ONE WOMAN WANT IT LOOK LIKE A MAN WRITE DIS

HMID So now this girl kadille_howell she and Nikki chromz bredda use to deh d dwag use to rate her enuh but from wa day me a realise say a she and the drag lord a link Shane E the drag lord. Pinky you know how long me a look the B from she have chip teeth, when me say gal shape good with big batty enuh nice girl but she never look my way she seem happy still like the draggy lord a take care of her but truth to be told a wa little independent B still she have har little hairdressing business a Gwan fi har but she should a give me a chance long time me did a pree the B

18 thoughts on “ONE WOMAN WANT IT LOOK LIKE A MAN WRITE DIS

1. Go suck u mada n low the girl alone that’s all unuh sit done a do the gyal can do her bad mind bitch the gyal happy u sad eh

1. The heart wants what the heart wants.
    They say when two people inlove with each other, then tend to draw each other looks.

1. It’s a business page you idiot, information must me on the page all some a unuh illiterate people what unuh fa???

2. Unu go suck unu mada and come off a me friend.. a far she a come from and she have a long way to go .. all the big batty man wa write this come eat mi out since u a look something fi do.. so wa if she wa change her man nuff a unu a tek 10 man and cah own not even 1 a them, him rate her to the max cause it’s all about she and him right now.. some a unu wish that was unu.. the time wa unu tek n a watch mi friend life unu go fix up unu dirty badmind lifestyle.. and this johncrow wa a talk bout her hair dressing bitch she be making more money than ur weeks pay (that is even if you work) for 1 hair style. Listen unu need to find something sensible fi do wid unu life. Mi friend pretty from longtime from her teeth chip and now it fix mek it even worse and a no bwoy pay fi it do is her dirty money do it so jus come the fuck off a her.. and mek she and mi nice clean friend in law progress go suck unu mada

3. Any man write this a mama man ‼ period if the gyal nuh deh with uh that nuh need fi send ova pinkwall worse pan bc site… me nuh undastan why tf unnu hate fi see people happy. And anybody a comment bout the gyal work fucking bad mind cause a years she have customers fa and most a them a top people har bizniz nuh lily so move unnu bc. All the one bout the wig who a wear the wig nah cough and uh a vomit, then uh trouble with bad stomach ‼the lady she happy with the Shane E, and unnu ova ya si dung miserable asf wondering why she a change man man entitle fi change afta she nuh stagnant and not a soul nuh start with me cause me naav the time ‼ go chuck tru weh unnu a come from

4. Unu go suck unu mada and come off a me friend.. a far she a come from and she have a long way to go .. all the big batty man wa write this come eat mi out since u a look something fi do.. so wa if she wa change her man nuff a unu a tek 10 man and cah own not even 1 a them, him rate her to the max cause it’s all about she and him right now.. some a unu wish that was unu.. the time wa unu tek n a watch mi friend life unu go fix up unu dirty badmind lifestyle.. and this johncrow wa a talk bout her hair dressing bitch she be making more money than ur weeks pay (that is even if you work) for 1 hair style. Listen unu need to find something sensible fi do wid unu life. Mi friend pretty from longtime from her teeth chip and now it fix mek it even worse and a no bwoy pay fi it do is her dirty money do it so jus come the fuck off a her.. and mek she and mi nice clean friend in law progress go suck unu mada