PAN DI WHAT A GWAAN

jahcurekamilawedding

WE HEAR BOUT DI CURES PULL UP LAST WEEK………….WE GET DI DETAILS DEM DIS WEEK SUH HERE GOES :- TWO MAN LIVE INA DI APARTMENT WID DI CURES…….YES JAH CURE MOVE IN TWO MAN PLUS WIFE AND BABY…WE DONT KNOW IF HIM NEED PERMANENT SECURITY FI WHEN HIM A SLEEP..OR HIM NEED DEM FI EVERYTIME HIM STEP CHOO DI DOOR BUT A TWO MAN LIVE DEH……..AND DI PEOPLE DEM……..YES DI PEOPLE DEM SEH A REGULAR DEM FIGHT AND GWAAN BAD INA DI PLACE……..WWF NUH HAVE NUTTIN PAN DEM AND A LICK FI LICK WHEN IT PAP OFF……….SUH NOW CHOO BECAUSEN SEH DI TWO MAN DEM LIVE DEH……AND DI WIFE SHE A SAVE FACE FI DI HUSBAND WHEY NAH SAVE NO FACE AT ALLL… BECAUSE HIM BATTEY DEH A DOOR AS WE SPEAK……….ONE BIG HIGGLA ARGUMENT GWAAN AND WF GWAAN BUT BECAUSE DI MAN DEM DEH DEH IT CUDDEN BE WWF BECAUSE DI WIFE DOE WAA LICK HIM BACK INFRONT A DI MAN DEM……….UNNO KNOW DAT WUDDA BE DI REAL ”SCANDALE`” KAW DI MAN DEM WUDDA SHELL DUNG KINGSTON TO COUNTRY HOW DI WIFE A BEAT HIM……..SUH CHOO SHE CUDDEN DASH BACK DI LICK DEM……….SHE R MOVED OUT………WHEN DI STORY DROP DEM SEH SHE TEK WHEY HARSELF FROM WHEY SHE DID DEH FI A MOMENT AND….. GUH A DI YARD JUS FI PEEP MAYBE SHE TINK DI MAN DEM WUDDA SHUFFLE UP……..SKIP..SUMTING BUT DEM STILL INA DI HOUSE………………………… YUH WAA LICK HIM BACK BAD NUH CHOO? :alay

PEOPLE A TALK SAY WE NUH TALK UP BOUT BOUNTY AND HIM HOUSE SO MI A GUH PUT UP BOUT DI HOUSE………BOUNTY WAS BUILDING A HOUSE WHEY HIM CLAIM WAS FI HIM AND ONE A HIM LONG TIME OOMAN DEM…………………….FI ALL I DID A HEAR DI HOUSE DID ALMOST FINISH BUT DEM SEH HIM BORROW $280,000…USD FROM DI BANK FI BUILD IT AND CUDDEN PAY IT BACK …BATHROOM AND ALL DID DONE BECAUSE HIM DID WELL TEK SELFIE GI TEACHER’S PET SKET RIGHT BEFORE DI BANK COME CLAIM BACK DEM MONEY………BOUNTY DONT HAVE A VEHICLE HIM RENT A CAR WEEKLY SO INDEED THERE IS NO MONEY MOVING AROUND INA KILLA POCKET BUTTTTTTTTTTTTTT IT HAS NOTHING TO DO WITH UNGRATEFUL MAVADO……….DI SAME MAVADO WHEY MEK SURE KILLA NEVA GET NO VISA SUH PART 2 LATER WID MAVADO AND KILLA WHAT A GWAN!

0 thoughts on “PAN DI WHAT A GWAAN

1. Maaaaawning Metty n Metters, it sweeeeet ya inna di Monday Mi kno sey di wifey can buss di likkle midget ass prprly cuz shi seerus wid har body buildin n fitness so shi stranga dan di puny bwoy

D Killa rent veekle ano true, him have a Bimmer whe dem sey Busy buy gi him when him come back from Africa Tour wid Shaggy dem. Is not a up dey Bimma but him have a veekle, unless it inna di shap due to its age

1. mi tell u whey day say anyting mi write miself put it ina uno pocket dont it? him rent car man a nuh lie dat..maybe when busy get released him gi him di vehicle but he was renting for some time

1. Yea Met is last year Busy buy him di Bimma, so him prbly was renting all along before dat. Mi ago check fi si if di Bimma still on di road or if it disabled now

Den y him go borrow soo much from Bank fi build house? Dem dey money could buy house, refurbishit fi suit him. Y him neva hurry up in sell it wherever it did reach build before di bank tek it.

A so di taxes ting did wikkid pon him??? Range goneeee, Land Cuiser goneeee, house goneeee n Vado stap him from get Vis fi mek some fareen money. Killa mus hate all di grung ugly Vado walk pon

2. Bounty need to stop wasting time a cuss ppl like big joycie. And go mrk some tune. Men some music and mek some money. And come off a social media

3. It’s a shame to see someone like Bounty who is talented and been in the business since I was an infant end up poor and pauperized and with age against him, it’s kinda now or never.

4. Mi feel it for the beauty queen bc she really buy into the wrong deal….. Bounty shame that this is what you have come to! As me say abv tha
    Monday mawnin slap weh

1. Nuh feel a ting fi har. Shi knew exactly what she was getting into, di man life was on front street and she guh deh, and all plant seed deh. Education caan gi u common sense and dat is di sad ting fi some a dese educated fools. Of all di man pon di earth a dat one shi choose, u tink if a did one regla Joe wid record shi woulda even look eena fi him direction? Dem sell dem soul and blind dem yeye fi get title. Di sad part is that an innocent child is involved in dem mess…kmt

5. Mi love Bounty still. Mi soon get rich and come buy yuh a car nuh watch nuh face. In a life nuh figget weh yuh a come from dutty Mavado ungrateful worst than witch craft. That lady too classy fi Jah Cure him need a reality check. Bounty buss nuff artist all the evil thing name Kartel, if him nuh have no money now dem shudda help him. Say what you must him cudda bind dem in a contract to and a collect royalty, but a suh it guh.

6. Bounty secretly bad mind that’s why him can’t reach no where….. Jah Cure and Camille story all that glitters isn’t gold she knew what she was getting herself into for all I know she is probably worst than him or they must be very similar because she would have left a long time ago

7. 2 much pasty and hype,along time killer bruck but choo causen a Met friend she tek long fi buss di argument (mi understand)..but seriously an huh disrespect nor mouth talk bounty is seriously broke…what he should have done is signed the artist that he had helped to develop so he could be earning some additional royalties..No visa means no foreign exchange so mi huh kno home yuh fi go borrow use and yuh naw mek huh use yuh f**kin ediot.not even evening class di f**ka would send himself and a chat bout i are the one and dem fakery dey and then him fans dem endorse it like its ‘cool’ when a dunce him bloodclot dunce,dem can’t trick me a di rasta dem have di most money inna di business dem lithe bald head artist ya 2 f**kin hype and live above dem means…yuh shoulda shame sey a busy haffi buy yuha old bmw and yuh dj from busy was a boy..a hope yuh will collect royalties from hennesy and red bull company and tek yuh eye offa gully god money because whim huh owe yuh from yuh huh have a contract wid him,yuh did want si mavado go dung like cartel to but it nu happen..Mavado stay far from Jamaica yute is a set a wicked bombohole dem inna di music and di badmin f**ka dem wi set up an kill yuh yute..
    Killer needs to get a 9-5 and stop the fronting!

8. and on top of all is happening to them artiste here not one a dem woman can help dem. kamille she have degree and no wan go look work pertaining to what she studies Claudia deh pan twitter everyday a talk bout love and light… dat not bringing any money in killa pocket a caah badda wid dem… inna me granny voice me nuh business wid dem yaa me have whole heap a bills fi pay no body naa help me either..

9. so unu as black people sit down n a worry bout who bruck suck gnu madda a bet all who a talk brick n mash up all u met a bet say u ugly n nou man nuh want u thats why u have time fi talk shit any time dem hold you dem ago beat off the ugly off a you dutty shitt bounty have more money than all a you together as unu hear say unu own kind don’t have any money unu get joke off it god naa sleep n god nuh like ugly n u verry ugly u baa go no weh in life shit bicth built

1. @met I will be reading whatever you write and it will go rite in my pocket as long as a u write it, and me know u writing style…. so kill badmind somebody will definitely be reading

1. @killbaddmind a true u a talk GOD really no like ugly u take a look at bounty and Claudia? u need to talk to bounty bout tear down, cause as him hear any little thing over jmg him run go write it pan him twitter page! LOL me no wrong u yaa bounty if no music na sell you must acquit to reading JMG! the bank gone wid everything and as killbadmind say GOD nuh like ugly me believe u kill badmind :maho

2. Den a whoooooo uglier than bounty n worsah now him bruck him ugly must tun ova ya now, kmt wack ass

10. I was wondering after reading last week’s post what kinda Taurean Kamilla be. Lick back him raas yes. Bout him a raise him han ..TRO!!!

11. Here is the BMW you all are talking about. It is in the start of this video http://www.youtube.com/watch?v=uvo2s4qHsA8

It doesnt look old to me, and even if it were old, so what.

The house he was building was based 100% on dubplate money, not on anything else. Also, people need to research the investments he has.

We need to get the facts correct before making these statements.

12. Bounty can’t bruk, he have a lot of apts uptown that’s all he invested in. Plus him own tractor and trucks, him have Benz park up. Get uno facts right.

13. kING…..Killa bruck broke naw nuh money nor huh asset don’t try tell huh lie round here,talk up wha kinda a asset killer have amussi di empty hennesy bakkle dem or di ole red bull can dem …..where i the asset tell me cause when Garth dem from dung a auto vision did tell him sey him fi help dem build up di place wid di like last money wha him did have him neva listen and still a party till di whole a it dun inna panty and liquor and see it dey now di man dem have one a di nicest plaza inna town a mek pure millions and him still itch up round dey some time a drink drink..so huh badda chat nuh fakery..nuh badda naw dis killa we all rate him but he messed up on handling his money properly..it happens to the best of us..

1. That is the level Mavado talking about.I do not know of any entertainer before Bounty who had that kind of Bad attitude towards is fans.I remember the days when sound systems was paying him $1000usd for a dub and they would have to wait as if they were begging.I am tired of hearing how intelligent he is but the bible says “A FOOL AND HIS MONEY SHALL PART” that is the reason he walks around “CROSS ANGRY AND MISERABLE”.Mavado might be a dunce but he follows good advice.

14. him did worth 3mil us one time long time not NOW A BLOODCLOT DAT DRINK OUT AND DRAWS OUT..
    Any way mi naw prolong the argument,actions speak louder dan words we will all see right..uno sey him have truck and tractor so him better go drive dem rass and dig marl hole cause demdey naw get back nuh visa as long as him lib..

15. Movado…..nuh get too comfortable yu ere. FEDs nuh figot bout yu. Memba seh when dem come krape yu up yu days aguh dark.

16. Di seeds weh u sow in u youth a dem you reap when you old. Bounty do a whole heap a fckry when him young and hot and now him a yesterday’s new. But how dem expect fi prospa? God nuh God and God is no respecter a persons. Wi all see greater dan Bounty fall, suh dis nuh shocking. Meck di up and comers in di bizniz watch and learn and nuh meck di same mistakes inna fi dem life. Bounty and Beenie battle and battle inna music and di two a dem end up inna di same situation. Betta dem did use dem days build peace and unity inna dancehall and promote love. Who nuh lock up, bruck, who nuh bruck, dead, who nuh dead a live fram hand to mout. Popcaan and Black Ryno will end up inna di same place if dem nuh meck a decision fi learn fram dese two and do differently. Sean Paul and Shaggy hold a cawna and live inna peace and dem set fi life. Let who hab eyes see and who hab ears, ear.

Leave a Reply to King Cancel reply