OH LAWT

0 thoughts on “OH LAWT

1. Nasty Ghinelle my god you not even post condolencse the man father funeral was last night. and you on instagram cussing over dick? which baby father you talking aout you have about 10?

2. Ghinelle a idiot…jealous she jealous. Ghinelle a YOU bun di man. Mi hear a few man talk it seh yuh front smell a way. All yuh do is walk, hide, and sleep wid ppl man wid yuh lean batty. Di gyal a madddddddd yuh. From wah day yuh move like yuh a bad gyal. Every min yuh deh pon IG a cuss ova buddy. If him a sleep wid Marlene wid out protection and she suppose to be di side gyal, then him surely SLEEP WID YOU WIDOUT NONE. SO YOU DID HAVE DI CHLAMYDIA TOO. Nasty Ghinelle weh give birth and still look like dem left di after birth inna yuh belly di way out it still big and round. A you SICK STOMACH…

3. Ghinelle you one wicked evil bitchhhh. You have the disease too boo dumb f**k I guess snoop need to get check also with your devil infected pussy. You not planning to keep your party again right acting this way.

4. Dirty ghinelle Natalie 106 need to give you a next ass whipping again that you cant recover from. Raoul would be a fool to ever sleep with you again your a disgrace. Atleast the girl std can cure remember I work in rite aid pharmacy where u bring your valtrex every month to fill why you don’t talk about that. Ghinelle I will put your info on blast and when I’m done with you I gurantee you will not be stronger than yesterday you will be cripple

1. If I was this person called Ghinelle n I really take valtrex from a specific rite aid I would sue that RASS rite aid cause this dummy up top just disclosed private medical info so U could be a rich valtrex taking person

5. Raoul that’s has no front teeth this nigaaa can’t even laugh or smile that work at kfc. He don’t have no ambition who the f**k care….

6. EVERYBODY WAAN JUMP PON BLOODCLAAT GHINELLE LIKE SHE AH WEAK FENCE!!!!! WHAT A WAY UNNU SURE AH HAR!?!?!

GHINELLE TEK BLOODCLAAT RAOUL OUTTA HIM MADDA COUCH!!!!! NOT OUT OF THE WIFE HOUSE!!!!! RAOUL HAS A MODUS OPERANDI! HIM WORK HIM WAY IN AND SICK YUH LIKE A LEECH! RAOUL WIFE TEK HIM FREN SULLO CAUTION, AND THAT WAS THE DEMISE OF THEIR RELATIONSHIP! RAOUL WAS SLEEPING ON THE WIFE’S COUCH AND WOULD NOT LEAVE, UNTIL THE WOMAN HAD TO BRING THE SAID FRIEND, RITE EEN, AND TEK HAR F**K INNA DI BED WHILE HIM INNA DI COUCH, AND STILLLLL HE WOULD NOT LEAVE!!!!!

NOW FAST FORWARD THREE YEARS, GHINELLE TEK HIM AND TEK HIM OUTTA HIM MADDA COUCH, AND AH AH DEM LIKKLE FAMILY THROUGH THICK AND THIN! NOW GHINELLE FOUND OUT THAT HE HAS BEEN MESSING AROUND WITH A 41YR OLD ALLEGED NURSE/INSTAGRAM MODEL, WHO IS MARRIED, NEWLY DID HER BODY, AND AH TEK (LITERALLY) DANCEHALL BY STORMMMMM!!!!! SO GHINELLE PUT OUT RAOUL, RENDERING FREEEEEEE TO GO AND LIVE HIS LIFE WITH HIS NURSE WHOSE HUSBAND FOUND OUT SHE CHEATING WITH NUMEROUS MEN, AND LEFT HER AND MOVED TO JAMAICA! NOW RAOUL REFUUUUUUUSE TO COME AND GET HIS THINGS OUT OF HER HOUSE, BECAUSE HE IS “NOT LEAVING HIS FAMILY!”

RAOUL AND HIS NEW FOUND “IT” GIRL NEEDS TO STOP CALLING GHINELLE’S PHONE AND LEAVE HER ALONE!!!!! GHINELLE REFUUUUUUUSE TO BE ANY ONE’S FOOL!!!!! RAOUL WENT AS FAR AS TO TELL GHINELLE THAT HE “DOESN’T WANT MARLENE, SHE GAVE HIM GERMS (CHLAMYDIA)!” NOW YOU WANT “YOUR” FAMILY???? YOU AND YOUR GIRL GWAAN WID UNNU GERMS, GHINELLE AND HER KIDS DON’T NEED IT!!!!! ENOUGH IS ENOUGH!!!!! THE POOR GIRL STRUGGLE FI MAINTAIN SOME SEMBLANCE OF STABILITY AND A FAMILY AND YOU AND YUH BLOODCLAAT CROSSES WAAN COME BREAK HAR DUNG!!!! UNNU LEAVE HAR ALONEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!

1. Ghinele you heartless bitch I cant even believe you on here with this shit nd the yute father don’t even bury yet. Don’t you have a heart .. let he man grieve in peace you wicked evil heartless whore. Have some respect for the jacket pikney you give Raoul. That supposed to be her grandfather that just died.

7. UNNU DONE GHINELLE AND LAUGH AFTA HAR SEH HAR MAN NAHVE NO FRONT TEETH, BUT WHEN GHINELLE TEK HIM AND CLEAN HIM UP, DI WHOLE AH UNNU A RUN COME, LIKE HIM GROW NEW TEET’, HIM NUH GROW NONE!!!!! AH DI SAME NO TEET’ RAOUL! BLOODCLAAT!

8. UNNU AND DIS HERPES ARGUMENT! ANYTHING WEH GHINELLE HAVE, HAR BABY FADA HAVE, CAWS HIM F@CK AND SUCK OUT HAR OLE EVERY NIGHTTTTTTT!!!!! SUH UNNU DUH DI MATHS!

1. LMAO at Ghinelle poor thing you get what you deserve a shoulda AIDS unnu et you nasty bith. A wha suh bout Raoul where the next 10 baby father de..BITCH NO MAN don’t ant you DANCEHALL MATTRESS ABAYYYYYYYYYYYYYYY BITCH F**K N DUCK A YOU THAT

9. @oh please, YOU AH DI WEAKEST/DUMBEST BLOODCLAAT LINK!!!!! YUH DUNCE NUH BLOODCLAAT!!!!! WHO WISH AIDS PON ANYONE????? ONLY A DUMB F**K LIKE YOU! WHAT AH WAY YOU/UNNU HATE GHINELLE!?!?!?!?!?! AH WAH YOU WANT A SUCK OFFA HAR PU$$Y TOO???? GO TO SCHOOL BITCH!!!!! AIN’T NOBODY GOT TIME TO DECIPHER YOUR BULLSHIT!!!!! AH WAAN THUMP YUH INNA YUH BLOODCLAAT DUNCE HEAD!

*BRITISH ACCENT* F**KING HELL! THE HATE IS RRRRREAL! DAT BOTCH SAID AIDS!

1. Is you dem a talk? Me a ask cause di way u a go haad.. Only god can come tell me say is not you name Ghinellie? It is r here

10. Who wish Aids on someone tho… F**k & duck after three years tho. Oh please. U dumb as f**k plus we can’t figure out u gibrish dummy

11. @YASSSSSSSSSSSSSSSS!!!!! THE JACKET! THAT’S WHY SHE FAYVA HIM SUHHHHHHHHHH!!!!! EYES, NOSE AND ALLLLLL, ALL SHE NEED NOW AH DI NO TEET’ (WE AH MAD UNNU!)!!!!! TOO BAD YOUR OWN FAYVA SOLLO CAUTION!!!!! JACKET!?! DAH ONE DEH CUTTTTT TO BLOODCLAAT FITTETH (YES FITTETH, BIBLE LINGUA), BUT NOT EVEN THAT “JACKET” CYAAN GET HIM BACK INNA DAH HOUSE DEH!!!!!

12. @oh please the jacket cut to fit look like Raoul with teeth. That’s y him love her so!!! Y u mad bcuz the girl baby look exactly like the man & she show up your jacket!!!!! Innocent child….that jacker is all over that nigga Instagram tho

1. LMAOOOOOO no sah Bitch yo need help… yuh sick inna yuh f**kin head… Nobody but you GHINELLE fihtin over Raoul and if me ever so desperate fi f**k Raoul and breed PLESEEEEEEEEEEEEEEE somebody cut out my pussy dash it way sew up mi womb burn my tubes. Raoul could never smaell my pussy not even on my period much less f*k me… you woulda better off give smaddy else yuh pikney than to brag bout that de bruk pocket bwoy way a mad yuh…Have some pride bitch ..

13. @oh please, unnu f**k worst than Raoul and hide it, and naah get nuh KNOWINGS!!!!! YES, Ghinelle tek Raoul, fall in love and get a SWEET baby girl, AH BLOODCLAAT WAH!?!?!?! DUMB BITCH! YUH HAVE SOME DUCKING NNNNNERVE!!!!! GHINELLE MADA NEVA REALLY TEACH HAR, AND SHE NUH WAS LEARN HOW FI GI NUH MAN NUH JACKET!!!! AH BETTS YUH GUH KILL YUH BLOODCLAAT SELF AND STOP TALK, THIS MINUTE YUH SEH “JACKET”, NEXT MINUTE….FIND FI NEAREST TOILET AND RELIEVE YUH MOUT’, IT FULL AH SHITTTTT!!!!!

1. @met we nuh pet ppl say she tell the man fi come ten out him clothes dem. But all now him nuh turn up because him no wan leave him family. I doe feels is DAT.. After reading her letter mi feel like a true him homeless and Dont have nuh way fi go.. And u also mention say the woman husband find out so she homeless to. So u really mek Raoul a use u house as storage? Lmfao whoun sure a nuh Tina give him the germs? Mi see dem say all she a sleep with him to..

1. Ghineelle yuh better stop while you ahead. Your mother did try with yuh. So stop try tarnish the woman. But she couldn’t manage yuh nastiness. After you screw har man and breed she send yuh way and yuh run off. She keep the pikney a Jamaica and raise it as her own son.. Ghinelle don’t make me put out all your bznz.

14. Ghinelle a waste matter walk n f#! K like dawg an cant keep a man with her sour front, one big ole mixup not even a fren she can keep that gyal name ghinelle a pure evil, mixup n love run een pon ppl….plus she inform pon the man them on 226 mek feds pick dem up bitch u think u gonna get green card by snitching u better make sure dem put u in witness protection as well smfh

15. @we no pet ppl aka f**k box slut bag ghnielle u no kno nothing abt the woman..the woman no mix an mingle with dutty bungle so dnt come on JMG with your bag of lies u better stop f**k/suck down the BX..stop do 3sum with ooman/man & animals ..mi kno u a mad ova the only man weh ever claim u but that still never prevent u from a raffle u belly ole pit toilet gal…instead a come ova ya cum gwan like u a house wife(cnt turn a whore) come tell we bout the battery dem wey u get an leave educated, naturally beautiful and successfull ppl alone#beyfelcia

16. @Wnpp, u know i was wondering if it was the same Raoul whe married to tammy who is SOLLO-CAUTION side chick…What a saga?? I guess it is..

17. My first comment is to Love: Have you ever heard of HIPPA or PHI? If you not sure what they are google them. An being that you working in a pharmacy you should know all federal and local laws about pt privacy. Second comment is to oh please: You sit there wishing that girl contract AIDS… I don’t know her…But according to some of these comments it seems like she get’s around. However she might be the type to run around and don’t catch AIDS. And you might be the one who seh one man to your ting and you might be the unlucky one. So be careful what you wish on others.

1. If I was you I would make sure she nah f**k your husband cause nuttin nuh pass this stray pussy bitch.

18. Di wife did a mad u now di big woman a kill off Yuh rass f**ka yuh u too evil after u breed so much time n none a Yuh babyfather dem nuh look pon Yuh n dis 1 no teeth bwoy stay wid yuh u still walk n f**k all a f**k 2 man Inna 1 crew di bwoy nuh must f**k to nasty mix up gal nun body nuh sorry fi yuh nasty rass look weh Yuh do to 106 plus everybody else weh was Yuh fren n Yuh mix up di people dem u a wicked mi wonder how u sleep a nite bout u a put out people pic only ting u fi a put out a yuh nasty hole fi SUN bitch mi hate yuh man looking over grown mix up lying Rass nobody nuh like u a farrin now u start ran backa Dora thru nobody nuh wah b Yuh friend cos u a MIX UP but we soon hear bout u n Dora look all weh yuh do to di man dem a 26 thru Yuh nuh pay rent n di people dem want u out u a wicked bitch u think nothing a reach u yet nuff more lef fi reach Yuh cos u a wicked met da gal yuh nuh easy mix she mix Yuh n cut up herself n send police fi Yuh she bad like DAT met a Di devil himself daughter DAT believe me wen I tell u oh

19. She lie badddddddd n love cry wen she a lie runnnnnnnnnnnnnn✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈anything weh move jump pon it stay far fr she a di DEVIL dat

20. F**k DAT girl she a wicked
    Do u know what she did to 106 knowing DAT the girl nuh ave nuh papers n di girl ave her pickney dem knowing DAT she’s lying most importantly knowing dat was her f**king friend she a wickeddddddddd she fi drop down n DEAD AIDS aguh tek too long fi kill she she need 20 Inna har head today

21. Ghnielle u no that ur babyfather don’t want u with ur big hole!!!u f**k all of Bronx !!!!! Just watch ur back bicth !!!

22. @Highly Concerned, yes hon’ him same one!

@Mitellditruth, I AM NOT GHINELLE! “The woman” nuh mix up wide dutty bungle, but she f#@! Raoul though, so anything weh unnu seh Ghinelle is, she is that and much worse, caws she have a dirty habit weh cause har husband to leave her and go to Jamaica, open his new business and find ah BRAND NEW GIRL!!!!! I wonder if she got domesticated, so so f@#! cyaan cook brown stew fish!

23. @Wnpp if u a no infested ghinelle u a one a har combolans(birds of a feather)..who can be worst than her when the CDC & hazmat team a look fi har b/c her only contribution to societyis to add to the pandemic of STD/STI…the
    Lady not f**king u man ghinelle so stop been paronoid and trying to tornish her good name..Her husband is in JA running their business & if him hve a cocky cooler when she is not there so be it but when she land all dolly house mash up..she a goodas in every sense of the word a fi har name start off the good book..so her cooking/cleaning is up to par..her husband love her world w/o end….u & condeam hole ghinelle fail wid the bag of lies..her only mistake was to be friendly with rauol so him rabbid f**k box pass round donkey can bright enough fi pass har place with decent ppl

24. @wnpp if u a no condem hole ghinelle u a one of her combolans(birds of a feather)..who can be worst than she? When the CDC & hazmat team a look fi her b/c her only contribution to society is to add to the world pandemic of STD/STI?..the ooman not f**king raoul so stop trying to tornish her good name..the ooman husband loves her world w/o end and he is in JA running their business, so if him hve a cockey cooler when she is not three so be it but when she land all doll house mash up..she a goodas in every sense of the word so har cooking/cleaning is up to par a fi har name start off the good book..her only fault was to be friendly with raoul so him rabbid pass round donkey can try tek libattey with decent productive ppl..ghinelle hve bigger problems than the lady wey not looking@her as mi sey she no mix or mingle with dog vommit..ghinelle go find anew pharmacy to fill your prprescriptions for you infested body, u not in her league or class.