ONE RULING COX

0 thoughts on “ONE RULING COX

1. that boy name nully need to go bathe, and stop walk and follow behind man and like man things.sone gal a talk bout wife.teka married and nully married so how come she a,nully wife. that boy **k all in a,teka face. him f**k all her customer and chat her how him dont want her.him beat her all the time becsuse lava dont stop f**k her.him get shot a england cause him chat too much. in come to America same way with the chatting.a me fi tell you. a that fi hapoen to teka .a hype she a look after nully weh no get no stripe.she no have no ambition.her self esteem low like frog belly

2. Met- yuh title dem eva a mash mi up del! Di first ting pop inna mi mind was inna Lord of di Rings when dem say “One ring to rule them all”, lol… well dis yah a muss “One hood to rule dem all”…As for di topic at hand, lady hush…it hot when di man jus a flash di hood inna all direction like when you a water garden wid hose….but huh bother come in public and denounce him den go back aid him. Take up yuh remaining pride and keep walking.

3. UNNO LEAVE ENGLISH ALONE STR88888. HIM F**K WHO WANT AND F**K WHO HE DON’T. DI LADIES DEM LOVE HIM BAD BECAUSE HIM CHARMING AND CUTE NUH BLOODCLAATE. BIG UP YUH GOOD HOLE TEKA CAUSE YUH HOLD HIM FI DIS LONG. HIM NAH GUH NO WHERE. DONT MEK WEH DI DUTTY BADMIND PPL DEM SEH MASH UP YUH NICE LIFE. DON’T GUH HOME AND ARGUE WID DI MAN EITHER. HAVE A HAPPY LIFE WID YUH CUTE AND SEXY MAN NULLY. BIG UP YUHSELF ENGLISH. GYAL FI GET F**K AND DON’T ASK HIM Y.

4. all you weh a tell the girl fi stay with the boy. dont have no self esteem either. you walk and make man use and abuse you. that’s why you a encourage her fi stay. you a evil and dont like her

5. Hi Metters…this is Teka…I guess I made it to the “Famous Wall”..I’m human and yes I obviously I gave someone what their poor heart desire…I’m a big girl I can take critism..we make our beds so we should lay in it right…
    I won’t be the 1st nor the last…
    I’m shocked at how many enemies I’ve earned due to my relationship… People who dwell in other peoples lives waiting for misery are the most miserable….
    Imma continue to hurt a lot of people…(with success)..I’m put down so I can look up….Cheers to the bitch/s that hate me…ps…thanks I need some bznz…why y’all couldn’t send the lady some nail designs…..damn

6. Teka go sit the hell down Nully mouth stinks f**k outter here h0e…. And cut it out that man def don’t big you up the way you big him up …… And when did girls stress over the driver lol you low life nail tek. He old and washed up how about a round of applause.

7. Teka nully hate yuh stop the bullshit.. Don’t define him as ur man cuz he’s not owning u.. Woman to woman u need to pick ur shame tree off the ground and walk away with the little pride u might have left before he takes it all away from u..

8. Y’all bitches really hate this girl…@ anonymous u got the most issues with the girl… She makes her own money how low life can that be? If Nully nuh want har how come y’all know about her? Shi a stir up a whole heap a anger mi nah lie

1. wat a way unuh knw nuff bout d ppl dem life…go investigate bout unuh man n low mi nail tequ,,a unuh a low life fi a f**k her man n go sit inna her face n do unuh nails n go d extra mile fi knw who she b…nuff a unuh a talk n unuh man nuh better…. wipe shit off unuh nasty mouth b4 unuh start show ppl fi dem shit…ppl weh have too much time fi knw bout ppl life story a dem ppl deh a low life…d hole a unuh man a clean up all a ny n beyond unuh need a talll glass a teka acetone…..

9. @ Anonymous empty barrel’s makes the most noise. so nully nuh talk about teka right? ? I hope him talk about u bitch… cause nuh body nuh know youtoo. thank GOD for computer cause mi bet mi life nuh a unuh chatty mouth weh deh behind pink wall a write and a chat up unuh dirty mouth cannot step to mi fren!!!!!!!!!! everyone is a fool to what they don’t know, until you do. bitches unuh claim say she is a low life nail tek and mi pretty sure she neva beg unuh a night sleep or a $1 to buy a polish. teka big up stre8888888. welcome to the pink wall star girl

10. Woeee mi clean nail tech a cause a whole heap a ruption!!! Nuff a unnu know unnu man a walk and f**k and live wid it..so f**king wat!!! A him nah lef!! Lol., when shi confront di dutty bitch dem dem have peer story!! A unnu a mascot lol.. Everybody a fool to weh dem nuh knuw. If shi knuw now a full time. Unnu guh suck unnu mumma. Teka a good good gal. All unnu talk fi unnu shit stink worse…big up mi nail tek yah hurt nuff gal head

11. One ting mi know nully mouth stink like a load of shit…no lie…di heap a gold teeth dem inna him mouth mek him breath very stink….other than that him always smell nice n dress nice…him did a look mi but I doe like stink breath,dat shit get my spirit cross inna mi…ah swear….wha bout di likkle mawga girl inna di hair store pon 241st wha him a f**k???dah likkle young girl deh..

12. but what a way innu all up inna dem life story !! it bun mi fi some of innu! innu love dun ppl bout them man and innu man a do worse! stop it !!! I wont say what the guy doing to her is right because teka is such a beautiful person ! and so motherf**king what if she is doing her thing , dutty nully a do him thing too big motherufkcing deal. Yall be so quick to mind a next gall business and yall love life is in shreds !

Leave a Reply to Talkdtruth Cancel reply