Suh mi seh too, him need a pair a orange gloves fi complete di look and fi covah di hand caz it nuh reach eidah. Oh and some sticking plastah ovah him lips caz and a skyaff fi im neck
To how him bleach out, him fava one dead a lay dung ina casket. Dem gal deh a Jamaica really meck dem man yah lay dung wid dem?? this is not fashion, It’s called coming out the closet..
Him socks and slippers fava him get “foot” and bandage it…:ngakak Den is stubborn him ears and hand stubborn suh, or di bleach jus nuh trang enough :ngakak
Everytime I see this man I wonder why he continues to bleach because it’s not working he must of been dark complicated or he smoke a lot because his lips are too much and plus it doesn’t look good with his bleach skin… he always looking like he need some help.. do he have a women she needs to tell him babe let me dress you please and thanks! lol
A socks n slippers dah lady yah have on. Mi nuh know weh fi seh bout dem shim yah ih nuh. Jah know
Should have wore some gloves as well mate…
Suh mi seh too, him need a pair a orange gloves fi complete di look and fi covah di hand caz it nuh reach eidah. Oh and some sticking plastah ovah him lips caz and a skyaff fi im neck
Poppyshow
Monkey Cleo’s. Him just want to be in limelight.poor thing what up with these men. It don’t look good.
To how him bleach out, him fava one dead a lay dung ina casket. Dem gal deh a Jamaica really meck dem man yah lay dung wid dem?? this is not fashion, It’s called coming out the closet..
A waan tell yuh seh da man yah deh a England loooool
GAY AS F**K
It looks different I like it!
Always like cleo swag! have a lot of dh tapes with him jus because him style dem is one of a kind that does not make him g.. boi Jamaican ppl eww!!!
illiterate brainwashed low self esteem fool.
Cleosus been doing it for a while but them pants way to tight though! Where the orange gloves cuh the hands never reach in time eedah!
whey u mean do it quena? cause cleos has never done it all we been seeing is bleach
The fairy dressing, he been doing that for a while!
Walking dead
Him socks and slippers fava him get “foot” and bandage it…:ngakak Den is stubborn him ears and hand stubborn suh, or di bleach jus nuh trang enough :ngakak
Reminds me of a racehorse in JA named Dye Job.
Him mus related tuh di odda racehorse name Bleach Out…
whale
:tkp :tkp :tkp
Lmaooooo I’m dumbstruck
colorful fish!!! sickening…
:mewek2 :mewek2 Father Almighty
Everytime I see this man I wonder why he continues to bleach because it’s not working he must of been dark complicated or he smoke a lot because his lips are too much and plus it doesn’t look good with his bleach skin… he always looking like he need some help.. do he have a women she needs to tell him babe let me dress you please and thanks! lol