OH NO

0 thoughts on “OH NO

1. Mi know dem seh the camera add 10 pounds, but can a camera tek off the whole if your hairline all the way back of your ears? If so the camera betta nuh romp wid mi and the camera fi kool now. Look how it spoil the girl vehicle selfie.

2. GM Met and Metters….dem say if yu nuh have nutten fe say, keep yu mout shut…so :mewek :shutup: :shutup:

3. Me say, i waan predway…Why???? where are your edges my gurl???? a waan dead….waieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee…@Met, the lady hair have no beginning…Har fone wiked eeh???

4. Dem photoshop suh til it clear weh all di headline! Like a category 9 hurricane pass Choo desso! Blame it on the App is all I can say!

*But she say no, look at me oh from head miggle to brow, wah real-ly gwaan yasso, nuh ask mi mi nuh know, not a bombo, forrid (forehead) big nuh blow wow, madda cudda wah mi duh yo’, mek yuh birth mi so, forrid nah ‘top yasso, buck from yah guh Timbuktu!*

5. All dese years, now fi finally understand how it look when ‘pitchary draw brakes inna drancro head’ :ngakak Dat nuh worthy fi post, my gurl dem pitcho deh fi dash weh..:ngakak