ooh never heard of her but she like dah one deh wen mi ere it mi seh :nohope: chune bad still GOD A GOD
yes a like it……………u know spice was a christian someone told me..but mi nuh sure if mi eva hear har wid any gospel tune..maybe she shudda try it
Vegas a do him ting musically, and mi rate him fe dat. Who can disagree wid a song like dis – that Massa God a God ? Reply
why spice haffi stawt it cho
ace cum lissen dis
Not spice oooooooooooooooooooooooooooo
soun like har ok mums
yes but is a girl name latty j
ooh never heard of her but she like dah one deh wen mi ere it mi seh :nohope: chune bad still GOD A GOD
yes a like it……………u know spice was a christian someone told me..but mi nuh sure if mi eva hear har wid any gospel tune..maybe she shudda try it
dem seh god can help anyone who turns to him so she might stand a chance
u know u nuh easy :tkp
We sing this in church!! But a faster beat! Big up Nazerene Worship Center, Mt. Vernon!!!!
Vegas a do him ting musically, and mi rate him fe dat. Who can disagree wid a song like dis – that Massa God a God ?