PASSION SEH HIM LOVE HIM FENCE

Woieeee met ah wah gwan with passion? If ah laugh ah dead. Mi see em inna his feelings from wah day. And ah who tell em seh em have fans rayyyyyy BDL. Passion ah dawg him ah give di Lilkkle idiat gal from jersey bayyyyyyy bun, wah night mi see him with ahnada Oman in queens passion love gi bun and love hype up em bruck pocket self but met ah trouble inna paradise passion inna him feelings and ah post bare subs. Jersey yuh ah get bare bun yuh better don’t think you ah di only one muma. Uno soon bruck up passion ah dag em only cancern bout em self idiat gal such nun feel seh yuh have a price position my gurl BDLLLLLL

image_1

image_2

image_3

19 thoughts on “PASSION SEH HIM LOVE HIM FENCE

1. Hype and bruck typical dancehall man love woman mine them KMFT bun fi this boy u see everyday deh pon instagram a throw shade go look work gwaan like u hot and no have shit u and this buff teeth gal put her up pon ig Mek she feel good real claffy!!!

2. Passion ah dag har out nuh Wanda why him ex cheat pon him with di whole ah queens and guh f**k pan him with Omar Scottish Paul range jay icon Ricky and har list go on .

nuh him pick up di gal from jersey. Passion yuh divorce piggy face dawn yet? Yuh need fi dash weh dem duty behavior. Yuh ah give jersey bare bloodclath bun and ah post har picture on yuh Ig yuh disrespectful passion yuh nuh change ah pussyclath yuh ah try look me and ah tell me nuh worry with jersey you and har ah have problems and ah me yuh want. It bun mi to see yuh nuh change yuh ah look adda oman and have jersey ah look like a idiat guh bloodclath divorce dawn before yuh worry about ah nadda Oman bruck pocket bwoy

3. Mi see passion and jersey wah day inna party and di boat ride and mi nah tell nuh lie dem look good together mi even tell em dat ah di first mi seh passion deal with ah gal wah look decent.but wait deh passion still nuh divorce Dat big nose pig dawn yet ah wah em ah wait fah. Passion why yuh ah deal with jersey and yuh still married mi swear yuh is a nasty big man.

4. It’s so funny everyone watching dawn saying if him leave her yet …dawn don’t want passion remember that n the “broken heart” girl that made these post baby girl get ah life u is upset cause passion sell you ah dream an you believe it you mad cause you gave him bun and him leave you don’t MAKE IT YAH BUSINESS TO WURRI ABOUT DAWN ..dawn has ah life n bare money to spend can pay all you haten washed up side bitchs rent n more uno think u big n bad with yah “unknown” user name leaving these comments lol jokes everyone who left ah comment must of been passion side bitch n thought he was Eva gunna settle down with you renne don’t WURRI me soon catch her n buck her up this Lil jersey bitch can Neva fix her lips to say anything UNDERSTAND EVERYONE ISS PASSION SIDW BITCH SELL UNO AH DREAM AN UU FELL FOR IT

5. dont business yuh sound like you ah one ah em side bitch too. because yuh ah pick argument fuh dawn. little do you no jersey have har own bloodclath money too suh nuh badda get it f**k up chargie. if passion nuh give ah f**k about jersey why em fly har out to atlanta to meet his pussy clath madah idiat gal. mi no seh ah renne send this bloodclath shit in, because she ah walk and chat jersey all day all night like jersey give ah f**k about har. renne dont watch nothing yuh think passion is ah gold chain you and passion fit fuh each othda uno nasty yuh f**k. passion is ah bloodclath nasty duty waste man, dont forget passion yuh have gal pickney and yuh duty sins dem soon fling out pon dem. renne dont worry yuh self big hole gal yuh sidug pon dawn and jersey why yuh dont approach dem and tell dem wah yuh feel like saying yuh ah run to pussy clath pink wall yuh soon get whats coming to you renne.

6. Bwoyyyyyyyyyy rennee this story have yuh name written all ova it yuh is ah wicked crosses Oman da way yuh just tek set on dawn and passion Oman from Jersey yuh sound bitter yuh ah try tell me after yuh give passion bun and uno bruck up yuh ah still carry bloodclath malice yuh need to send in ah story warning queens and Bronx men about the std yuh pick up from wah day that’s not cureable dutty gal. Yuh run guh duh yuh breast dem but yuh pickney stay looking pop down and yuh cudda ah ford yuh std medicine Oman like you need to get a bloodclath beaten low passion and jersey Renee yuh come in like duppy passion yuh no how fi pick up duppy dawg rennee don’t come ah road yuh ah violate now

7. These fools thing they celebs. What fans? Ole wutless bwoy guh siddung. All these dancehall piece a shit men all the same. Passion, Paul Range, Uncle, Mappie and the list goes on all have women mining them. Nyoka have no more money so Range diss she and go to one funny looking woman me see him a dance wid the other night. Niggas ain’t shit. Poor Nyoka look so depress and manly. Smfh! Ladies leave these trash alone!

8. What these women have to realize is that if a man has his shit together and know his worth he would not throw himself so so many women can have access to him. These guys don’t value a thing that’s why they act the way they do. They are not attracted to real progressive women either cause they don’t have shit to offer instead they use them

9. @Anonymous 11 exactly. Screwing with them follow many crosses in your life too. They’re just a bag ah “hype”. But, you have women who are desperate to have a little hype man that they fall for the game. After a while, they get played out.

10. Yup sad no bitch… And ladies unno broaden unno horizons if your own not treating you right venture out. Be down with the swirl if you have to..Toss these waste baskets to the side because without women they dead fi hungry and eventually will go find work. It’s all a nasty game they play..Once you call them out on their shit they’ll find another female to ruin. So f***g sad. How did outr men get to this??

11. MI SWEAR PASSION YUH NEED TO GROW UP YOU AND JERSEY LOOK GUD TOGETHER SUH MI HOPE SEH YUH NAH GIVE HAR BUN MI DID SEE UNO AT GOLD AND WHITE MONEY TRAIN EVENT AND JERSEY REALLY COMPLEMENT YUH RENEE SOME BADDY NEED FI RING A BLOODCLATH SLAP INNA YUH FACE

12. One of the johncrow named up top used to date my dawta and that sucka begged her money constantly. Unno guess a who?

13. Damn these niggas make bad for a hard working nigga like me that just love going out .. I get brand with the worthless dancehall title because of these waste men but guess what dnt matter to me cause I dnt look any of the filth that I see on a nightly basis my cocki have pride and class .. Waste men goh suck unu mada and stop give real men that happen to be on dance hall bad name

14. All these men are scammers they don’t want you they only want what they can get out of you. Beware ladies!

Leave a Reply to Dance hall lover/waste men hater ! Cancel reply