ONE MORE TO GO KP

11 thoughts on “ONE MORE TO GO KP

1. Sister Kimberly Kimone Kimani Kimmy Kimarla Kim Possible a seh the earth is full a badi tek time kill dem nuh more space nuh deh fi tek dem in bury dem,guh ez muma sas crise yuh jus a dead dem suh

mek i :tkp

2. Dolly shopping. Spree pon IG Picts a give Kim headache ” Kim while u dashing dutty water Dolly gone way up dollars a run pon the doll hush Kim .

1. No matter who she a fling wud pon is TRUTH she a talk! F**k up thing is to fling wud without truth…Kimpossible do truth.

3. BOASSY DOLLY SHE A TALK, BECASUE SHE DEH PON SNAP A GO HARD WID GUCCI SHOPPING BAG AND THE WHOLE NINE. SEH SHE DEH A MALL AND BARE THINGS WITH SHE AND KWESSY. LMAO THE KISSES LOOK SO FORCED AND FAKE QWESY U CAN SEE YOURE NOT INTO IT … KIM A THROW WORD PON DOLLY

1. …Gucci ‘Pre-Fall 2015 Sale’ ending email a hit since the 15th 😀 guess a today she collect fi the ‘deepthroat’ fi dat nigger sneakers and belt :think:

KIMPOSSIBLE TO THE RASS WORLD! TEK IT DEM MUMMA!

4. Kim me lose offa yuh big time … U cum like a big lesbian weh up set Becuz woman don’t want her … Kim please low the woman and go find a big dildo stick Unda yuh and stop watch dolly pum pum ….. U salt bad everybody a live them life and u just a watch out ppl private parts lol

5. Kim bitter bad. If the friendship end then fine. But stop dash yuh wud left right and centre. Friend like Kim mi nuh want. It’s like it a mad har say dolly naah chat to her. All if a Kim stop deal wid dolly first can bet say she did a expect Dolly fi come beg friend. Kim you’re so sad. That’s why God never give u beauty and a soft body cause u wudda too hype wid it. Kindly leave the young girl alone to her destruction is why it bother u so? Get a life Kim. All these antics making u look like a crazy mumma lesbian.

6. Kim a gwan suh wid Dolly because Dolly did a done Kim wid odda people. we are all humans; if you loyal to somebody and dem guh round a chat yuh, human nature aguh mek yuh done har back to. Leave Kim alone, a fi dem ting. Dolly chat Kim, suh Kim a chat har back!!

7. Dolly is no Fren she chat down to her sister with kwesi and that a facts cause him talk say how much him coulda f**k sweets too cause a tru she no AV nothing cause she ever a come round inna her short up things dem dolly a poison she go Fren kwesi Fren them then turn round mix them up that girl is not good