PAT DEM SEH DI SURGERY WEAR OFF

Pat palm tree yuh mommy makeover surgery was a waste ah money it wasn’t wort it how yuh do breast,batty,belly, and yuh still get big and outta shape mi nah lie you did need the surgery before it you did stay bad nuh bl***tt you nah even mek nuh Money attall first off yuh club weh party use to keep nun nah Gwan in deh and in your restaurant all ah yuh customer dem do is buy 3 dollar food no large no medium ah you same talk seh that’s you gi dem likkle bit a food pat go and fix back yuh body before yuh talk

25 thoughts on “PAT DEM SEH DI SURGERY WEAR OFF

1. Dawn need a dam life and she need to get herself together every time u look she in a mixup for a big old rass bat cause all the ppl man Ray Ray a road don’t even want her and only god can help the husband a her yard but so what if pat get back fat I’m sure that she have up her fix back body money to go do back her lipo and low the woman $3 food cause nuff ppl a road a buy it and a eat it pat big up u $3 food and dawn we all tired a u now Man U old rass bat

2. Duty dawn evil dawn a make a lot problem because pat never help u fright petal and Dave suck pussy dawn petal don’t what u to suck her clean pussy go Tony hood live petal and Dave alone dawn u clean u house from morning duty house dawn remember the red carpet still on the floor sticking pussy dawn u husband soon go

3. Suck pussy dawn why u a start problem with the people dem u love disgrace remember u son father when in come see u a suck the gal pussy down the lane dawn u sin u fight u mother spite on her shame on u dawn why u don’t live Dave Lexus alone and petal u see the people them don’t like u New York people don’t like u dawn u can’t win loser dawn u pussy stink like rattan egg

4. Dawn me sure know say pat no see u and no give two crap bout u and ppl last i see pat she was a business lady and she no work fi ppl she is her own boss and her own landlord but dawn u brite bad cause all now u can’t stop pick on ppl and u still in a one room but u no know yet to keep u out dated gray hair front a u yard to u husband and stop try fling it up pon man weh no want u till him have to beat u the other day to leave him alone The man have him new woman and him wife a him yard dawn u don’t have any shame at all dawn. leave pat and her family and her inlaw alone and try go find god now u too dutty

5. Dutty batman stinking pussy dawn all you do is walk and tek ppl man ina dance hall….yuh need fi leave di ppl dem alone all yuh do is trouble di ppl dem and den go pon FB and act like ah ppl ah trouble yuh. Leave pat alone yuh sey you ah citizen from God knows how long and yuh still don’t have a business or career. Your job needs to know all these tings you’re going on with. BIG UP YUH SELF PAT. I’m not on none of these side I’m just tired of that lady and her foolishness she is such a big DISGRACE!!!!!!

6. y’all have some dumb as black people mentality when it comes on to business. It’s better she sell 100 $3 food that people can afford and make money like Chinese than have one large food weh only 2 people can buy. Unu small mind Mek unu cuss bout everything and not even look at d big picture in business. Chinese people sell dem all fi $1 and sell nuff more n make nuff money. As to her body, she clearly comfortable seeing u say she own so much businesses and she no do it over , dem surgery deh take toll pan bodies maybe she waa live. I applaud any Jamaican woman in America weh own business and naa just f**k out dancehall.

7. Dawn do me a favor and go look Ah life and stop posting all these people up on pinkwall EVERYBODY THATS IN THE DANCEHALL FROM NOW ON IF DAWN KNOW AND U KNOW DAWN FROM DANCEHALL AND YOU SEE YOUR SELL UP HERE DAWN PUT UPL UP