OWE-IJ BRINGS OUT YESTERYEAR FILES

42 thoughts on “OWE-IJ BRINGS OUT YESTERYEAR FILES

1. Unu try everything fi bring down d Gurl lol… Me deh Ina d club the night about 5 a den jump ar one batty man n him mumma n den fren n still couldn’t manage d Gurl now dem com with this jus haffi laugh.. Gurl big up urself dem a give ya fight but u still stay firm..

2. Mi kno fi a fact a d batty man n him ugly sadamite mumma Andrea put up this.. Funny thing dem thief worst than anybody Ina d book! Roxy big up urself them a try everything fi hold u down but me love how u still stay humble n a mad them a grudge them grudge u gurl

3. Nothing nah go suh she came to start shit
    On the boy birthday celebration
    I was there and I never seen her ever at sip
    Before. And he was drunk and I never seen him hit her
    He bump her because he was dancing
    And she push him

4. That’s a lie.. I’ve seen her at sip before on multiple occasions he did bump her she didn’t push him she ease him off of her and the blond hair lady got in the Gurl face so she defended herself she did what anyone else would have done the lady hit her with a bottle the boy jump in and so did another Gurl.. I don’t kno either side but I was standing next to her wen it went down .. Its crazy because I seen her with the blond hair lady at sip before so it was surprising wen everything went down … Jumpin wasn’t cook better y’all had fight one on

5. I was dere the night he was all d way in the bk the girl was all the way in the front club was empty they r no longer frens out of all the place to dance n bump anyone u bump her man y’all plan that shit y’all bust the gurl head with a bottle for what tru she defended her space Bullshit. Y’all keep it up rt y’all gone meess with the wrong person one day n it’s gone be a different thing

6. Seems to me whoever made dis post was cool with her because how dem get ar real name fi even look ar up so what if she thief a nuff gal Ina dancehall theif to survive. Me follow ar pon fb and is a Gurl weh have at good job and thing tell u bout dem fake fren ya them try fi find d worst pic of the girl but she still look good to me matter a fact she always look gud in my book y’all some damn haters

7. This stinking pussy gal always in something before she go theift some soap fi watch her green arm an stinking ass and stop f**k married man an still a walk and a f**k off maryland your pussy have no control amber

8. She started it I was right there
    She was mad no attention was on her.
    He was enjoy his birthday
    He was dancing with some girl and he bump her by accident she push him hard
    And that wen good tings step in to defend her pickney
    Ya mad they alway go to Tunup
    I never seen Amber roxy at sip
    And I’m regular.
    And as far as him been a batty man
    I never seen him with a nigga it’s alway bag ah gal.
    So stop it. Don’t use this young man to cover up the bigger fish dem in DH

9. The boy anit no batty man amber need to atop walk and talk shit bout people and go look fi the man weh breed u because it sure anit bling who is amber babyfather? She f**k so much she forgot the father or a really her mother man she f**k and breed fah?

10. Roxy never yet go sip yall to lie some a yall chat to much amber is a hoe from new Jersey she f**k f**k f**k f**k and dont have one dollar to show for it ROXY WHAT DO YOU HAVE TO SHOW FOR ALL THE SOUND MAN THEM THAT HIDE AND BAG YOUR FACE TO F**K YOU NOT ONE THING

11. Leave the girl nobody nuh theif like Andrea and har batty man son bloodclot dem ah tek set pon the girl for …. Supply know who fi frighten

12. Pussy fi f**k ah wah do unno nuff ah unno ah f**k and nuh have nothing to show either who naw f**k ah suck hood unno left di bloodclot gyal Andrea ah crackhead and har son ah batty man …. God will pardon di pussy seller dem and di theif dem but him naw pardon Andrea and har son weh ah hide ah f**k batty …. Andrea womb curse cause har son ah bloodclot batty man and him ah hide it

13. Weh Andrea need if do a worry about ar batty man son weh man a f*k an tell lie bout him go a doctor go do surgery pon him batty hole .. Wen a batty man f*k and tear out him ass a DAT unu fi worry bout and low the Gurl duppy know who fi frighten Cuz if a did me lock up d whole a unu

14. Unu a talk bout the Gurl a f*k an no have nutton fi show and Andrea or d fish no have nutton but a dutty house weh Andrea sleep pon grung Ina ar living room bare mil dew Ina ar bathroom sink go clean ur house unu dirty .. And broke .. Only time u see unu a dance a if it free before a certain time.. The Gurl free fi go weh she want she pay ar money go in unu jump d Gurl n still a tek set pon ar unu jus envy d Gurl

15. Seems to me you guys really pay alot of attention to this girl is she famous or something lol fr reading these comments you guys jumped her and still yet have more things to say y’all sound like haters to me ijs

16. Pu**y fi f**k ah wah do unno nuff ah unno ah f**k and nuh have nothing to show either who naw f**k ah suck hood unno left di bloodclot gyal Andrea ah crack head and har son ah batty man . God will pardon di pu**y seller dem and di theif dem but him naw pardon Andrea cause she ah sadamite and har son weh ah f**k batty .

17. Yo kno why Andrea vex tru she deh ya and nobody no know ar much less rate ar only thing ppl kno bout she is that ar undercover batty man son is a sure battyman and a liv Ina denial.. Andrea is a certified coke head she go prison fi coke who Andrea think she is bout she a jump ppl a tru dem know amber always out by ar self mak dem tek a set pon d gurl a shudda me

18. Fr I kno n see amber around the place I never hear of her bothering anyone I always see her out she dress nice always buy HV a bottle of champagne in her hand n always dancing n enjoy herself wen I hear they jumped her in sip which the entire DMV is saying they jumped her but she held it down.. I was shocked like amber don’t bother nobody smh its crazy how ppl just hate on ppl for no reason.. P.s I LOV U AMBER THEY CAN’T STOP U

19. Andrea and har son nuh have nothing to show but two bloodclot used cars weh dem barrow off ah di people Dem car lot and who theif like Andrea and har son and ah night time dem still tacky inna di people dem party

20. Roxy and oddessa we all know a yall a write up them things here cuz both a yall walk and fuvk down maryland roxy dont live no where roxy cant even take care of her one child stinking mouth roxy

21. Me have video a amber a lick out my ex man batty hole so mybe amber did a lick out andrea batty fi stay inna her house and sleep on floor

22. Amber u dont look good so u could a stop walk naked u body hard u walk and suck and take man on bling now u a f**k cabbage from jamaica as the man come u start suck him weh amber u uglyyy u fava one a Them BULLDOG deh u have bout 3noise

23. DAWG FOR THE LAST F**KING TIME THAT BITCH NEVER GET JUMP DA F**K UNNO AH WALK AROUND AND A TELL PPL THAT SO PPL CAN FEEL SORRY FI HAR… AMBER AH YOU FIRST START IT BY COMING TO DI BOWY BLOODCLAT PARTY WHEN NOBODY HUH INVITE YOU… KNOW SAY UNNO HAVE BEEF…. THAT WHY DEM HOLD YOU AND BUST UP YOUR F**KING FACE…

24. Which part a amber look good a pare batty amber suck out a pare repeat cloth amber repeat amber walk and tell everybody bout how ppl jump her nobody jump you bitch she all call up stocka women name seh she and the fluffy them jump her bitch dont know who df really beat her ass

25. Amber u dont have nothing u walk and f**k wit u stinking pussy on ya head u f**k half a the dj them fi play at ur dance one man seh u pussy smell rotten like cocky dead inna ya hole

26. Post di video den nuh .. Unu HV so much proof bout who d gurl f*k and suck weh d proof deh this whole fu*in story is lsme as shit Cuz all unu a do a talk bout who she f*k n suck unu look like unu pay more ATTN to ar than anything else

27. Lol just reading these comments y’all really sound lik a bunch of hating ass bitches I dun even know neither side but y’all really sound f*kin dumb… She repeat clothes a fi ar clothes she walk n F*k and suck kk so what if that’s even tru Cuz wen woman hate that’s d first thing dem say

28. This computer anonymous comment shit is wack Cuz unu so bad and a hide behind pink wall and a comment.. Y’all did jump the Gurl even security said it y’all jus a bunch a punks n the faggot that jumped in he’s a bitch I hope a nigga see u n deal with ur case bout u a jump Ina woman fight fish ass… Crazy how a unu alone HV something bad to say about the Gurl says a lot about unu

29. Andrea a walk a boast how u GI d Gurl 10 stitches if a mi like she me make sure them lock u up Cuz a long time ya walk n a badda ppl u soon get weh a com to u just wait

30. Well what was the point of this post? Its boring y’all wack I would love to see what the ppl commenting saying the Girl don’t look good I would love to see what they look like just curious

31. Any body can post n put up any name. Anon is just as good in my opinion. Just an opinion I don’t know none of unno

32. How Andrea a go talk bout the girl cya take care of her child wen Andrea birth two pitney one name storm and the fish Jamel the son name storm she GI way a jersey and he hates her like poison .. And den d batty fish one weh Ina dancehall wit ar a night time every chance him get him cus ar like dog! Andrea ur womb curse u birth a fish that’s a crosses womb yu have! Furthermore I don’t know this Amber Girl or whatever she wah name quite frankly IDC but me realize say u post say she a thief OK so what who theif like u and d fish Jamel all toilet paper unu thief and unu house fr me kni unu always dutty ur car always filthy ..unu say the Gurl no live no weh unu jus recently stop living Ina unu car and mov Ina wah tenament apartment weh so dutty it sick stomach from me know u u never keep fren yet Cuz u very bad mind! Reading these comments the girl should have lock u n Jamel up bout unu a jump ppl Pitney a couldnt my child Cuz a world war 2 if u did ever try that with my child.. Andrea ur life sad!

33. Amber f**k list
    Bling
    Rennastone
    Pt
    Grammy kid
    Idonia
    Swagga
    Kirk
    Gyptian
    Paul rang
    Marcus
    Glamma
    Sojie
    Cabbage
    Jason
    Mikey
    Law
    Marcus
    Roy
    Shawn
    Paul
    Larry
    Oq
    Greg
    Jamal
    Kb
    Omar b
    Jay icon
    One boy from famous kidz

34. Sophia me want know if u a eat out amber pussy fi plate
    But amber tell the ppl them who use to put u up wen all a them bitches yah on here neva know u who fah car u did a drive out who u use to cry to wen u mother put u out because she find out u did want f**k weh her man amber the amount a man u tak fi a young gal u nuh mak sense ur pussy is a 95 high way it big and wide amber u dash weh bout 5 belly before u keep u step father baby roxy u broke and hungry man use to shit in ur mouth for food stay bad amber u use to live a me yard dutty nasty gal as u talk spit fly u own mouth loose u amount a dick weh run past it u can never talk to me gal u a just 24 and look old and stay bad amber u belong inna zoo bc u fit it run wit animals and monkey bitch

35. Half dem man weh get call mi nuh know. A lie dat! Weh all dem live uno need fi put state next to dem name lmao

36. More a amber man them a come up amber ur pussy nuh tak no order or no control u f**k man just to make them play music a your cook out amber no day u cant chat to no body cocky mouth amber
    All them f**k deh weh u f**k all now u still cant find a man of your own free way cum mouth
    Talk how u borrow me car and use to sleep inna me yard now that u rent out a room from yah friend u come an a hype bitch and the car weh them tak from u the otha day lied amber u know them man deh bc most a them u same one tell me seh u use to f**k them

37. Amber f**k fi all 40 dollars rember when u tell me the story bout u do three some wit kadian and she cant eat pussy good amber and u seh roger tell u fi get s tongue ring because u suck good amber

38. Andrea no inaa never will b Ina any situation fi put up no one.. Me memba u all use to cotch a Michele dem house and wipe up Ina ur car and a sleep Ina ur car before u rent the one room shack a takoma park she use to drive u car and me here as dumb as she is use to give u money fi insurance a u same one tell me friend seh she a ediat Cuz she a pay ur insurance and ur car note u do sutton or help ppl den u take it cus dem that’s why u no have no bc friend but ur batty man son and all him no like u do way him dog u wen him ready! The Gurl prolly a live better than u right now as we speak.. U make up a list a ppl weh u say she f*k at least she can find a man fi f*k man done pon u from ur breed wid ur salt hole! All wen yo claim she a u did a fren u still use to dog ar behind at back ur f*kin fake but duppy kno who fi frighten Cuz u cuddnt dare try none a weh u do to ar to me ah tru she look like weak fence

39. Me not even kno d girl like that but tru d Gurl look like she fraid fi comment … And talk d tings them and me know u personal so me ago talk since u have a file.. First off u go prison fi coke ur a natural coke head ur GI weh yo other son storm before u run left jersey (this is what coke heads do) yo son Jamel is a undercover battyman weh a liv Ina denial and a take f*k in a him mouth as well as him ass.. Andrea u go all d way a Jamaica bout u married tru d ediat boy wah papers mak him tolerate u Cuz him cudda never want a he she as a wife weh u need fi do a stop worry bout other ppl and straighten ur dirty household that u keep weh not even a couch u own ur son hate u so much a Ina ur living room pon blanket u haffi sleep while him sleep Ina d bed wweh a cotch up.. Maybe then u can com on here bout u name good things way good things u have besides d use car which a merica we deh anybody can own a use car! Me wish me know how fi get to tha Gurl ya so Me can tell ar how fi file d charges and lock u and ur son up fi assault especially how u lov call police a ur fav talk fi make.. Keep writing Andrea Cuz all a dem comment ya u make me woulda screenshot give the police them show dem how ya tarnish mi character a would a fix u business but u see tru a Neva me u jump me a go jus make my comment dem since amber fraid a u

40. AMBER THEM BADMIND U AND MY ONLY SUGGESTION IS TO LOCK DEM THE F$K UP BAD ENOUGH DEM A BOAST HOW DEM GIV U STITCHES ANDREA AND HER SON DESERVES TO B LOCKED UP! FURTHER MORE IF YALL FRIENDS WITH HER SCREENSHOT THE COMMENTS ANDREA AKA GOOD THINGS POST AND SUBMIT THEM THATS DEFAMATION OF CHARACTER! TAUNTING AFTER U ASSAULT SOMEONE PRISON IS A VERY NICE PLACE FOR PPL LIK HER AND HER SON PERFECT SADAMITES AND FISH WOULD LOV SOM FRESH MEAT HAHA

41. Yo me jus get a word say unu deh pon dis ting a call up me name wid DA Gurl ya name Amber a CABBAGE DIS A TALK DONT MIX ME INA DI F*”KERY A ONE TIME ME EVA SEE DI GIRL AND A ME FREN DANCE SHE NEVER EVEN A TAK TLK FR ME UNU LEAVE ME NAME OUTTA UNU TING BIG MAN TING THATS ALL UNU GUD FAH SIDDUNG AN MAKE UP STORY BOUT PPL WEH UNU NOT EVEN KNO FACTS