NUHDIRT LADY

Charlene how Yuh dweet really zero down yuh self fi tek the people dem baby daddy how yuh manage fi tek hamma NUHDIRT Inna really seriously boy like a him gyal nuh fi tek cuz Hamma play like him star and him have two pickney and act like one boy like that certain gyal nuh to tek cuz that bullshit weh him gwaan is that paper a sell bout him ya now him fi gweh …but Charlene Yuh serious tho Yuh all frequent at his home tho lol like how Yuh frequent with him and your now in the equation talk some sense Inna him same like how him can put you up him can put up him child and do right by him child if ya real don’t be like dollybody Kay weh stay bad Inna real dwl but Tiki boo a ediot cuz Hamma NUHDIRT couldnt touch fimi pickney and him nah GI him nuh par no sah it sad nuh rahtid seriously tiki boo waan bbydaddii and nah use she gyal just fool…Charlene all your paper a sell Yuh sadable and worthless hamma NUHDIRT really gyal like you mek him feel hype Or mek him feel like him have power …#senseless

19 thoughts on “NUHDIRT LADY

1. I’m here for the suss like everyone else but lawd diss a get from bad to worse. 12 sentences and only three full stops? Di long everlasting sentences a kill mi. Mi juss a read a guh wey suh. Unno fi duh betta man. Mek a guh tek 2 extra strength panadol cause diss gi mi serious headache an blur vision. #Everyone wants to drop suss but no one wants to punctuate.

1. Same here! Me stop a de part bout “tek hamma”.

De girl look like one animation character 😀

1. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak A cannot manij :ngakak whey di baby milk deh :ngakak :ngakak :ngakak :nerd

2. Oh my!!Apple we like her..oh yes!!gwaan through Charlene..or better yet. .come through! !

3. She cute and face smooth, even with her nose that looks like gate when it open she has beautiful eyes, Sender? how much time people go tell you all insecure females this? NO WOMAN CANNOT TAKE A MAN IF HE DOES NOT WANT TO BE TAKEN! If you are the man baby madda, move on my girl leave him alone his karma will catch up to him, but leave this girl alone because the MAN is to be blamed not her.

4. Marie mi trust your judgement, wey di suss a sey cause all now mi caan dun read it. It a stress mi out!

5. Smaddy read quick an tell mi awah a gwan uppa tap deh…. duh! Mi get some but mi nuh get all. dis seerus yuh f**k no man!!! :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak an nawmallee mi get it all when it bad but di is really bad mi confuse yuh f**k.

6. Mi wah know why unu nuh wah use punctuation marks when unu a send in story? God know these long run on sentences challenge mi fi try understand the story. KMT CHO!!!

7. he did what? and she did what? and the baby, who? what? the cow jump over the moon/ what? a mi mother yuh just tell mi bout? what? just in case thats what you said. go s**k yuh madda back.

8. I couldn’t understand 1 ting weh she so-call write, mi just give up. The girl uppa top pretty

9. ” Charlene all your paper a sell Yuh sadable and worthless ”
    Yea..that part gets me every time. .but after reading it 44 times from morning. .mi a go try..cho where is Quena when vitally needed to translate?…anywayz I gather. .

Charlene lower dung herself to grung zero as a result of not only taking ppl babydaddiii but ” THE Hamma Nuhdirt hiself!!!”

Ok good unno a follow. .we clear pon the gist? ?ok as we proceed…

Apparently he has the audacity fi a put up Charlene but not him pickneys n to mek matters worse we are to understand “papers a run enuh”!Apart from the men tekking sin,Charlene further sins seems to be not talking sense into the shared fellow’s head fi mek him do what sender demands.

At this stage enters dollybody kay n tikkiboo who we are told are really two idiots because some touching of pickney gwaan n pon top of it hamma nah give dem any par.Sender is saying that couldn’t happen to her but it’s not clear if she means hamma couldn’t touch her pickney or him couldn’t touch her pickney AND REFUSE TO PAR WITH HER..ONE OR THE OTHER BUT APPARENTLY NOT BOTH!!

Finally n my favorite part that made my week n brought bk glorious fond memories of my grammar policing days…

I think sender meant to say

Charlene all your people are saying yuh sad n worthless. I could be wrong but that’s my best takeaway n translation. ..bear in mind I’m no Puertoricanquena!!Have a lovely evening all.