OOMAN FI BAD BUT NUH SUH

A youthful couple in Lusaka, Zambia has welcomed a beautiful baby boy into their family.. Mr Fabio Phiri a Taxi Driver and his wife Priscilla Phiri a Maid at China Engineering and Construction limited have thanked God for blessing them with a beautiful baby boy .
” I love my son , he is a blessing to me , because of him I have been forced to even work hard in life so that I can always provide for him , he is a big boy now and is 6 months old , I named him
after myself because he looks exactly like I do especially when I was a baby like him , his name is Fabio Ji Wu Phiri, the Ji Wu is a name we gave to him after my wife’s former boss Mr Ji Wu Young a Chinese engineer who was working at China Engineering and Construction limited , he helped us a lot when my wife was pregnant and has been very supportive to our family and the baby , even after he left Zambia , he still sends money to help us with up keep so the only way we could appreciate him is by giving some of his names to our son ” Mr Fabio Phiri narrated.

His wife Priscilla said she was grateful to God for giving her a beautiful and healthy baby boy ” am very happy for this gift of a beautiful baby boy , I love him so much and I am thankful to God for giving him to me ” she said .
Zambians have been left surprised by the baby’s ‘Chinese’ looks as some said; it looks like the Chinese contractors don’t only come and make Roads , They come to make babies too .

24 thoughts on “OOMAN FI BAD BUT NUH SUH

1. At leese Missa Chin a tek care a di likkle bwoy. Western Union di baby money regila. Dat yellow jacket not gwine fit yu Fabio!!

2. Gm my dear Yardie,

Yuh nuh see seh di baby have him forehead, him chin and him bottom lip. Cho!!! Man fi fool but nuh suh dwfl.

1. Hi dearly blessed one,

I couldn’t hold back the laughter when u said he has his CHIN…no pun intended right? ?

Chin indeedy but a chin fi Chin him have yes.

3. Is not the woman wicked a di man, him wicked to himself..bet u wen him tek off dem glasses him see the loight…. aaiie sah a weak

4. TIDAY,,,… TIDAY A SUNDAY, JACKKET FI WEAR GO CHUCH NO EENA NEWS DWLLLLL, THE CONTRACT COME WITH CRATCHES ALL A JAMAICA TO

1. Fi we people link fi dem own to aome granny granny great cisin who did brown!

Every comment before meana have me a dead! Willy yu never fail wid de fire works either!

5. Serious question Met, Is really Flu Kasi a use as excuse why she not at Trinidad with bolt? Dem nuh sell Panadol a Trinidad

1. Di flu strains been going round few years now vicious, is like a some mutant flu. I ended up in the ER few years back getting nebulized, all had to do chest x-ray fi rule out pneumonia. Di flu is no joke and never to be taken lightly. Thank God fi ER.

6. U see ar bbc to. Kmft him kno waah gwaan n a milk it fi wah him can get. Tek ppl fi fool all if him did blind him cudda feel say the pickney off. A dem meal ticket that. Crazy rice n ramen. Bout favor him, a waah bruk a bokkle n fight him, God see and know. Fi ar eye dry nuh rass. A just that wid woman n dem indiscretions them nuh really show til pickney baan.

Unnu name him Gwan Chu or Ja Kit Ntai.

7. Lol a the money blind him.make Mr chin stop send on the dollars, u gonna see how fast him start fling on licks pon di wife and scream out say she give him jacket.

1. Bingo! Nobody love dem food and drink like Africans so him gut full 24/7 him can put on him blinders. Him thank him happy stars di wife teck di one juk and breed, him goodly all siddung and plan di move wid har. Guh ketch him a check and monitor ovulation chart to and meck her know when fi put it on :ngakak :ngakak