ONE PIECE A MIXUP WID ERICA OUTSTANDING

FROM MI BORN MI NEVA SI DEM LEVELS A WICKEDNESS DEH YET…ITS TOO MUCH FI WRITE BOUT NOW SUH LATER MI POST…THIS IS A VIDEO WID DINO AFTER HIM CUSS PEOPLE FI ERICA HIM FIND OUT SEH ERICA A TELL PEOPLE HIM HAVE AIDS AND A LOOK MEDICATION..WHICH HIM SEH IS A LIE

5 thoughts on “ONE PIECE A MIXUP WID ERICA OUTSTANDING

1. When they said that the devil makes work for idle hands, they were talking about Erica. This ain’t even a quarter of the mixup. Erica needs all kinds of help including psychiatry and spiritual help. Erica did you collect your son as yet ???????

2. Before she go set her priorities straight with her child if you look at her fb page she post a gal too that she say have aids
    Erica is sick the girl fe Sue her she nuff stop lose with big food and a gawn like she rich and can’t help her child she wicked eeh

3. I affi put my 2 cents inna dis ya one tu.. from mi start follow erica I feel like she well set and comfortable inna ar life.. mi always did rate ar and respect ar.. but one day she see sey mi like ar ex Kingston pic and the big woman inbox me and gwan di most way.. I cyan explain why she get off soo soo bad.. I tell ar sey I would try to help ar wid ar son cause I av nuff space fi keep him comfortable.. and the lady class me TPC..mi sey mi affi unfriend ar and let ar chat. I feel so sorry fi ar cause a lone modeling she ah do inna life..so so sad to know dat ar son dont av a fadda fi help him and love him.. its NOT ah good look attall!