rass BBC bottle and a jus call that stale pussy Tiffany suppose a step we did step to u till u seh u a call police u a pink wall bad gyal cause u a bait any day name day u think u bad r ready tell we the time and BBC place com suck me fren nice clean pussy a matter a fact scratch that cause u mouth goodly infect to the amount a dick u suck and pussy yaw suck, get a f**king life him done dash yuh one side move on mon you pathetic bitch is like you never christen mek you suh taunt… when you was play bad gal role do it in the streets not from behind your phone!!