ONE LINK MOVING STINK

Met da one hot hot hot. One stink(one link) crew at dem again. Memba di top dawg unu did post who did breed di look alike sweetheart a while ago??….well wifey over here a stress and mad out. But true she a party queen she try fi keep a brace face. And now u have one loud one weh turn runaway groom. Him a do up di likkle gal bad weh have him last kid. But next baby on the way shhhhhhhh

9 thoughts on “ONE LINK MOVING STINK

1. Lawd Gawd a nasty Scarry dem a talk ? Idk a wah bout him so. Mi fren nah stop f**k him. Him class up Toya so bad Met bout she a cruff an waste gyal. Mi fren know everything bout ar an nuh stop gimme joke.. personally mi no like him but him mussi a f**k r suck good cah mi fren love him off but a no baby to mi fren so a muss one next idiot a breed fi di hype.

2. Talk truth who business wid one link?
    Idk who trick these bitches that these niggas got money
    They mediocre as fck

3. A dutty Kevin dem a talk. Melissa know she been a get bun and always ago get bun cause me know gal wey Kevin use to mine straight out. why the f**k she a mad? She never say har pussy great lmao #Icant. man a alligator skin dem dancehall gal yah have just a tek disrespect so left right and center. Claim unu a the best and unu man treat unu like the doormat. It’s not a good look.

I agree with anon 3:51. The crew a dem need fi put ina one barrel n roll wey.

4. @Anonymous, so true! I think They are broke as a church mouse now and play it off very well. Honestly, I knew this was going to happen. From Kevin, Pops, Daba, Lance, Nester and the rest a crew don’t have common sense and they are never-see-come-see. Them and their female companions all need to go do a 9-5 especially the so-called garbage in queens who claim say she hot and run dance hall. Shame on them! Rent problem a kill dem plus them soon get expose in AZ.

5. Unu fuk off and left the ppl them unu always bring them up them hype unu chat dem chill unu chat all who a chat a some bitter bitches weh get fuk and duck unu gwee and low the man dem low dem woman cause nuff a unu man a fuk pan unu too but tru it no known. Unu sick mi stomach nasty pink wall ppl dem…

6. Senda, wen yu a send in a story just write it straight with the right name dem instead of all dis ( top dawg, lookalike, baby madda, likkle hot gal) go round and come around. Remember u are anonymous to us so it just make the story sound crazy. Please and thanks.

7. Expose these men why not? DH men have been getting away with woman mining them, disrespecting their women, having trailer load of kids if you expose them you may save someone from their bs!!!! Talk di tings dem. F**k theses low life dudes. I don’t know them but I see a pattern in DH. Is like dress up, don’t work, and scam ppl. Take them awayyyyy

8. The sender nuh have nth to do one link is no more unu blind jus nuh have nth to post lol stupid Jamaicans